Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Koçlar, geçmişte kalmış olayları tekrar tekrar sorgulamaktan, öfkeli, sert ve tepkili davranarak etrafınızdaki kişileri kırmaktan kaçının, çünkü sonrasında bu yaptığınıza çok pişman olabilirsiniz. Mesleğinizdeki olumsuz olayları sakin karşılamanız nedeniyle sorun yaşamadınız. Yolunuzda mutlulukla ilerleyebilirsiniz. Uyumlu ve nazik kişiliğiniz size tüm kapıları açacak. Kendinize zaman ayırın ve keyfini çıkarın. Çünkü yansıttığınız huzur yalnızca size değil çevrenizdekilere de güç ve mutluluk verecek. Unuttuğunuz bir borç canınızı sıkabilir.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevgili Boğalar, özel hayatınızda gösterdiğiniz sadakati ve dürüstlüğü partnerinizden görememek sizi üzüyor. İçinizi kemiren bir konu yüzünden güzel günlerin tadını çıkaramıyorsunuz. Aklınız uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede. Bütün enerjinizi bu işe kanalize etmişsiniz. Bu projeyi gerçekleştirmeniz biraz zaman alabilir. Alabileceğiniz bir para desteği hayatınızı hiç olmazsa geçici olarak biraz rahatlatabilecek. Yediklerinize ve miktarına dikkat ederseniz, çok çabuk kilo verebilirsiniz.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Sevgili İkizler, sevdiğiniz insanın son günlerdeki tutarsız davranışları sizi çileden çıkarıyor. Bu yüzden bugün kendi dünyanıza çekilecek, ilişkinizi tekrar gözden geçirmeye çalışacaksınız. İşinizle ilgili yeni başlangıçlar gündemde. Ani gelişmeler karşısında heyecan yapmak yerine, kendinizi toparlamalı ve yeni amaçlara yönelmelisiniz. Gece hayatına aşırı düşkünlüğünüz harcamalarınızı çoğalttı. Önümüzdeki günlerde sıkıntıya düşmemek için şimdiden önleminizi alın. Aldığınız kalorilerin mutlaka acısı çıkacaktır.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Sevgili Yengeçler, aşk yaşamınızda her şey yolunda gidiyor fakat hala birtakım endişelerden kurtulamıyorsunuz. Temkinli ve dikkatli olmanız sizin yararınıza olacak. Gün içinde mesleğinizle ilgili bazı konularda yanlış kararlar alabilirsiniz. Kendinizi kontrol etmeli ve sakin olmaya özen göstermelisiniz. Aklınızda olmayan aniden çıkacak bir harcama, maddi anlamda biraz sıkılmanıza neden olabilir. İş yerinde yaşayacağınız stresin sağlığınızı etkilemesine izin vermeyin.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Aslanlar, Sevgilinize olan duygularınızı belli edememek yüzünden zor bir gün geçirmeniz mümkün. Bu konudaki çekimserliğiniz, sevgilinizi üzebilir ve yanlış anlaşılmanıza neden olabilir. İşinizle ilgili yeni ortaklıklara gireceğiniz bugün, kararlarınızda cesur olun! Zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz, bu fırsatları iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Parasal açıdan herhangi bir sıkıntınız olmamasına rağmen yine de gelecek endişeniz var. Daha sağlıklı ve mutlu olmak için pozitif davranın.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Sevgili Başaklar, duygusal hayatınızda herhangi bir sorun gözükmüyor, fakat siz yine de mutlu değilsiniz. Bugünlerde yine uyumsuzluğunuz üzerinizde. İş yerinde son günlerde takınmış olduğunuz tavırlar arkadaşlarınız tarafından hoş karşılanmıyor. Bir an önce kendinize çeki düzen vermelisiniz. Yeni yatırımlar için güçlü arzular duyuyorsunuz. Bu kez sezgilerinizle değil, edindiğiniz bilgilere göre davranın. Mevsimin ve gerginliklerin de etkisiyle