Dünya genelinde 1 milyarı aşkın kullanıcısı olan Instagram, büyük ilgi görmeye devam ediyor. Ancak, kullanıcılar zaman zaman hesabı dondurma ihtiyacı da duyuyor. Peki Instagram hesabı nasıl dondurulur? Instagram hesap dondurma linki 2024 nedir?

Instagram hesabı nasıl dondurulur?

Eğer sosyal medyadan biraz uzaklaşmak ve hesabınızı dondurmak istiyorsanız. Bu işlemleri yapmanız gerekiyor.

instagram.com'a bir mobil tarayıcıdan veya bilgisayardan giriş yapın. Instagram hesabınızı Instagram uygulamasının içinden geçici olarak kapatamazsınız.

Sağ üst kısımdaki simgesine dokunun veya tıklayın ve Profili Düzenle'yi seçin.

Ekranda aşağıya inin, sağ alttaki Hesabımı geçici olarak kapat'a tıklayın.

Hesabını neden kapatıyorsun? sorusunun yanındaki açılır menüden bir seçim yapın ve şifrenizi tekrar girin. Hesabınızı kapatma seçeneği, sadece menüden bir sebep seçtiğinizde görünür.

Hesabı Geçici Olarak Kapat'a dokunun veya tıklayın. Bu işlemi yapmadan önce şifrenizi ve kullanıcı adınızı bir yere not etmeyi unutmayın. Çünkü bunları kullanarak tekrardan hesaba giriş yapabilirsiniz.

Öte yandan şunu belirtmekte de fayda var. Bu işlemi yaparak hesabınızı sadece geçici olarak dondurursunuz. Hesabınıza yeniden giriş yaptığınızda, yüklediğiniz fotoğraflar, yapılan yorumlar, profiliniz, beğenmeleriniz otomatik olarak yeniden gelecektir.

Instagram dondurma linki: https://www.instagram.com/accounts/remove/request/temporary/

Editör: Özlem Çimen Durmaz