28 Nisan Pazar günü için tüm burçlara özel hazırlanan günlük yorumlar. Günlük burç yorumunu okumadan geçme! İşte tüm burçlarla ilgili detaylı yorumlar…

Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Sevgilinizle sıkça gereksiz tartışmalarınız var. Çok hareketli olmayan ortamları tercih ediyor, bu konuda sevgilinizle çelişiyorsunuz. İş yerinde canınızı sıkan bazı huzursuzlukların doruğa çıktığı günler yaşayabilirsiniz. Bazı şeylere kulaklarınız tıkamak size iyi gelecek. Ne de olsa onlarla bir arada çalışıyorsunuz. Duygularınızla düşünceleriniz arasında bazı çelişkiler olabilir. Son zamanlarda maddi konularda oldukça tembel davrandınız ve bir takım sıkıntılar çekebilirsiniz.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşku, yavaş yavaş bir alışkanlıkla yer değiştiriyor. Ama bununla ilgili bir kaygı içinde görünmüyorsunuz. Beraberliğinizdeki doyum ve güven her şeyin üstünde görünüyor. İş yerinizde gerçekleşecek olan bir gelişme üzerine karamsarlığa düşeceksiniz. Bu konuda iş arkadaşlarınızda en az sizin kadar endişelenecek ama beklediğiniz kadar kötü bir gelişme olmayacak. Para konularında tutumluluğunuzu biraz da devam ettirin.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Sahip olma isteğiniz sevgilinizi çıldırtıyor. Onun sizden ayrı bir hayatı olduğunu unutmayın. Sahiplenilme duygusu aşırıya kaçmadığı durumlarda karşı taraf için beğenilmek gibi güzel bir duygudur, fakat siz onu boğarak sizden kaçmasına neden oluyorsunuz. İş yerinizde yeteneklerinize oldukça güveneceğiniz ve çalışmalarınızı bu doğrultuda yürütmek isteyeceğiniz bir dönem. Maaşınızdaki artış hayat standardınızı yükseltirken aldığınız primle de borçlarınızın büyük bir kısmını kapayacaksınız.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Aşk hayatınız çok zengin bir dönemden geçiyor. Gönlü boş olanlar hayatlarının aşkını bulabilirler. İlişkisi olanlar ise çok önemli kararlar alabilirler. Sevgilinizle aranızda büyük bir yakınlaşma olabilir. İş hayatınızda çalışmalarınızın meyvesini alacağınız güzel gelişmeler sizi bekliyor. Çalışmalarınızın hızlanacağı ve biraz daha yoğunlaşacağı bu dönem başarılarınıza bir yenisini ekleyebilirsiniz. Harcamalarınızda çeşitli kısıtlamalara gitmek bütçenizi dengeleyebilir.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Bugün sevdiğiniz insanla birlikte derin duygular yaşayacak ve ona üstün yeteneklerinizi göstermek isteyeceksiniz. Bazı fikir ayrılıklarından doğan tartışmalara girmeniz de mümkün. Sevginizi ona belli etmekten kaçınmayın. İş yerinizde gerçekleşecek bazı değişikliklere ayak uydurmaya çalışın. Bu konuda sizden daha tecrübeli iş arkadaşlarınızdan yardım isteyebilirsiniz. Enerjiniz iyi çalışıyor ve işlerinizi zamanında bitecek. Yatırımlarınızı tekrar gözden geçirmenizde fayda var.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Gönlü boş olanlar bugün heyecanlı anlar yaşayabilir, yeni bir ilişkiye başlayabilir. İlişkisi olanlar ise ilişkilerinde hiç olmadıkları kadar mutlu olabilecekler. İşinizde terfi almanız mümkün. Doğru zamanlarda yaptığınız olumlu çıkışlarla üstlerinizin hayranlığını kazanacaksınız. Rakip firmalardan alacağınız teklifleri değerlendirmeyi düşünmeyin bile. Gelecek günlerde maddi sıkıntı çekmemek için harcamalarınızda kontrollü olun. Bacaklarınızı güçlendirmek için yürüyüş yapmanız gerekiyor.