Bugün burcunuz sizin için ne söylüyor? 3 Mayıs Cuma günü için tüm burçlara özel hazırlanan günlük yorumlar. Günlük burç yorumunu okumadan geçme! İşte tüm burçlarla ilgili detaylı yorumlar…

Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Aşkta yeni heyecanlar istiyorsanız, ilk adımı karşı taraftan beklemeyin. Gelişmeleri hızlandırmak için atak ve cesur davranın. Bilgi ve birikimlerinizi ortaya koyabileceğiniz harika bir iş fırsatı yakalayacaksınız. Bu geleceğinizi garanti altına almak adına büyük bir adım olacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Hastalıktan yeni kalktınız, ama yine kendinizi sakınmıyorsunuz.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Yeni başlayan aşk ilişkiniz sizi yoracak gibi. Hayalini kurduğunuz aşkı bu kişiyle yaşamanız zor. Eğer sevdiğiniz biri yoksa yakın çevrenizden biriyle duygusal anlamda bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Sakın aceleci davranmayın. Olayları birazcık oluruna bırakın. İş hayatında aldığınız bir kararı uygulamanız, gününüzü sıkıntısız geçirmenizi sağlayacak. Bütün problemlerin üstesinden gelebilmek için daha akılcı davranmalısınız. Zor zamanlarda dostlarınızın desteğini hissetmeniz sizi rahatlatıyor.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

İlişkinizi hareketlendirmek size düşüyor. Biraz işten başınızı kaldırın ve onun isteklerini yerine getirmek için kendinizi zorlayın. Sevdiğiniz kişiyle ilgili öğreneceğiniz bir sır sizi düşündürecek. Bunu kendisiyle konuşmadan ani ve fevri kararlar vermeyin. İş yerindeki rahatsızlığınız ileri boyutlara ulaştı. Kısa bir tatil sizi tekrar motive edecek. Panik yapmanızı gerektirecek herhangi bir durum yok. Para sıkıntısı çekmenizin tek nedeni lükse olan düşkünlüğünüz. Günlük hayatın koşuşturması içinde kendinize bakmayı ihmal etmeyin.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Üzerinizdeki gerginlik giderek yok olmaya başladı. Kendinizi iyi hissedeceğiniz bir gün. Ciddi kararlar yerine kısa vadeli kararlar almaya özen gösterin. Aşk hayatında beklemediğiniz bir gelişme kendinize güveninizi sarsacak. Bu konuda birinden göreceğiniz destek sayesinde rahatlayacaksınız. İş hayatınızdaki çekingenliği üzerinizden atarsanız daha rahat ve verimli çalışma imkanı sizi bekliyor. Aile içindeki küçük bir anlaşmazlık kısa süreliğine de olsa keyfinizi kaçırabilir. Küçük sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Aşk sizin için geri planda kalmış, duygularınız körelmiş gibi. Sizden ilgi bekleyenleri görmüyorsunuz. Bütün hayatınızı altüst edecek bir aşk çok yakınınızda! Geleceğe yönelik endişeleri bugünden yaşamanız sizi sadece sıkıntıya sokar. Günün ve anın tadını çıkarın. İş hayatınızda karşınıza çıkan fırsatı kaçırmak üzeresiniz. Yersiz kaprisler yüzünden bu işi de kaçırmayın. Sınırlı dikkatli harcamanıza rağmen ölçülü, hesaplı yaşamak zorunda kalıyorsunuz. Herhangi bir sağlık probleminiz gözükmüyor.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Almanız gereken bir karar karşısında duygularınız ve mantığınızla savaşıyorsunuz. Rahat davranıp, olayların akışına kendinizi bırakırsanız bu savaştan galip çıkan siz olacaksınız. Beklemediğiniz gelişmeler, sevineceğiniz olaylar söz konusu. Bu olaylar karşısında şaşkınlığınızı gizleyemeyeceksiniz. Bir arkadaşınızın desteğiyle ortak olacağınız iş, hayatınızı küçük çaplı da olsa değiştirecek. Sevindiğiniz bir para haberi, geçici olarak bir hayal kırıklığına dönüşebilir.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Sevdiğiniz kişi her zaman anlayışlı ve sizinde aynı tutumda olmanızı bekliyor. Onun gelecekle ilgili beklentilerini hoşgörü ve iyimserlikle karşılamalısınız. Bugün her konuda tartışmadan uzak durun. Akşama doğru karşılaşacağınız sürpriz sizi mutlu edecek. İş yerinde yapacağınız organizasyon sayesinde omuzlarınızdaki yük azalıyor. Patronunuzla yapmanız gereken görüşmeyi ertelemekten vazgeçin. Parasal konularda attığınız sağlam adımlar size kazandırıyor.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Uzun zamandır sizden ilgi bekleyen birisi var. Artık o duygularını size açmak üzere. Beklediği mesajı geciktirmeyin. Hayalini kurduğunuz aşkı onunla yaşayabilirsiniz. Son zamanlarda davranışlarını onaylamadığınız kişilerle birlikte olmanız iş yaşantınızda sıkıntı yaratabilir. Aileden birinin sağlık sorununun sona ermesi sizi mutlu edecek. Para durumunuz iyi. İki ayrı yerden gelir sağlayacaksınız. Bir dostla iş birliği olabilir. Sağlığınız iyi, fakat kendinizi çeşitli vitaminlerle destekleyebilirsiniz.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

