Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Sevgilinize karşı çelişkili duygular içerisindesiniz. İlişkiniz, ya sona eriyor ya da büyük bir değişimden geçiyor. Olayların nasıl geliştiğini dikkatle izleyin. Bugün işler başınızdan aşacak, ama şikayetçi olmayacaksınız. Yıldızların olumlu etkisi size güç, şans ve beceri verecek. İstediğiniz sonuçlara ulaşmak için konsantre olmanız yeterli. Borç olarak dağıttığınız paraları geri toplamakta güçlük çekiyorsunuz. Bu günler içinde sağlık konuları gündeminizi biraz meşgul edebilir.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Özel hayatınızda fırtınalı bir dönemden geçiyorsunuz.Sevgilinizle tartışmalardan uzak durun, ve sorunların üzerine gitmeyin. Problemi, vakti gelmeden çözmeye çalışmak hata olur ve incinmenize yol açar. Dürüst ve açık davranmanız sorunları çözebilir. İşlerinizle ilgili konularda oldukça seçicisiniz. Takım çalışması sizi daha çok motive ediyor. Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikim sahibi değilsiniz! Açık havada vakit geçirmek dinlenmenize ve kendinizi zinde hissetmenize fazlasıyla yardımcı olacak.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Duygusal olarak çok mutlu olmanıza rağmen, bu durumun sizi düşündüren bazı yönleri var. Bu zevkli zamanın tadını çıkartıp, romantik ilişkinizde uzun vadeli plan yapmayı şimdilik düşünmeyin. İş çevrenizde huzurlu değilsiniz. Biriyle aranızdaki gerginlik sinirlerinizi bozuyor. İş şartlarınızı değiştirmeyi ciddi ciddi düşünüyorsunuz. Çalışma mekanından uzaklaşmanız sizin için iyi olabilir. Bugünlerde yapmanız gereken bir ödeme için erteleme önerisiyle karşılaşabilirsiniz.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Aşk hayatınızda istekleriniz ve duygularınız arasındaki uçurumun yarattığı çelişkiyi kaldırarak, içinizdeki kuruntulara son vermelisiniz. Sevgilinizden bir kopuş süreci yaşamanız mümkün. Bu belki de yeni bir ilişkinin başlangıcı anlamına geliyor! Bugünlerde işinizle ilgili çok tetikte olmalısınız. Ani kararlar vermekten kaçının. Bugünlerde paranızı iyi idare ediyorsunuz. Yakında hiç beklemediğiniz bir masrafa gireceksiniz. Kendinizi sağlıklı hissetseniz de bazı kontrolleri ihmal etmeyin.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Özel hayatınızdaki küçük sıkıntılardan şikayetçisiniz. Çünkü küçük sıkıntılar süreklilik arz ettiklerinde, çok büyük bir sorun kadar sizi bunaltabiliyorlar. İşinize verdiğiniz önem, kimi zaman kararlarınızı uygulamanızı erteliyor. Mesleğinizin bu kadar kıymetli olması tabii ki çok güzel, ama hayatınızın diğer alanlarına etki etmesine vermesine izin vermeyin. Elinize geçecek yüklü bir para, sizi maddi olarak oldukça rahatlatacak. Mide problemlerinize köklü bir çözüm üretmenin zamanı geldi artık.