bazı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Sevgili Teraziler, özel hayatınızda yaşadığınız bir sorun yüzünden kafanız fazlasıyla meşgul. Bu gerilimi çözene kadar aşk dışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi. İş hayatınızda başarı var. Bütün mesleki birikiminizi ortaya koyacağınız bir toplantıdan kazançlı çıkacaksınız. Arada bir çektiğiniz parasızlık ise, sizde büyük bir sıkıntıya neden olmuyor. Yoğun bir temponun içinde olmak, kendinize bakmamanız için hiç de yeterli gerekçe değil. Ne uykunuza, ne de beslenmenize özen gösteriyorsunuz.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Sevgili Akrepler, son zamanlarda aceleci ve sabırsız biri oldunuz. Birtakım şeyleri hem sevebiliyor hem de yaşantınızda yer vermeyecek kadar nefret edebiliyorsunuz. Yaşamınızda bir denge oluşturun. Öfkelendiğiniz zaman da sinirlerinize hakim olmalısınız. Etrafınızda sizi çekemeyen dost bildiğiniz insanlar var, onlara dikkat edin. Hiç ummadığınız bir kimsenin size rakip olmak sevdasında olduğunu anlayacaksınız. Atacağınız yanlış bir adım, bir miktar para kaybınıza neden olabilir.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Sevgili Yaylar, Sevgilinizin özel hayatına ve zevklerine fazla müdahale etmeniz ilişkinizi olumsuz etkiliyor. Bu şekilde davranmaktan vazgeçmezseniz, ilişkiniz sona erebilir. İş hayatınız yüzünden özel hayatınızı ihmal ediyorsunuz. İş problemlerini işte bırakmayı alışkanlık edinin. Parayla ilgili konuları bir müddet ertelemiş görünüyorsunuz, fakat bu durum kısa sürecek. Mutsuz olduğunuz zamanlar, yürüyüş yapmak yerine hemen yemek yemeğe koşuyorsunuz. İleride kilo sorununuz olabilir.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Sevgili Oğlaklar Gönlünüzün aradığını bulmak için aceleye hiç ihtiyacınız yok. Çevrenizin size hiç uygun görmeyeceği, sizin de ilerde rahatsızlık duyacağınız ilişkilerden uzak durun. Ailenizden birileri ile aranızda bir süredir devam eden sorunlar bugün tekrar su üstüne çıkabilir. Sinirlerinize hakim olmaya dikkat edin. Önümüzdeki günlere bıraktığınız bir iş, sizi günü geldiğinde çok sıkıştıracak. Tansiyonunuzu kontrol altında tutmaya çalışın. Tuzlu yiyeceklerden uzak durmak sizin için faydalı.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sevgili Kovalar, partnerinizle uyumlu bir birlikteliğiniz var. Duygusal anlamda mantıklı hareket ederseniz, bu ilişkinizde daha mutlu olursunuz. Eğer yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir işte çalışıyorsanız, çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizde son derece olumlu ve dikkatli olmalısınız. Gün içerisinde parayla ilgili çıkabilecek anlaşmazlıkları ortadan kaldırmak için bütün enerjinizi harcamanız gerebilir. Günlük hayatın koşuşturmacası içinde sağlığınızı ihmal ediyorsunuz.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Sevgili Balıklar, birlikte olduğunuz kişinin sorunlarını, başka insanlarla paylaşmayın. Anlattıklarınız ileriki günlerde sevgilinize karşı koz olarak kullanılabilir. İş yerinizde fazla uğraşmadan çalışmaya gayret ediniz. Enerjinizi harcayacağınız yarım kalmış bir projenizde ya da uzun zamandır askıda duran başka işlerinizde harcayabilirsiniz. Uzun süredir beklediğiniz para bugünlerde gelecek. Ama yine de sıraya girmiş bekleyen ödemelere yetmeyecek. Tuzlu yiyeceklerden uzak durun. Tuzu kesince neden kilolu olduğunuzu net bir şekilde görebileceksiniz.

Editör: Esra Seyirden