Koç Burcu - Günlük Burç Yorumu - 21 Mart / 20 Nisan

Sevgili bekar Koçlar, yeni tanıştığınız kişi hakkındaki sezgilerinize ve duygularınıza güvenin. Size gösterilen ilgi ve yakınlığın devamı var ve mutluluğa götürecek. Aşk hayatınız renklenecek ve gelecek için kurduğunuz hayaller gerçekleşmek üzere. Meslek yaşantısında yaşanan rekabetten hoşlanmıyorsunuz. Güçlü karakteriniz, iş yerinizdeki konumunuzun giderek güçlenmesine neden oluyor. Hesapta olmayan ödemeler ve harcama gerektiren konular çıkabilir. Sağlık problemlerinizi hiç önemsemiyorsunuz.

Boğa Burcu - Günlük Burç Yorumu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevgili Boğalar, bugün önemli bir yol ayrımından geçeceksiniz. Dikkatli ve aktif olmanız gereken bir gün. Akıllıca manevralarla kendinizi zor durumlara düşmekten kurtarabilirsiniz. Aşk hayatınızda ufak pürüzler yaşanacak. Bu nedenle duygusal alanda biraz sakin olmanız gerekiyor. Bir süre yalnızlığı deneyin. Kariyerinizde ise yeni işbirlikleri ya da yeni iş alanları gözüküyor. Birikmiş paranızı kullanmak için acele etmenize gerek yok. Daha önceki can sıkıcı tecrübelerinizden ders çıkartarak doğru karar vermelisiniz.

İkizler Burcu - Günlük Burç Yorumu - 22 Mayıs / 22 Haziran

Bugünlerde endişelerinin pençesinde olan İkizler burcu insanına tek sözüm abartmayın ve endişeleriniz yersiz. Birbirinize duyduğunuz sevgi ve güven, her güçlüğü, endişeyi yok edecek kadar kuvvetli. İş hayatınız biraz yorucu, ama mutlu bir ortam içinde olduğunuz için buna çok aldırmıyorsunuz. Fedakarca çalışmalarınızın karşılığını alabilmeniz için, biraz daha istekli olmanız gerekiyor. Maddi sıkıntı içine düşmek istemiyorsanız harcamalarınıza dikkat! Uyku düzeninizi bozmamaya çalışın.

Yengeç Burcu - Günlük Burç Yorumu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Bugünlerde aşk hayatında fırtınalar var. Bunların sebebi de siz olabilir misiniz. Aşkınıza gölge düşürmemek için bazı istek ve alışkanlıklarınızdan vazgeçmeniz gerekebilir. Bunu isteyerek yapın, mutlu olacaksınız. Arkadaşlık ilişkilerinden dolayı çalıştığınız işten memnun değilsiniz. Başvurduğunuz işlerden gelecek olumlu bir haber yüzünüzü güldürebilir. Bugünlerde gördüğünüz reklamlar ve indirimler ile alışveriş yapmak istiyorsunuz. Çok açılabilirsiniz.  Harcamalarınızı biraz daha kısmanız faydalı olacak. Bazı harcamalarınız çok lüzumsuz! Bir aile dostunuzun sağlık sorunu sizi üzebilir. Elinizden gelen desteği yapmaktan kaçınmayın.

Aslan Burcu - Günlük Burç Yorumu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Bugünlerde kıskançlık sardı bacayı gitti. Sevgilinizi anlamsız kıskançlıklarla üzmeyin. Son günlerde sevgilinize karşı takındığınız kuşkucu, güvensiz tavırları bir an önce terk etmelisiniz. Kararlı tavrınız meslek hayatında size genellikle kazandırıyor; fakat bir konudaki gereksiz ısrarınız, sizi dönüşü olmayan bir yola doğru sürüklüyor gibi. Bu günler içinde alım satımla ilgili mahkeme işleriniz olabilir. Son günlerde kendinizi çok bitkin hissetmenizin nedeni kafeinli içecekler. Bunlardan uzak durmaya çalışın, bol bol meyve yiyin.