burclar ask
Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Aşk hayatınız hassas bir dönemden geçiyor, dolayısıyla hareket ve sözlerinizde dikkatli olmanız da fayda var. Sözlü tartışmalardan kaçınarak, sabırlı olun ve partnerinize anlayışlı davranın. İşinize tüm enerjiniz ve tutkunuzla bağlandığınız bir gün. Rakiplerinizi etkisiz hale getireceğiniz bu olumlu devreyi değerlendirin. Yapıp yapmamakta tereddüt ettiğiniz bir yatırım konusunda, karar vermeniz için yapılan baskılar canınızı sıkabilir. Sağlığınızla ilgili küçük bir problem sizi bu kadar üzmesin.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Sevgilinizden istediklerinizi açıkça dile getirmelisiniz. Bu beklentileri duyan sevgilinize de zaman tanıyarak, beklentilerinize karşılık vermesini sağlayın. İşle ilgili konularda çok değişik fikirler ortaya koyabilir, yeni teknikler geliştirebilirsiniz. Sizi uyarılarıyla, müdahaleleriyle sıkan biriyle başınız dertte, ama onu dikkate almanızda yarar var. Maddi konularda hem olumlu, hem de olumsuz sonuçları düşünerek tedbir almaya bakın! Sağlığınız gayet iyi, ancak yine de iyisiniz diye kendinizi fazla zorlamamalısınız.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Sevgilinize daha da yakınlaşmak, problemlerinizi paylaşmak istiyorsunuz. Sabırlı olun, önünüzde elinizi ayağınıza dolaştırabilecek olaylar ve çevrenizde de bu niyette insanlar var. İşinizi de ilgilendiren çok hassas bir sorunla ilgili olarak duygularınızla mantığınız çelişecek. Bugün problemlerinizin çözümünde duygusallığı bırakmalısınız. Bir alacağınız sizi uzun zamandır süründürüyor, artık harekete geçin. Son zamanlarda gece uyanıp bir daha uyuyamıyorsunuz. Dikkatli olun!

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Sevgilinizle yaptığınız tartışmaların lüzumsuz olduğunu düşünüyorsunuz. Onu anlamak için belki biraz daha çaba harcamanız, biraz daha birlikte olmanız gerekiyor. İşinize konsantre olunca iyi çalışıyorsunuz, ama ufak sorunları büyütmeniz ve üzerinde durmanız, sonuca ulaşmanızı geciktiriyor. Fazla ısrarcı olamadığınızdan dolayı alacaklarınızı toplayamıyorsunuz. Sağlığınızı kafanıza çok taktınız, adeta hastalık hastası oldunuz. Çevrenizdekiler bu huyunuzdan çok şikayetçi.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

İçinizde, yeni ilişkinizden çok şey beklemeyen garip bir karamsarlık var. Aşkın ilk günlerindeki heyecanını yaşamaya bakın. İş açısından oldukça aktif ama riskli bir dönem. Çeşitli engeller ve belirsizliklerden dolayı dikkatinizi sabırla elinizdeki işleri bitirmeye yöneltmelisiniz. Elinizdeki parayı değerlendirme konusunda kararsız kaldınız. Bu konuda bilgi sahibi dostlarınıza danışmalı ve en akılcı yolu seçmelisiniz. Fazla kilolarınızı vermek için, egzersiz yapın.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Geçmişe bir sünger çektiniz ve gelecekten beklediklerinizi de adım adım gerçekleştireceksiniz. Şimdilik hayatınızın rayına oturmasını bekleyin. İş alanınızı sevmenize rağmen, aynı ortamdaki insan ilişkileri sizi yıpratıyor. Birtakım şeylere takılmadan çalışamıyorsunuz. Bu nedenle yeni arayışlar içindesiniz. Masraf yapmak hoşunuza gidebilir ama harcamalarınızda hesabınızı aşmayın. Aileden birine maddi yardımda bulunabilirsiniz. Kişisel bakımınızı uzun süredir ihmal ediyorsunuz.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

İlişkinizde hiç zorlama yok. Mutluluğunuzu biraz da geniş yürekli oluşunuza borçlusunuz. Bugün tamamlamanız gereken işleri daha sonraya erteleme imkanınız yok. Biraz daha tempolu çalışmanız gerekiyor. Bugün her zamankinden daha fazla sorumluluk üstlenmek zorunda kalabilirsiniz. Finansal anlamda kendinize hakim olun; çünkü bu aralar, oldukça gereksiz masraflar yaptınız. Çok fazla şekerli gıda tüketimi kısa sürede yağ birikimi olarak vücudunuzda yerini alabilir.

Editör: Esra Seyirden