Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Sevgili Koç burçları, ilişkinize biraz daha eleştirel bakmalısınız. İlişkilerde fedakârlık şarttır ama sizinkinde bu tek taraflı! Partnerinizin benciliğini yüzüne vurmadan ona hissettirebilirsiniz. Anlarsa ne ala. İş hayatınızda son derece aktif ve başarılı olabileceğiniz bir gün. Fikirlerinizle etrafınızı etkileyebilir ve yeni girişimlerde yer alabilirsiniz. Bu konularda otoritelerden destek almanız mümkün. Performansınızı dengede tutmayı başarırsanız, kazancınızda gözle görülür bir artış fark edeceksiniz. Omuz ağrılarınızı önemseyin.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevgili Boğalar, aşk hayatınızda ufak tefek pürüzler var. Kavga olasılığı görünüyor. Onunla yaşadığınız küçük bir sorunun büyüme olasılığı var. Duygu yönünüzü göstermenin zamanıdır. İş ortamında kendinizi yalnız hissediyorsunuz. Sizi kimse dışlamıyor ama siz kendinizi en yakın ilişkilerden bile uzak tutuyorsunuz. Daha girişken olmanız şart. Para beklentileriniz var, ama biraz gecikme söz konusu. Sizi korkutan bir sağlık şikayetinizin çok önemli olmadığını öğrenecek ve sevineceksiniz.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Sevgili İkizler, son günlerde inatçı yönünü göstererek sevdiğiniz kişiyi hayretler içinde bırakıyorsunuz. Olaylara farklı bir mantıkla yaklaştığınız için, karşı tarafın sizi anlaması zor oluyor. İşinizde günlük sorunları çözmeye çalışırken, asıl yapmanız gereken işleri ihmal ediyorsunuz. Bunlarla uğraşmak yerine, ileriye dönük proje oluşturmaya yoğunlaşın. Bazı harcamalarınız nedeniyle acil ödemeler yapmanız gerekebilir. İştahınızda ki artış yüzünden kilo alabilirsiniz.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Sevgili Yengeçler, hayatınızda sürekli mutluluğu aramaktan vazgeçin. İlişkiler pozitif ve negatif yönleriyle de çekici olabilirler. Detaycılığınız ve insan ilişkilerine verdiğiniz önemi herkesten beklemeniz antipati toplamanıza neden oluyor. Başkalarının da doğruları olabileceğini unutmayın, onlardan yararlanmaya bakın. Zamansız harcamaların sıkıntısı bir süre daha sürebilir. Bazı borçlarınızı ertelemeye çalışın. Sağlıkla ilgili küçük bir probleminiz olabilir, doktora danışmalısınız.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Sevgili Aslanlar, olmayacak şeylere öfkelenmeniz ve sinirlerinize hakim olamamanız, ilişkinizi bozuyor. Onun size duygularında ise bir problem yok. Bugün size yine sevgisini hissettirecek. İşleri son güne bırakma huyunuz sizi sık, sık sıkıntıya sokuyor. Bu huyunuz yüzünden herkes gibi belirli bir mesai saatiniz olamıyor. İki yakın dostunuzun uzun zamandır çözemedikleri bir para tartışmasına müdahale edip bu olaya bir son vereceksiniz. Sürekli sırt ağrılarından şikayetçisiniz. Artık bir doktora gitmenin zamanı geldi.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Sevgili Başaklar, bugünlerde içinizde yarattığınız hayal dünyasında yaşıyorsunuz. Bu dünyada sadece siz varsınız ve bu da arkadaşlarınızla iletişiminizi koparıyor. Gerçek yaşamdan uzaklaşma isteğiniz yeteneklerinizi köreltebilir. Sizi kabuğunuzdan çıkartacak bir kişiyle tanışmanız an meselesi! Bu tanışma duygularınızı tetikleyerek bir ilişkinin başlamasına neden olabilir. Fatura ödemelerinizin tarihlerini tekrar gözden geçirirseniz cezalı ödemelerden kurtulabilirsiniz. 