İlişkinizdeki en büyük problem sizin duygularınızla, onun ise mantığıyla hareket etmesi. Bunu çözemediğiniz sürece ilişkinizdeki kaos devam edecek. İş hayatınızda sevindirici gelişmeler var. Kendinizi enerjik ve dinamik hissedeceğiniz bir gün. Özgüveninizin artması hayatınızın her alanına yansıyor. İş toplantısında tanışacağınız biri sayesinde maddi kazancınızda beklemediğiniz artış olacak. Sağlığınız son derece yerinde, dolayısıyla istediklerinizi yiyip içebilirsiniz.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Partnerinizle her şey yolunda. Birbirinize daha çok zaman ayırmaya başladınız. Bu da ilişkiniz açısından olumlu bir gelişme. İş yerinde daharesmi, daha mesafeli davranışlarla problemli ilişkilerinizi geliştirebilir, istediğiniz doğrultuda yönlendirebilirsiniz. Günlük sorunları göz ardı etmeniz, bazı detayları gözden kaçırmanıza yol açabiliyor. Belli konularda duygusallıktan arınıp, işlerinize yoğunlaşmalısınız. Parayla ilgili sıkıntılar, bugünlerde size her zamankinden daha çekilmez gelebilir.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Kırıcı davranışlarınız hoşlandığınız kişiyi sizden uzaklaştırıyor. Daha ılımlı ve sevecen tutumunuz onu ve diğer arkadaşlarınızı mutlu edecek. Kişilerin sorunlara yönelik düşüncelerini ciddiye almamanız, onları sizden soğutuyor. İş hayatınızda ileriyi görerek yaptığınız yatırımlar amirlerinizin gözünden kaçmıyor. Paraya önem vermediğiniz için harcamalarda aşırıya kaçabiliyorsunuz. Endişe ve kuruntulardan uzak kalmaya ve fazla kritik etmemeye çalışın.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Beklemediğiniz yakınlaşmalar gününüzün hareketli ve neşeli geçmesine yol açacak. Aşk hayatınızda edindiğiniz yanlış izlenimler yüzünden kaygı duyuyorsunuz. Gelecek günler, tespitlerinizin ve kaygılarınızın ne kadar yersiz olduğunu size gösterecek. İş hayatınızda problem istemiyorsanız, sorun yaratan insanlardan uzak uzun. Aklınızdaki fikirleri hayata geçirmek için uygun bir dönem. Başarı sizi bekliyor. Parasızlık çektiğiniz söylenemez. Ama yine de denkleştirerek yaşıyorsunuz.

Editör: Esra Seyirden