Sercan YALÇINKAYA- 31 Mart seçimlerinde Güzelbahçe'de oyların %49.83 'ünü alarak belediye başkanı olmaya hak kazanan Mustafa Günay'a mazbatası teslim edilememişti. Günay, konu hakkında bugün yaptığı açıklamada "Güzelbahçe İlçe Seçim kurulu hakimesinin rapor alması nedeniyle mazbata verilmedi. Bu bir hak gaspıdır"  demişti.

Belediye meclis üyeleri, CHP üyeleri ve İzmir milletvekili Ednan Arslan'ında aralarında bulunduğu grubun ilçe seçim kurulu önünde devam ettirdiği nöbet sonuç verdi Günay'a mazbatası teslim edildi.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, “Seçimlere büyük emek verdik, çalıştık ve başardık. Örgütümüz kapı kapı ev ev gezdi. Her bir Güzelbahçeliye ulaşıp kendimizi anlattık. Bu kadar emek ve çaba sonucunda seçimi kazandık. Bu süreçte kapı kapı gezen kadın kollarımıza ve gönüllülerimize, gece gündüz demeden bayrak asan, bildiri dağıtan gençlik kollarımıza, İlçe Başkanımız Devrim Seyrek ve yönetimine, seçime ve sandığa sahip çıkan tüm Güzelbahçelilere teşekkür ediyorum. Artık 38 bin Güzelbahçelinin Belediye Başkanıyım. Seçim bitti şimdi çalışma zamanı” diye konuştu.

Editör: Esra Seyirden