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Sevgili Teraziler, ilişkiniz artık sizi tatmin etmiyor. Buluşmalarınız görev gibi adeta. Arada sırada içinizden gelerek sürprizler yaparsanız ne kadar çok sevildiğinizi daha iyi anlayacaksınız. İşinizde herhangi bir probleminiz bulunmuyor. Her şey yolundayken, ilerde doğabileceğini düşündüğünüz aksaklıklara karşı bugünden geliştirebileceğiniz destekler üzerinde yoğunlaşın. Parada hesaplı olun. Sağlığınızla ilgili şikayetleriniz bir uzmana görünmenizi gerektiriyor. Bu konuda daha hassas olmalısınız.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Sevgili Akrepler, çevrenizdekileri imrendiren bir ilişkiniz var. Sevgilinizi asla yitirilmemesi gereken bir hazine gibi görüyorsunuz. Kariyerinizle ilgili hedeflerinizi harekete geçirecek bir kişi ile tanışmanız mümkün. Onun vasıtası ile planlarınızda yapacağınız değişiklik her şeyi olumlu anlamda etkileyecek. Olumlu düşüncelerinizle sorunlarınıza daha kolay çözümler bulabilirsiniz. Paranızı ölçülü harcamak zorundasınız fakat her gün karşınıza ayrı bir masraf çıkıyor. Son günlerde salgın var. Öksüren ve hapşıran kişilerden uzak durun!

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Sevgili Yaylar, İlişkinizde kıskançlı ve güvensizlik havası hakim. Bu durum ilişkinize zarar verebilir. Ona karşı insafsız davranmayın, onu kazanmaya çalışın. İş konusunda bazı gerginlikler yaşamanız mümkün. Bu problemi çözecek beceriye ve deneyime sahip olduğunuz için gözünüz korkmuyor. Kibar ve etkili bir insan olmanız da önünüzdeki engelleri aşmanızı kolaylaştıracak. Güvendiğiniz biri yüzünden, fazla olmasa da bir para kaybı söz konusu olabilir. Sağlığınızı riske edecek yiyecek veya içecekler kullanmamaya özen gösterin.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Sevgili Oğlaklar, ilişkilerinizde uyum giderek bozuluyor. Kıskançlık duygularınızı frenlemeniz aşk ilişkinizi dengede tutmanızı sağlayacak. Olur olmaz davranış ve sözlerinizle onun kalbini kırmayın. İşinizle ilgili hedefinize ulaşmak için bazı sıkıntılara katlanmayı göze almalısınız. Sizin için her açıdan olumlu olabilecek bağlantılar kurmanız mümkün. Gereksiz harcamalar konusunda kontrollü olmanızda fayda var. Nezle ve gribe yakalanmamak için dikkatli olun.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sevgili Kovalar, sevdiğiniz kişi ile aranızda geçebilecek bazı önemsiz şeyler kargaşa yaşamanıza sebep olabilir. Aslında karşılaşacağınız durum çok önemsiz bir şey de olabilir fakat bazı birikimler yüzünden karşınızdaki kimseyi yeniden değerlendirmek ihtiyacı duyabilirsiniz. Meslek hayatınızda sizinle aynı fikirde olmayan kişiler zamanla size hak vermeye başlayacaklar. Maddi konularda yeni gelişmeler biraz daha rahat soluk almanızı sağlayacak. Bedeninizi güçlendirmek için vitamin desteği alabilirsiniz.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Sevgili Balıklar ilişkiye tüm kalbinizle katılmadığınız, tehlikeli günler geçiriyorsunuz. Araya giren soğukluk ilişkinizin sonu olabilir. İlişkinizde olumlu gelişmeler elde etmeniz için bugünden yararlanmalısınız. Meslek hayatınızda tarafsız bakış açınızı bir yana bırakın. Seçiminiz isteklerinizi belirleyebilir. Taviz vermeden isteklerinize bu şekilde ulaşabilirsiniz. Paraya gereksinimi olan bir arkadaşınızın isteğini geri çevirmeyin. Günün sonunda yorgunluk ve bıkkınlık hissetmeniz normal.

Editör: Esra Seyirden