Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Koçlar, partnerinizle gereksiz ve şiddetli bir tartışma yaşamışsınız. Sevgilinizin sizinle ilgili herhangi bir problemi yok, o kendi ailesiyle ilgili sorunlar yaşıyor. Çalışma hayatında, bazı sorumlulukları üzerinizden atmanız gerekiyor. Çok yoruluyorsunuz, temponuzu biraz da olsa yavaşlatmak zorundasınız. Kendinizi daha az yormak için aldığınız kararlar işe yarayabilir. Mali durumunuzda mutlu gelişmeler olacak. Gün içinde tansiyonunuz düşebilir, dikkatli olmalısınız.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevgili Boğalar, aşk hayatınızla ilgili beklemediğiniz sorunlar söz konusu. Duygularınızın esiri olmadan, çözüm üretmek yoluna giderseniz mutlu olmanız mümkün. İş toplantılarınızda birtakım aksilikler çıkabilir. Sözleriyle sinirlerinizi bozmaya çalışanlara karşı sabırlı, dikkatli ve ılımlı olmalısınız. Her şeye rağmen şansınız size yardım edecek. Maddi açıdan beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Baş ağrılarınızın nedeni, son günlerdeki düzensiz uyku saatleriniz.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Sevgili İkizler, huzur ve mutluluğu yakalamanıza çok az kaldı. Uyumlu ve güzel günler sizi bekliyor. Son günlerdeki yoğun iş temposu bunalmanıza neden olabilir. İşyerinde çıkan problemlerin küçük bir dikkatsizlikten kaynaklandığını ispat edip rahatlayacaksınız. Biraz daha idareli olmayı, gelecek günler için birikim yapmayı öğrenmelisiniz. Kendinize sağlık açısından biraz daha itina etmeniz önemli. ?u anda bir sorun yok ama, ilerleyen yaşlara da hazır olmalısınız!.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Sevgili Yengeçler birtakım endişe ve kuruntularınız bugün tetiklenebilir. Tutarsız davranışlarınız nedeniyle sevgiliniz sizi yanlış değerlendiriyor. Bu nedenle kararlarınızın arkasında sonuna kadar durun. İşle ilgili yaşadığınız sıkıntıların üstesinden gelebilecek gücünüz var. Yeter ki, olaylar karşısında mantıklı davranmayı başarın. Son günlerde yaşadığınız olumsuz maddi gelişmeler canınızı sıkmasın, yakında her şey düzelecek. Baş ağrılarınız artabilir, açık havada dolaşın.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Sevgili Aslan burçları, son derece keyifli bir gün olacak. Sevginize ve karşınızdaki kimseye güvenmekle en iyisini yaptınız. Aşkın ilk günlerindeki heyecanını yaşamaya bakın. Meslek hayatında merakla beklediğiniz bir karar bugün verilecek. Karşılaştığınız olaylardan çok fazla etkilenmeyin. Sabırlı davranmayı başarabilirsiniz. Maddi konularla ilgili yapacağınız yatırımlarda dikkatli olmaya çalışın. Sağlığınız son derece iyi, fakat enerjinizi yükseltecek besinler tüketmeye özen göstermelisiniz.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Sevgili Başaklar, bugünlerde duygusal bağlamda ne yazık ki başarıyı yakalayamıyorsunuz. Sevdiğinizin sizinle anlaşması bu yüzden zorlaşıyor. İşinizle ilgili uzun süredir oluşum halindeki değişiklikler bugün gündeme gelebilir. Değişimi istediğiniz yönde kullanabilmek için karamsarlığa ve hayallere kapılmadan gerçekçi bir şekilde hareket etmenizde fayda var. Parayla ilgili gelişmelere dikkat! Soğuk algınlıklarına karşı tedbirli olmalısınız.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Sevgili Teraziler, ilişkiniz kavgayla gürültüyle gidiyor. Özel hayatınızdaki sorunlar iş hayatınızı da etkiliyor. Aşk ve işi birbirinden ayırmaya özen gösterin. İş bağlantısı içinde olduğunuz kimselerden, bugünlerde bir takım şikayetler almanız mümkün. Ekonomik şikayetlerinizi en aza indirmeniz, kolay harcama alışkanlığınızı bırakmanızdan geçiyor. Gittikçe açılan iştahınız yüzünden fazla kilolarla uğraşmanız gerekebilir.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Sevgili Akrepler, yaşadığınız küçük bir tartışmanın büyüme riski var. Bu, sizin aşkı hiç alttan almaz tavrınızdan ve kıskançlık duygunuzdan kaynaklanıyor. İş hayatında yeteneklerinizi elinizden geldiğince göstermeye çalışıyorsunuz. Çabanız boşuna değil, üstleriniz ilgiyle sizi izliyor. Bir yakınınızla ortak yatırımınızdan umduğunuz kazancı sağlayamayacağınız fikri sizi bu kadar korkutmamalı. Bol bol su içmeniz gereken bir dönem. Vücudunuzda meydana gelen ödemden ancak su içerek kurtulabilirsiniz.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Sevgili Yaylar, uzun süreli beraberliği olanlar için bu mutluluğun altında, bu ilişkiye karşılıklı olarak duyduğunuz büyük güven var. Kariyerinizde parlak bir gelecek görünüyor. Sadece, size yaklaşan fırsatları önceden sezebilmeyi öğrenin! Bugün dikkatli olursanız, büyük bir fırsatla karşı karşıya geleceksiniz. Bir yakınınızın sizden talep edeceği maddi desteği karşılayıp karşılamamakta kararsız kalmanız mümkün.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Sevgili Oğlaklar, aşk hayatınızda beklemediğiniz durumlar planlarınızı değiştirmenizi şart koşacak. Bu değişiklik sizi duygusal anlamda etkileyecek. Mutlaka adım atın. Kafanızı meşgul eden konuları çözmek için yavaş davranırsanız, zarar görebilirsiniz. Olaylara kötümser olarak değil de iyimser bakmanız sayesinde işleriniz kolaylaşabilir. Harcama konusundaki savurganlığınız sizi zor durumlara düşürebilir. Yeterince uykunuzu almamanız yüzünden sinirlerinizin ne kadar gerildiğini siz bile fark edemiyorsunuz.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sevgili Kovalar, bugün geçmişteki hatalarınızı tamir imkanı bulacaksınız, ama yeni hatalardan da kaçınmanız gerekiyor. Sizin için her fedakarlığa katlanacak bu kişiyi çok kırmaktasınız, dikkat! İşinizle ilgili yeni ortaklıklara gireceğiniz bu gün, kararlarınızda cesur olun! Zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz, bu fırsatları iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Parasal açıdan herhangi bir sıkıntınız olmamasına rağmen yine de gelecek endişeniz var. Sağlığınız için perhizi ihmal etmeyin.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Sevgili Balıklar bazı takıntılarınızdan kurtulup, cesaretli davranırsanız özlediğiniz aşka doğru ilk adımınızı atmanız mümkün. Kontrollü ve bilinçli olduğunuz, hırslarınızı da dizginlediğiniz takdirde işteki başarınız giderek artıyor. İş alanında yeni pozisyonlar ve iyi bir kariyerle ilgili karşınıza fırsatlar çıkacak. Bugün bazı gereksiz harcamalarda bulunabilirsiniz. Fiziksel aktivitelere zaman ayırmanız sağlık ve kilo problemlerinizi çözmenize yardımcı olabilir. 

Editör: Esra Seyirden