Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Bugün biraz flört etmeye ihtiyacınız var. Sevdiğiniz insana naz yapın, onun sizi mutlu etmesi için isteklerde bulunun, belki biraz da kapris yapabilirsiniz. İş yaşamınızda hırslı ve öfkeli davranmaktan kaçınmanız gerekiyor. Yoksa kayıplar olabilir. Onun yerine yeni projelere odaklanın. Kendinize gösterdiğiniz toleransı ve esnekliği etrafınızdaki insanlara da göstermelisiniz. Ödemelerle ilgili çıkacak sorunlar karşısında hemen paniğe kapılmayın. Hastalığınızı görmezlikten geliyorsunuz.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Özel hayatınızda kendinizi sıkışmış, zor durumda hissedeceğiniz bir dönem. İlişkilerinizdeki yanlış yaklaşımların neticesinde, girdiğiniz yoldan dönmek, ya da amaçladıklarınızdan vazgeçmek durumunda kalabilirsiniz. Özellikle iş hayatınızın düşünsel boyutunu ilgilendiren, yeni iş bağlantılarının yaşanacağı, düşüncelerin çıkış noktası bulabileceği deneyimlere hazır olun. Beklemediğiniz bir alacak, şu günlerde elinize geçiyor. Bu, hesaplarınızı biraz yoluna sokacak.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

İlişkinizi geliştirmek adına yaptığınız her şeye rağmen, istediğiniz noktaya ulaşamamış olmanın çaresizliği, sizi yeni ama belirsiz bir yöne doğru hareket etmek zorunda bırakabilir. İşinizle ilgili artık pozitif düşünmelisiniz. Yaşadığınız değerli tecrübeleri birbirine bağlayarak buna göre hareket edin. Kariyeriniz için mücadelenizde biraz soluklanmalısınız. Önünüze açılan güzel geleceğin bilincine varın. Eliniz fazlasıyla açık, fakat paylaşmacılığınıza artık bir sınır koymanız gerekiyor.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Sevgilinizin kimi zaman kıskançlık krizlerine girmesini bu kadar büyütmeyin. Aslında o da size yeterince güveniyor, ama kendini kontrol etmekte zorlanıyor. Karşınızdaki insanın da en az sizin kadar hassas olabileceğini unutmayın. Ortak iş yaptığınız kişilerle yapacağınız görüşmeler yeni fikirler üretmenize ve yeni para kaynakları yaratmanıza neden olabilir. Maddi sıkışıklığınızı gidermek için elinizden geleni yapıyorsunuz, biraz şansa ihtiyacınız var. Zayıf düşen bünyeniz hastalıklara davetiye çıkarıyor.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Partnerinizle ilişkinizde zorlanmalar olabilir. Özellikle fikir ve otorite çekişmesi yaşayabilir, birbiriniz üzerinde hakimiyet kurmak isteyebilirsiniz. Sizin asıl düşüncelerinizi gizlemeniz de sorunları daha büyük bir hale getirebilir. İş arkadaşlarınız projelerinizde sizi destekliyorlar. Onlarla detayları paylaşmayı deneyin. Kariyerinizle ilgili hedeflerinizde değişim yapmak için güçlü duygular içinde olacaksınız. Paranızı değerlendirmek için aldığınız değişik tavsiyelere kulak verin.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Duygusal yaşamınızda yeni bir başlangıç söz konusu. Bu ilişki sayesinde kendinizi daha iyi anlayacak, kendi iç dünyanızdaki güzellikleri daha iyi ifade edeceksiniz. Bazı kurallara karşı gelerek, düşünce ve isteklerinizi aniden gerçekleştirmeye çalışarak, ya da sadece işinize karşı daha istekli olarak, günlük yaşantınızda yer veremediğiniz duyguları tatmin etmeye çalışıyorsunuz. Yeni bir iş atılımı olabilir. Önemli bir ödemeniz sizi düşündürüyor, ama sorun çıkmayacak.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Kendi duygularınızla hareket etmek yerine, başkalarının etkisi altında kalıyorsunuz. Sevgi alışverişlerinde bencilsiniz. Bu tutumunuz karşınızdaki kişinin duygularıyla oynamanıza neden oluyor. Dikkatli olun, onu kazanayım derken kaybedebilirsiniz. Özellikle bugün iş yerinde kızgınlık ve saldırganlık içinde bulunmamaya özen gösterin. Bazı şeylerden hem nefret edip, hem çok sevebilirsiniz. Çalışma hevesinizi görmezlikten gelmeyin. Para durumunuz yavaş yavaş yoluna girecek

