Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Sevgili Koçlar, bugünlerde ilişkileriniz açısından anlamsız bir gerilim yaşıyorsunuz. Bu sorun sizden kaynaklanmıyor, sadece partneriniz sizi kıskandırmaktan çok büyük haz alıyor. Bu oyuna gelmeyin! Mesleğinizi geliştirme ihtiyacı hissetmiyorsunuz. İşinize verdiğiniz emeğin karşılığında hak ettiğinizi alamıyor musunuz?. Yeni bir iş ortamı arayışlarınız bu günlerde de sürecek. İhtiyacı olan bir arkadaşınıza maddi yardım yapmanız iç huzuru bulmanız açısından size iyi gelecek. Sağlık sorunu olan bir yakınınız özellikle sizden ilgi bekliyor. Ona zaman ayırıp bu ilgiyi göstermenizde yarar var. 

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevgili Boğalar, eğer sizi rahatsız eden bazı sorunlarınız var ise sevgilinizle paylaşmadığınız sürece ilişkinizde huzur dolu günler gelmeyecek. Sevgilinizin desteğini alırsanız, kendinizi rahatlamış hissedersiniz. Kariyer alanında hızlı bir ivme yakalaybilirsiniz, tek yapmanız gereken kendinize güvenmek! Çok yönlülüğünüz, doğal yeteneklerinizle beslendiğinde altından kalkamayacağınız iş yok. Öte yandan hiç ummadığınız yerden gelen para sizi çok sevindirecek. Zihninizi bugünlerde meşgul eden sağlık endişeleriniz, biraz kuruntu gibi.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Sevgili İkizler, sevgiliniz ile aranızda uyum sorunu var. Bu da karşı taraftan kaynaklanıyor. Onun güvenini kazanmak ve ilişkinizin bir tehlike altında olmadığını ona kanıtlamak için bugün en uygun zamanı bulacaksınız. Ona bu güveni verebilmeniz beraberliğinizi daha da anlamlı hale getirecek. Bir iş konusunda sıkıntılarınız olabilir. Üstüne gitmekten çekindiğiniz bu konu, siz çekingen davrandıkça gündemde kalıyor. Bununla ilgili yapabileceğiniz fazla bir şey olmadığına inanmaya çalışıyorsunuz. Hızla yaklaşan büyük bir borcun ağırlığı altında mı eziliyorsunuz. Hiç endişe etmeyin. Yoksa hiç yoktan endişeleriniz sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda bırakacak. Bırakın her şey olması gerektiği gibi aksın. Para gelecek ve ödemeler aksamayacak!