Başak Burcu - Günlük Burç Yorumu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Sevgili Başaklar, aşk hayatınızda yaşanan sıkıntılar artık mazide kaldı. Sevgilinizin gözü sizden başkasını görmüyor, bu her halinden belli. Sizde ona gittikçe bağlandığınızı hissediyorsunuz. Yoğun çalışma temposu, herkesi yorsa da sizi etkilemiyor. Uzak bir iş yolculuğu gündeme gelebilir. Size ilk başta çok cazip gelmeyen bu yolculuğun sonunda, kariyeriniz açısından büyük bir gelişme var. Umut bağladığınız bir para, bugünlerde gelebilir. Sağlığınıza dikkat. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

Terazi Burcu - Günlük Burç Yorumu - 23 Eylül / 22 Ekim

Sevgili Teraziler, bugün aşk hayatınıza daha yakından bakın. Dikkatsizliğiniz yüzünden aşk hayatınızda çok şey kaçırıyorsunuz. Daha dışadönük biri olun, sizinle ilgilenenler var. Sizi beğenen biri, açılmaya cesaret edemiyor, ilk adımı sizin atmanız gerekebilir. İş hayatınızda bazı gelişmeler canınızı sıkacak olsa da, siz bunlara tepkisiz kalmayı ve kendi işleriniz ile ilgilenmeyi başaracaksınız. Para biriktirme isteğiniz giderek ağır basmaya başladı, ileriye dönük planlar yapmak için karşınıza fırsatlar çıkacak. Acılı ve yağlı yiyecekler midenizi yoruyor.

Akrep Burcu - Günlük Burç Yorumu - 23 Ekim / 21 Kasım

Sevgili Akrepler, aşk hayatınızda bir takım sıkıntılar görünüyor. Sevgilinizin sorumsuzlukları ve tedbirsizliklerinden çok sıkıldınız ve bu konuda çıkış yolu bulamıyorsunuz. Son kararınızı vermeden yaşadıklarınızı tekrar değerlendirin! İnsanlara karşı şüphecilik huyunuz, çalışma ortamınızda hoşlanmadığınız durumlara neden oluyor. Bugün bazı kimselerle aranızda sorun çıkması mümkün. Sorunları fazla büyütmemeye dikkat edin. Bugün bir para alışveriş işinizde zararlı çıktığınızı fark edeceksiniz. Dikkat! İhmal ettiğiniz bir rahatsızlığınız keyfinizi kaçıracak gibi.

Yay Burcu - Günlük Burç Yorumu - 22 Kasım / 21 Aralık

Sevgili Yaylar, unutmaya çalıştığınız eski bir aşk yeniden kalbinizi ısıtmaya başladı gibi. Bu yakınlaşmayı abartma eğiliminiz, sonradan sıkıntılar yaşamanıza neden olabilir. İşle ilgili bir meselenin çözümü için, arkadaşlarınıza öncülük edecek, iyi sonuçlar alacaksınız. Aile arasında beklenmedik tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Bugünlerde hesapta olmayan gelişmeler sizi sıkı para politikaları içine sokabilir. Sağlık konularında hassas olmanız gereken bir gün.

Oğlak Burcu - Günlük Burç Yorumu - 22 Aralık / 21 Ocak

Yeni bir beraberlik gündemde. Ancak eski ilişkiniz nedeniyle aşk hayatınızda bir süredir yaşadığınız huzursuzluk sürüyor. İlişkinizi arkadaşlarınızla gereğinden fazla tartışmanız yeni sorunlara yol açabilir. İş yerinde çalışmalarınızı sürdürürken meydana gelebilecek terslikler sizin sabırsızlığınızdan kaynaklanıyor. Ayrıca, yanlış anlaşılma ihtimaliniz de var. Güç duruma düşebileceğiniz bir olaydan sıyrılmasını bileceksiniz. Parasal konulara yönelik yeni atılımlar gündemde. Sağlığınız için perhizi ihmal etmeyin.

Kova Burcu - Günlük Burç Yorumu - 22 Ocak / 19 Şubat

Bugün kovalar için ateşli bir gün olabilir. Sevgilinizle ilgili beklentilerinizin arttığı bugün duygularınız son derece yoğun olacak. İlişkinizde her şeyi karşı taraftan beklemekten kaçının. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızla hoş bir gün geçirebilir, birlikte eğlenceli çalışmalar yapabilirsiniz. Mesleki açıdan duygularınızı harekete geçirecek gelişmeler olabilir. Gereksiz masraflarla tasarrufunuzu eritmeyin. Önceki yıllarda geçirdiğiniz bir rahatsızlığınız nüksedebilir.

Balık Burcu - Günlük Burç Yorumu - 20 Şubat / 20 Mart

Yeni yeni birlikte olmaya başladığınız kişi hakkında söylenen sözler, şaşırmanıza neden olabilir. Her şeye rağmen ona karşı hissettikleriniz önemini sürdürecek. Birlikte çalışmaya başladığınız bir kişi hakkında yanılıyor olabilirsiniz. Onun hakkında peşin hükümlere varmadan onu daha iyi tanımaya, şartlarını değerlendirmeye çalışın. Patronunuzla da aranız düzelecek gibi görünüyor. Son günlerde yaşadığınız olumsuz maddi gelişmeler canınızı sıkmasın, yakında her şey düzelecek.

Editör: Esra Seyirden