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Duygusal problemleriniz sizi büyük bir dalganın üzerindeymişsiniz gibi yukarı ve aşağı çekiyor, şaşkınlık ve düzensizlik içinde bir batıp bir çıkıyorsunuz. Artık kalbinizden değil, aklınızdan fikir almalı, ona göre yol çizmelisiniz. İş bağlantılarınızda ortaklı çalışmalarda yanılgılar yaşamamak için uzman birisinden yardım isteyin. Karlı projelerle karşılaşacağınız bir dönem. Kazancınız umduğunuzdan çok daha iyi olacak. Hava değişimleri sağlığınızı etkiliyor, dikkatli olun.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

İlişkinizde karşılıklı güven ve sıcak bir ilgi yaşayacaksınız. Daha önce yaşadıklarınız yüzünden zihniniz allak bullak oldu. Fakat yaşayacağınız dürüst aşk ve ilgi sizi çok mutlu edecek. Yaptığınızdan işten emin değilsiniz. Kendi adınıza başkalarının verdiği kararlara güveniyorsunuz. Bu nedenle de kendi sorunlarınızdan başkalarını sorumlu tutmaktan vazgeçin. Giderlerinizde artış olabilir. Beklenmedik gelişmeler için harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Gün içinde tansiyonunuz düşebilir.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Aşktaki kendinizi ifade şekliniz karşınızdakine güven ve zevk verecek ve onu cezbedecek. Yaratıcı düşüncenize kulak verip yaşanan tersliklere çözüm getirmeye çalışın. Hiç beklemediğiniz halde amirlerinizden takdir alacaksınız. Yeteneklisiniz ve verilen öğütleri dinliyorsunuz. Kendinize ve çevrenize karşı bu olumlu tutumunuz sizi sevilen ve takdir edilen bir kişi durumuna getiriyor. Beklediğiniz paranın gecikmesi, plan değişiklikleri gerektirmeyecek. Havadaki nem ve soğuk nedeniyle eklem ağrılarınız artabilir.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Partnerinizle bir konu yüzünden şiddetli bir münakaşa yaşamışsınız. Durum gitgide daha iyiye doğru gidiyor. Fakat tam anlamıyla düzelmesi için eskinin tamamen bitip, yeninin başlaması gerekli. Ona karşı daha anlayışlı, daha ılımlı olmalısınız. İşinizde ısrarcı ve ikna edici olmalısınız. İçinde bulunduğunuz boşluğu en yakınlarınıza bile göstermeyin. Eşitliğe ve adalete inancınız sizi başarıya götürebilecek iki önemli unsurdur. Bir paranın miktarıyla ilgili yanlış hesaplar içindesiniz.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

İlişkinizi sizin veya birlikte olduğunuz kişinin ailesinden birisi takip ediyor. Gözü sürekli sizin üzerinizde aslında bu ilişkiyi pek tasvip etmiyor ve bir hata yapmanızı bekliyor. Bu konuda dikkatli olun. Aşırıya kaçan inadınız mesleğinizde dezavantaj oluşturuyor. Başarıyla gelecek saldırganlıklardan kaçınmalısınız. İktidar hırsınıza yenilmeyin. Bugün bir para alışveriş işinizde zararlı çıktığınızı fark edeceksiniz. Hastalıktan yeni kalktınız, ama yine kendinize dikkat etmiyorsunuz.

Editör: Esra Seyirden