Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan


Sevgili Koçlar, Sevdiğiniz kişiden fazla beklentiniz olmasın. Onun düşüncelerini değiştirmeye çalışmamalı ve ikna etme yeteneğiniz etkisiz olduğundan süre gelen olayları fazla zorlamamalısınız. İş yerinizdeki pozisyonunuzu ya da çevrenizi sorgulamakta aceleci davranmayın. Olumlu davranışlarınızdan ötürü ödüllendirileceksiniz. Borçlarınızın bir kısmını ödediniz, parasal açıdan rahat bir dönem. Rahatsızlığınız iyice artmadan doktora gitmeniz gerekiyor.


Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs


Sevgili Boğalar, özel hayatınızda sizi huzursuz eden bir durum yok. Sevgilinizle az görüşmek sizi rahatsız etse de, bu sayede birbirinize daha çok bağlanıyorsunuz. İşinizle ilgili bazı görüşmeleriniz olacak. Bağladığınız işlerin yüksek kapasitesi, üstleriniz arasında memnuniyetle karşılanıyor. Bugünlerde maddi sıkıntı yaratabilecek her şeyden uzak durmanızda yarar var. Bazı harcamalarınız gerçekten çok lüzumsuz. ?u sıralar sağlık sorunlarıyla da karşılaşabilirsiniz, yediklerinize dikkat edin.


İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran


Sevgili İkizler, bugünlerde kendinizi çok yalnız hissediyorsunuz. Her şeyi yitirdiğinizi zannediyorsunuz ama arkanıza dönüp bakın. Kendinizi bir an önce toplayıp yeni başlangıçlar yapabileceğinizi göreceksiniz. Duygusal hayatta olsun, maddi meselelerle ilgili olsun, hepsinde arzuladığınızdan da iyi neticeler almanız mümkün. Mesleğinizle ilgili sıkıntılı günler de artık geride kaldı. İşleriniz oldukça yolunda ve verimli geçecek. Uzun zamandır beklediğiniz para, elinize ulaşacak ve maddi açıdan çok rahatlayacaksınız.


Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz


Sevgili Yengeçler, bugün kararlı bir tutum içinde bulunacak, düşüncelerinizi uygulamayı başaracaksınız. Ufak tefek sorunlar çıksa bile, bunların üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz. Yakınlarınıza karşı öfkeli tavırlar sergilememeye dikkat edin. Bu şekilde sorunlarınıza karşı çözümcü bir yaklaşım sergilemeniz mümkün olabilir. Paranızın kıymetini bilmenizle ilgili uyarıları dikkate almalısınız. Kendinizi yoğun baskı altında hissetmeniz özellikle mide rahatsızlıkları ve başağrısı gibi problemler yaratabilir.

burclar
Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos


Sevgili aslanlar, Sevgilinize karşı düşündüklerinizi söylemeden önce düşünmeli ve öfkeli davranışlardan kaçınmaya çalışmalısınız. İş hayatınızda hızla ilerleyip basamakları kolay çıkabileceğiniz bir dönem. Aldığınız kararlar ve olumlu pozitif yönünüz size her zaman kazandıracaktır. Tüm bunları yaparken hızlı gelişen olayları kabullenmekte zorlanabilirsiniz ama tüm gerçekler ortada. Başarınızı kabullenin, hoş sürprizler sizi bekliyor. Yakın çevrenizden birine maddi destek vermeniz söz konusu.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül


Sevgili Başaklar, kariyer sizin hayatınızda son derece önemli bir yere sahip. Ancak ufak tefek başarısızlıkları herkes gibi siz de yaşayabileceğinizi kabul etmelisiniz. Bu problemlerin dünyanın sonu olmadığını kabul etmeniz gerekiyor. Mesleki problemlerinizi birlikte olduğunuz kişiyle de paylaşabilirsiniz. Onun size vereceği destekten güç alacaksınız. Bugün alacağınız müjdeli bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak. Kilo vermek için diyetisyenin uygun gördüğü diyeti uygulayın, başkalarını dinlemeyin.


Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim


Sevgili Teraziler, bugün telaş, acele ve ısrar işte, parada veya sevgide hep aleyhinize sonuçlar verebilir! Bugün olayların gelişmesine seyirci kalırsanız daha iyi yapmış olursunuz. Mesleğiniz ile ilgili uzun vadeli kararlar alma fırsatınız doğacak. Sonradan üzülmemek için kararlarını verirken aceleye getirmeyin ve çevrenizdekilere danışın. Ödemeyi unuttuğunuz bir fatura veya borç gündeme gelecek. Gelirinizi artırmanın yollarını bulun. Farkında değilsiniz ama düzensiz ve yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor.


Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım


Sevgili Akrepler, sevgilinizin ilgisini çekmek için hiç yeri ve aslı olmadığı halde kıskançlık yaratmanız tehlikeli bir oyun! Son bir damla, bardağı taşırabilir. İş yerinde bir konu hakkında yanlış bilgilendirildiniz. Bir an önce doğruyu arayıp bulmazsanız, prestijiniz sarsılacak gibi! Kazancınız yerinde, ama büyük ödemeleriniz yüzünden paraya çok ihtiyacınız var. Evinize almak istediğiniz bir eşyayı ertelemeniz gerekebilir. Uzun saatler masa başında bilgisayar kullanmak göz sağlığınızı bozuyor.


Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık


Sevgili Yay burçları, aşkta gereksiz ve şiddetli bir tartışma yaşamışsınız. Aşk hayatında huzur ve mutluluğu yakalamanıza çok az kaldı. Uyumlu ve güzel günler sizi bekliyor. Mesleğinizle ilgili bazı endişeleriniz ya da sizi huzursuz edebilecek beklentileriniz olabilir. Düşüncelerinizin bir kısmını kendinize saklamanız, gergin ortamların kolay sakinleşmesi açısından daha doğru olacak. Bugünlerde bir satın alma işiniz var, yüklü miktarda masraf yapacaksınız.


Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak


Sevgili Oğlak burçları, sevgilinizle yaşadığınız küçük bir tartışmanın büyüme riski var. Bu, sizin aşkı hiç alttan almaz tavrınızdan ve kıskançlık duygunuzdan kaynaklanıyor. İhtiyaçlarınızın ve isteklerinizin daha iyi farkına varabileceğiniz bir gün. İşinizle ilgili memnuniyetsizlik hissediyorsanız yeni fırsat arayışlarına girmek için uygun bir dönemde bulunuyorsunuz. Bu aralar para işlerinde doğru hesaplar yapmanız gerekiyor. Sigara kullanıyorsanız azaltmayı deneyin. Kendinizi çok rahatlamış ve zinde hissedersiniz.


Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat


Sevgili Kova burçları, yeni heyecanlara açık olduğunuz bir gün. Anlayış, derin sempati ve nazik ruhunuz ilişkinizdeki özeni gösteriyor. Bu da birlikteliğinizi mutlu kılıyor. Bazı durumlarda sıradan problemlere bile, çözümü sanki elinizde değilmiş gibi yaklaşıyorsunuz. İş hayatınızda bundan sonra oluşacak tatsızlıkları gidermek için hazırlıklı olun. İş yerinde kimseyle tartışmamalı ve hakkınızı korumalısınız. Bu aralar parasızlığa katlanmanız gereken bir dönem. Sık sık öfkeleniyorsunuz, bu durum fiziksel sağlığınızı da olumsuz olarak etkiliyor.


Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart


Sevgili Balık burçları, bugünlerde aşk  hayatınızda yeni kıpırdanmalar olacak. Hiç ummadığınız biri şu günlerde size hayranlığını dile getirebilir. Aklınızdan hiç geçmeyen bu yakınlaşmaya hazır olun. İşyerinizde arkadaşlarınızla sürekli rekabet halinde olmayın. İşbirliği yaptığınız insanların fikirleri size fazla yenilikçi geliyor. Bunlara karşı çıkmak yerine biraz daha düşünmelisiniz. Çalıştığınız proje üzerinde bir sorunu çıkabilir. Biraz gayretle büyük bir paraya uzanmanız çok kolay olacak. Sırt ağrılarınızın nedenini öğrenmeye çalışın.

Editör: Esra Seyirden