Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan


Sevdiğiniz kişiye karşı daha sevecen bir tutum takınmalısınız. Onunla bazı konularda uzlaşmakta zorluk çekiyorsunuz. Gergin haliniz ve sinirli tavırlarınız iş arkadaşlarınızla aranızda gerginlik yaratıyor. Özellikle bugün biraz daha sakin olmaya çalışın. Düşüncelerinizi sakin bir dille ifade etmelisiniz. Alacaklarınızı zamanında tahsil edemeyebilirsiniz. Ödemelerinizi dengelemeye çalışın. Sağlığınız iyi durumda. Siz yine de egzersiz yapmayı ihmal etmeyin.


Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Aşırıya kaçan kıskançlık huyunuz, sevgilinize bir süredir rahatsızlık veriyor. Endişeyi ve öfkeyi bir kenara bırakıp olumlu düşünürseniz, aşk hayatınızdaki sorunları atlatabilir, hayal ettiğiniz ilişkiyi yaşayabilirsiniz. Abartılı iyi niyetiniz ve arkadaş canlısı oluşunuz iş yerinizde kullanılıyor ve başkaları adına çıkışlarınız göze batıyor. Bu davranışlar sizin düşman kazanmanıza neden olabilir. Hiç ummadığınız yerden gelen para sizi çok sevindirecek. Gaz sancıları yaşamak istemiyorsanız, yediklerinize dikkat edin.


İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran


Duygusal hayatınızla ilgili karşılaşacağınız problemlerle mücadele etmek size zor gelmeyecek. Ayrıntılar üzerinde daha çok durmalı, gelip geçici hevesleriniz konusunda dikkatli davranmalısınız Birlikte çalıştığınız insanlar tarafından anlaşılmadığınızı hissetmeniz mümkün. Arkadaşlarınızla aranızda bir çözüm yolu bulmaya ve gereksiz endişelere kapılmamaya çalışmalısınız. Bir an önce mali bakımdan rahatlamaya bakın. Yiyeceklerinize dikkat etmelisiniz.


Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz


Aşkta dikkatli olmanız gereken bir dönem. İlişkinizin size aradığınız huzuru getirmesi bugünlerde biraz zor. İşinizle ilgili taşıdığınız endişeler sizi karamsarlığa sürüklüyor. Yakın çevrenizde sizi her bakımdan desteklemeye, yardımda bulunmaya hazır kişiler var. Gurur ve bencillik göstermeyin, sizi başarı ve mutluluğa götürebilirler. Daha önce hesaplamadığınız ödemeler ortaya çıkabilir, harcamalarınıza özen gösterin. Günün yorgunluğu, sinir sisteminiz üzerinde yıpratıcı etki yapıyor.


Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos


Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda, kavga ya da ciddi anlamda uyumsuzluklar meydana gelebilir. Yaşadığınız delicesine romantik aşk yavaş yavaş kayboluyor. İlişkiniz dengesini kaybetmiş durumda. Aranızdaki dengenin bozulması, beraberliğinizi ayrılıkla sonuçlandırabilir. İşinizle ilgili projelerde çok sabırlı davranmanız, umutlarınızı diri tutmanız yakında sizi sevindirecek. Parayla ilgili pişmanlıklara ve eleştirilere karşı hazırlıklı olun. Biraz da ruh sağlığınızı düşünün!


Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül


Aşk yaşamınızda küçük şeyleri kafanıza takıyor ve sorun yapıyorsunuz. Duygusal konularda ani kararlar almayın ve esnek olun. Mesleğinizde kendiniz dışında gelişen olaylara müdahale etmekten vazgeçmelisiniz. Bu sizi yıpratabilir. Gereksiz yere aldığınız sorumlulukların altında ezilebilirsiniz. Aldığınız sorumlulukları yerine getirebilir, başarılı olabilirsiniz ama emeğinizin karşılığını görmeniz gecikecek. Ertelediğiniz borçlar birikti! Sağlıkla ilgili küçük bir endişe yaşayabilirsiniz.


Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim


Aşk hayatınızda mutluluk verici gelişmeler var. Karşınızdaki kişiden güzel sözler duyacaksınız. Onun kıymetini bilin! İşinizle ilgili kendinizi gereksiz yere sıkıyorsunuz. Kendi üzerinizde kurduğunuz baskı başarınızı etkiliyor. Bazen olayları kendi seyrine bırakmak yararlı olabilir. Elinize toplu bir para geçme ihtimali var. Bu parayla işinizi biraz daha güçlendirebilirsiniz. Yorucu faaliyetlerden uzak durun, hafif yemekleri tercih edin


Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım


Partnerinizle yaşayacağınız görüş ayrılıkları konusunda dikkatli olun. Eğer yalnızsanız bugün uzun soluklu bir ilişkiye adım atmak için şans ve yıldızlar sizden yana. Daha pratik olabilmek için işle ilgili alışılagelmiş yöntemlerden sıyrılıp farklı yöntemler denemelisiniz. Maddi rahatlığı seviyorsunuz. Yatırım yapmak size kendinizi daha güçlü hissettiriyor. Eğlenmeyi seviyor ve enerjinizi olabildiğince tüketiyorsunuz. Bu durum iş hayatınızı olumsuz yönde etkileyebilir.


Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık


Duygusal hayatınızda bazı sorunlarla karşılaşmanız mümkün. Eğer kontrolünüzü kaybetmeden sabırlı olabilirseniz uzlaşmacı yaklaşımınızla sorunlarınıza çözümler getirebilirsiniz. Mesleğinizde önemli bir yere sahip olmak istiyorsunuz ve bunun için her türlü çabaya hazırsınız. Kafanızdaki planlar biraz gerçekçilikten uzak olsalar da bu düşleriniz sizi yanıltmayacak. Maddi birikiminizi, karlı yatırım alanlarında değerlendirmek için karşınıza fırsatlar çıkabilir.


Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak


Aşk işlerinizi, sevgi ve mutluluk yaklaşımını dalgalanmaya bırakın, her şey zaman meselesi. Hiç merak etmeyin, sevinç ve mutluluk uzaklarda değil. Mesleğinizle ilgili fikir ayrılıkları gündeme gelebilir. Dışınızda gelişen olaylardan fazla etkilenmeden, kendinizi dinleyerek yapacağınız davranışlar size kazandıracak. Maddi konuların ön planda olacağı bugün, yatırımlarınızı yönlendirirken uzman olanların görüşlerini alın. Sinirlerinizi yıpratacak ortamlardan uzak durun.


Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat


Bugün aile içindeki bir yenilik, bir değişiklik, evliler için sevinç ve mutluluk kaynağı olacak. Kalbi boş olanlar fazla ümitli olmadıkları bir yakınlaşmadan bugün mutlu işaret alacaklar. İş hayatınızda son derece aktif ve başarılı olabileceğiniz bir günü değerlendirin. Hiç beklemediğiniz bir iş teklifi hayatınızı bir anda değiştirecek. Kısmetiniz gittikçe açılıyor. Son derece umutsuz olduğunuz bir para konusunda yakında bazı sevindirici gelişmeler var. Sağlığınız giderek düzeliyor.


Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart


Hata yapmaya ve dağılmaya çok eğilimli olduğunuz bir gün. Bu günlerde işleriniz yolunda gitmeyebilir. Kendinizi çalışmak için zorlamamalısınız. Hemen umutsuzluğa da kapılmayın, sabırlı olun. Unutmamalısınız ki hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu olmuştur. Maddi anlamda girişimlerde bulunurken, olayları kısa vadede ele almamanız yararınıza olacak. Önemsiz bir sağlık sorununuzu büyütüyorsunuz, lüzumsuz kuruntulardan kurtulmalısınız.

Editör: Esra Seyirden