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Sevgili Yengeçler, duygusal birisiniz her şeyi dert ediyor eraber olduğunuz kişiyi sürekli başka bir şey ile suçluyorsunuz. Karşınızdaki kimseyi olduğu gibi kabul etmediğiniz takdirde, mutlu olmanız zor. İşle ilgili kararlarınıza her zaman güveniyorsunuz, fakat öngörüleriniz bugünlerde doğru sinyaller vermeyebilir. Sorun haline geleceğine ihtimal vermediğiniz basit görünen küçük bir problem, iş hayatına yönelik ilerde büyük sorunlar yaratacak olay sizin dezavantajınıza bir hal almadan önce önlemini almalısınız. İçinde bulunduğunuz maddi sıkışıklık kalıcı gözükmüyor, bu kadar stres yapmaya değmez.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Sevgili Aslanlar, aşk hayatınızda denge sorunları sürüyor. Bu konuda çuvaldızı kendinize batırın. Sevgilinizin sizden cevap beklediği bir konu var. Ama kafanız bozuk, kırıcı şeyler söylemeyi düşünüyorsunuz. Acele etmeyin, belki fikrinizi değiştirirsiniz. İş hayatının hayal ettiğiniz kalıpların içerisinde olmadığını ve çok büyük bir sabrın da olması gerektiğini anladınız. Ortaklarınızın baskısını kırılganlığa çevirmek yerine, ders alıp yön belirleyin. Kazanan siz olacaksınız. Kazancınızı arttırma girişimleriniz, yakında yüzünüzü güldürecek. Sorunu olan bir arkadaşınız özellikle sizin desteğinizi bekliyor.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Sevgili Başaklar, duygusal  geçmişte yaşanan sorunların etkisinden henüz kurtulamamış bir sevgiliniz var. Ona karşı anlayışlı tavrınızı biraz daha sürdürmeniz ilişkinizi yoluna koyacak. Bugün birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerini kabul etmeniz için baskı oluşabilir. Ürettiğiniz işler beğeniliyor ve işlerinizi faydalı noktalar koyarak bitiriyorsunuz, içine çekildiğiniz kabuktan başınızı çıkarırsanız işinizde mükemmel başarılar sizi bekliyor. Kendinize yönelik harcamalarınız şu günlerde biraz aşırıya kaçmış gibi, hesaplı harcayın.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Sevgili Teraziler, yaşadığınız ilişki konusunda çok ketum davranan bir sevgiliniz var. Oysa siz yaşadığınız beraberliği başkalarıyla paylaşarak hata yapıyorsunuz. Bu durum can sıkıcı sonuçlara neden olabilir. Kariyerinizde bir düelloyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Rekabet halinde olduğunuz kişi, farklı baskılar deneyebilir. Soğukkanlılığınızı bozmayın. Kendinizi kısa vadede güvende hissedebileceğiniz yatırımlar yapabilirsiniz. Sağlıkla ilgili küçük bir probleminiz olabilir, doktora danışmanızda fayda var.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Sevgili Akrepler, bugünlerde ilişkinizi evlilik ile noktalamak isteyebilirsiniz. Bu duruma karşı taraf da olumlu bakıyor. Cesaretle teklifinizi yapın! Başarılı çalışmalarınızın takdir edilmediğini düşünüp, kendinizi boş yere mutsuz ediyorsunuz. Fedakâr çalışmalarınız yakın bir zamanda çok sevineceğiniz şekilde karşılığını bulacak. Birkaç gün içinde işle ilgili bir yolculuğunuz olabilir. Küçük birikiminiz kafanızı karıştırıyor, yatırım yaparsanız pişman olmayacaksınız. Soğuk algınlığına yakalanmamaya dikkat edin.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Sevgili Yay burçları, başınızı döndürecek bir aşkın sinyalleri var. Kişiliklerinizin uyuştuğunu biliyor, fakat koşulların hazır olmadığını düşünüyorsunuz. Bu kadar cesaretsiz olmayın, ilk adımı atın gerisi kendiliğinden gelecek. Beraber çalıştığınız bir insanla birbirinize üstünlük kurma yarışına girmeniz gerekebilir. Size yönelik yanlış yargıların çoğu, sizi yeterince tanımamalarından kaynaklanıyor. Kendinizi daha iyi ifade edin. Maddi bir sıkıntınız bulunmuyor. Hesabınızı bilerek buna izin vermiyorsunuz. Soğuk havalarda dışarı çıkarken dikkatli olun.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Sevgili Oğlak burçları, ilişkinize aldırmadığını düşünen bir sevgiliniz olduğunu düşünüyorsunuz. Ancak size karşı ciddi duygularla dolu. Kıskançlık yaratarak da sevgisini kazanmaya çalışmayın. Bazı durumlarda kolay kanıyorsunuz. Bu durum insanlara önyargısız yaklaşımınızdan ve duyduğunuz güvenden kaynaklanıyor. Bu konudaki tutumunuz bugün sizi zorda bırakabilir. Maddi konular yüzünden etrafınızdakileri kırmamaya özen göstermelisiniz. Son günlerde perhizinizi ihmal etmeye başladınız.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sevgili Kova burçları,  inatlaşmalar, küçük küskünlükler aşk hayatınızı fazlasıyla zedeledi. Önümüzdeki günlerde ilişkinizi sarsacak bir sorun yaşayabilirsiniz. ?imdiden hazırlıklı olun! Ek bir iş arayışınız var. Koşulları oluşturma çabalarınızda bugünlerde olumlu netice alabileceksiniz. Hemen, hemen herkesle kurduğunuz sıcak ilişkiler sizi gelecekteki bir ortaklığa hazırlıyor. Maddi yönden tutumlu olmanızın yararlarını yakın zamanda göreceksiniz. Stres yaratan işlerden uzak durmak sağlığınıza faydalı olacak.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Sevgili Balık burçları, bugünlerde kıskanç davranmayın. Aşırı duygusal yaklaşımlarınız sizi etkileyebilir. Tutarlı davranışlarla hedeflerinize ulaşmanız mümkün. İşyerinizde bir sorunun dışında kalmak istiyorsunuz. Bu davranışınız, haklı gerekçeleri de olsa, eleştiriye ve kullanılmaya açık görünüyor. Paraya bağlı sıkıntı veren bir işinizi, talihin ve tesadüflerin yardımı ile paraya ihtiyaç duymadan yapacaksınız. Son günlerdeki uykusuzluk sorununuz genel gerginliklerden kaynaklanıyor olabilir.

Editör: Esra Seyirden