Ahbap derneğinin kurucusu Haluk Levent, yaptığı yardımlarda adından söz ettirmeye devam ediyor. Levent, son olarak sosyal medya hesabından bir gençle fotoğrafını paylaştı. Cemil Yurtseven isimli gencin depremde tüm ailesini kaybettiğini duyuran Levent, Yurtseven'i yardımcısı olarak işe aldığını söyledi. Levent, işsiz kalan depremzedelere istihdam yaratılması için de çağrıda bulundu.

6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler, 11 ilimizde ağır yıkımlara neden oldu. Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremlerin ardından kurucusu olduğu Ahbap Derneği ile afet bölgelerine yardım götüren şarkıcı Haluk Levent, son paylaşımıyla yine adından söz ettirdi.

"DEPREMZEDELERE İSTİHDAM SAĞLAYALIM"

Haluk Levent, depremde tüm ailesini kaybeden bir gence sahip çıktı. Gençle çektiği fotoğrafı Instagram hesabından yayınlayarak kurumlara istihdam konusunda çağrı yapan Haluk Levent, "Ailesinin tümünü depremde kaybeden Cemil Yurtseven kardeşimle buluştuk. O artık benim kardeşim. Yardımcım olarak işe başladı. Ahbap'ta da 2 depremzede kardeşimizi istihdam edeceğiz. Tüm kurumlara çağrım şudur. Yapacağınız en güzel yardım depremzedelere istihdam sağlamaktır. Haydi" ifadelerini kullandı.

Editör: Özlem Çimen Durmaz