Bugün burcunuz sizin için ne söylüyor. 8 Mayıs Çarşamba günü için tüm burçlara özel hazırlanan günlük yorumlar. Günlük burç yorumunu okumadan geçme! İşte tüm burçlarla ilgili detaylı yorumlar…

Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Aşk hayatınızda duygularınız konusunda sıkıntı yaşayacaksınız. Duygularınızı kontrol edemiyorsunuz. Sevdiğiniz kişiye karşı daha uyumlu bir tavır takınmaya çalışın. Bu aranızdaki gerginliği azaltacak. Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Sinirsel gerginlikler tansiyonunuzda oynamalara neden olabilir. Sakin ve huzurlu olmaya çalışmalısınız.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevgili Boğa burçları, ilişkiniz üzerinde biraz düşünmeli ve yanlışlardan ders almalısınız. İş hayatında her şeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız. Yoğun iş temposundan sıyrılıp biraz kendinize vakit ayırmayı da ihmal etmeyin. Yakınlarınızla ilişkiniz artıyor. Parasal konularda dikkatli yatırımlara önem vermenizin zamanı.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Sevdiğiniz varsa yeni kararlar alabilirsiniz. Kalbi boş olanlar hayatlarına girecek iki kişi arasında seçim yapmakta zorlanabilir. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmayın. Evde ve işte bazı sorunlar yaşanabilir. Problemler karşısında akılcı ve sakin olmalısınız. Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Sinirlerinizin gerginliği sırt ve boyunda kasılmalara ve ağrılara yol açıyor. Gevşetici egzersizlere ihtiyacınız var.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Sevgili yengeçler için zor bir gün olacak. Özel hayatınızda dikkatli olmanız gerekiyor. Karşınızdaki kişiyi eleştirmeye kalktığınızda kırıcı sözler sarf edebilirsiniz. O nedenle tartışma ortamlarından uzak durmaya bakın. Soğukkanlılığı elden bırakmayın. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacaksınız. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Parasal konularda tutarlı olun. Sağlığa gelince, spor yaptığınız takdirde hem bedenen hem ruhen kendinizi bomba gibi hissetmemeniz için hiçbir neden yok.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Bugünlerde sinirlerinizi sınayanlar olacak. Bu nedenle kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz. Ailenizle ilişkilerinizi yeniden gözden geçirin. İş arkadaşlarınız bu durumunuzu aleyhinize kullanabilirler. Bunu lehinize çevirmek sizin elinizde. Para konusunda dostlarınızın desteğiyle sıkıntılarınızı kolayca atlatacaksınız. Tasarruf yapmaya çalışın.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Sevgili başaklar, doğru bildiğiniz yoldan gidiyorsunuz. Ancak bir durun kendinize bakın. Bugünlerde hayatınızda yanlış anlamalar ve anlaşılmalar meydana gelebilir. İlişkilerinizdeki seçimlerinizde sezgilerinize de kulak vermelisiniz. Parasal konularda gelişmeler olacak. Toplu para alabilirsiniz. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak. Bunu gözünüzde büyütüp çevrenizdekilerle tartışmayın. Nasıl olsa her şey kısa bir süre içinde yoluna girecek. Son aylarda kilo aldınız ve kendinizi fazlasıyla ihmal ediyorsunuz

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Sevgili terazi burçları, aşkın dozu konusunda bir ayarlama yapmanız şart. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. Ona gösterdiğiniz fazla ilgi bunaltıyor. Dargın olduğunuz birinden haber var. Karmaşık duygulardan uzaklaşmaya başlıyorsunuz. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız. Büyük bir şans adeta kucağınıza gelecek. Yeni bir iş teklifi de alabilirsiniz. Paraya ihtiyacı olan bir yakınınıza yardım edin. Enerjinizi açık havaya çıkarak ve yürüyüşler yaparak dengelemeye çalışın.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Bugünlerde sevdiğiniz kişi ile ilişkinizde bir durağanlık var. Sevgilinizden haber alamıyorsanız onu  siz arayın. Hep onun aramasını beklemeyin. Ona küçük hediyeler verip gönlünü alın, şımartın. İş yerinizdeki arkadaşlarınızla inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Her şeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli. Parayı elde etmek için çok çalışmanız gerekebilir. Harcamalarınızı dikkatli yapın, yoksa zararını siz görürsünüz. Sürekli değişen havalara dikkat edin!

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Sevgili yayların özel hayatında sorunlar var. Sıkıntılı bir süreç sizi bekliyor. Ciddi bir karar vermeniz gerekebilir. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Dostlarınızın desteğini almalısınız. Mutlaka bir çözüm bulunur, moralinizi bozmayın. Üzerinizde baskı hissetmeyin. En doğru kararı vermenizde yardımcı olacak her şeyi deneyin. Parasal konularda büyük sürprizler ve ani değişiklikler olabilir. Ağız sağlığınız için tehlike demek, genel sağlığınız için de tehlike demektir. Bir diş bakımı yaptırmanızın zamanı geldi.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Sevgilinizle aranızda sorunlar var. Bunları aşmanın tam zamanı. İzleyeceğiniz yol ise açıkça konuşmak ile çözülecek. Problemlerinizin büyümesine izin vermeyin. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkıp sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız. İş yerinde başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Uzun zamandır görüşemediğiniz dostlarınızla hasret gidereceksiniz. Ortak çalışmalarınızın sonucunda elinize yüklü miktarda bir para geçebilir. Son zamanlarda karşılaştığınız sağlık problemleri son buluyor.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sevdiğiniz kişiyi, anlamsız kıskançlıklar ve kaprislerle onu üzmeyin. Çünkü dönüm noktasındasınız, hiç beklemediğiniz anda ipler kopabilir ve üzülebilirsiniz. İş hayatınızda yapacağınız yeniliklerle uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Çeşitli yerlerden gelecek irili ufaklı paralarla iyi bir yatırım yapabilirsiniz. Tansiyonunuzu kontrol altında tutmaya çalışın. Tuzlu yiyeceklerden uzak durmak sizin için faydalı.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Yakın çevrenizle ilişkileriniz çok canlı ve neşeli bir döneme girecek. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiçbir şey olmamış eğlenip mutlu saatler geçireceksiniz. Sevdiğiniz bir kişi ile kırgınlığınız var ise bugün ona olumlu yaklaştığınız takdirde o da bu davranışa ılımlı yanıt verecek. Amirleriniz değerinizi gün geçtikçe daha çok takdir ediyor. Size yapılacak öneriler karşısında ailenizin ve dostlarınızın fikrini alın. Para konusunda geçici bir daralma söz konusu. Televizyon karşısında bir şeyler atıştırarak zaman geçirmek yerine egzersiz yapın.

Editör: Esra Seyirden