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Aşk hayatınız inanılmaz güzellikte geçiyor. Sevgilinizle aranız şimdiye kadar hiç olmadığı kadar güzel olacak. Zaman zaman sizi kıskanması ufak çaplı tartışmalara yol açacak ama önemli bir sorun arz etmeyecek bu tartışmalar. Günlerdir yoğun bir tempo içinde çalışmanız, arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkileri soğutsa da bu günden itibaren eski neşenize kavuşup sosyal faaliyetlerinizi hızlandıracaksınız. Gelirinizin artması için biraz daha girişken olmanız gerekiyor.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Duygusal karmaşalar yaşayabileceğiniz bir dönem. Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler söz konusu. Sevdiğiniz insanla aranızda bazı tartışmalar ve fikir ayrılıkları oluşabilir. İş yerinde stresli saatler yaşayabilirsiniz. Beklenmedik iş yoğunluğu, gündemde olmayan toplantılar gerektirebilir. Dayanışma içinde olduğunuz insanlar, size değişik önerilerle gelecek. Geliriniz hiç fena değil ama siz daha fazlasına ihtiyaç duyuyorsunuz.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Yumuşak ve uzlaşmacı bir yapıda olacağınızdan ilişkinizde genel anlamda bir sorun gözükmüyor. İlişkinizin geleceği ile ilgili bazı planlar yapacak ve bu konuda sevdiğiniz insana danışmak isteyeceksiniz. İş hayatının genel sorunları iş yerinizde bolca yaşanıyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz. Bir çıkış arıyor, ama göremiyorsunuz. Biraz daha sabrederseniz mükafatını göreceksiniz. Gereksiz harcamalara karşı birikimlerinizi yeniden gözden geçirin.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Sevdiğinizle ilişkinizde de sizi rahatsız eden durumlarda ‘hayır’ demeyi öğrenmeye ihtiyacınız var. Bu sizi gerilimden kurtaracak mutlu olmanıza yardım edecek. Mesleki anlamda kendinizi garanti altında almak, güvende ve sağlamda hissetmek istiyorsunuz. Bugün iş yerinizde sizin sorumluluğunuzda olmayan işlere de koşarak amirlerinizin gözüne girmeye çalışacaksınız. Giderlerinizde artış olabilir. Beklenmedik gelişmeler için harcamalarınıza dikkat edin.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Duygusal anlamda yeni girişimlerde bulunmak isteyebileceğiniz bir gün. Bu durum sevgilinize güven, sağduyu ve hareketlilik kazandıracak. Fakat dikkat edilmediği takdirde kıskançlık söz konusu olabilir. Yarım kalmış tüm işleri tamamlamış olmanız da bugünü rahat geçirmenizi sağlayamıyor. Ama bu bunalımınız uzun sürmeyecek. İşinize yakınlık duyacağınız gelişmeler gündeme gelebilir. Gereksiz harcamalarda ipin ucunu kaçırdınız gibi. Bedeninizi güçlendirmek için vitamin desteği alabilirsiniz.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Sevgilinizden heyecan verici bir öneri gelebilir. Onun geçmişe bağlı yaşadığını düşünüyorsunuz ve bu durumdan rahatsız oluyorsunuz. Oysa o, eski defterleri çoktan kapatmış görünüyor. Kariyerinizde yükselme arzunuz var. Çok büyük atılımlar yapabilir, ilişkilerinizi zorlayabilirsiniz. Fırsatlarla karşılaşabilirsiniz ama bu fırsatları faydaya çevirmek için oldukça gayret etmeniz gerekecek. Harcamalarınızda aşırıya kaçmanız aileniz tarafından hoş karşılanmıyor.

Editör: Esra Seyirden