25 Mart Pazartesi günü için tüm burçlara özel hazırlanan günlük yorumlar. Günlük burç yorumunu okumadan geçme! Koçlar hangi alanlarda radikal kararlar alacak? Başaklar yol ayrımında işte tüm detaylar…

Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan


İlişkinizle ilgili karmaşık duygular içersindesiniz. Her şeyin bitmediği yolundaki inancınız devam ediyor. Duygu dünyanızdaki tıkanıklık, sorunun doğru değerlendirilmesi ön koşuluyla, radikal tavırlar gerektiriyor. Kararsız davranarak kaçırdığınız iş teklifinin, bir dostunuz aracılığıyla yeniden yapılmasını sağlamaya çalışacaksınız. Sonuç istediğiniz gibi! Parayla ilgili konulardaki umutsuzluğunuzu yok etmelisiniz. Gaz sancıları yaşamak istemiyorsanız, yediklerinize dikkat edin.


Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs


Üçüncü şahısların müdahalesi özel hayatınızı karıştırmaya başladı. Güvenli ve sağduyulu yaklaşımlar ilişkinin dışından gelen sorunların ilişkiyi yıpratmasını engelleyebilir. Kariyerinizde ulaşmak istediğiniz hedeflere yönelik projelerde birtakım değişiklikler olabilir. İş arkadaşlarınızla görüş ayrılıklarına düşebilirsiniz. Kendinizi ve sinirlerinizi fazla yıpratmamaya, olaylar karşısında sakin kalmaya çalışın. Sağlık ve eğitim ile ilgili bazı masraflarınız olabilir.


İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran


Bitirmeyi düşündüğünüz ilişkiniz, yeni gelişmelere açık. Kararlarda ilk kişi olma eğilimi barındırıyorsunuz. Bu konuda ortak hareket etmeniz, muhtemel gelişmeleri olumlu bir hale getirebilir. İş yerinde uzun uğraşlar sonucu elde ettiğiniz bir hak, fazla ciddiye almadığınız ve alışkanlığa dönüşmüş bir özelliğiniz nedeniyle kaybedilmek üzere. Yeniden savaş vermeniz gerekebilir! Bugünlerde para durumlarınız bir miktar karışık. Sırt ve omuz ağrılarınız artabilir, tedbirli olun.

Burcuna Gore Hangi
Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz


İlişkinizdeki sorunlara tek taraflı bakmanız, yaşananları çözümsüz bırakıyor. Sorumluluklarınızla ilgili kendinizi kolay aklayabiliyorsunuz. Ondan beklediklerinizin biraz abartılı olduğunu kabul etmeniz gerekiyor. Mesleki birikiminizi arttırma niyetleriniz, sizi birtakım eğitim çalışmaları içine sokabilir. Gün içinde elinize geçecek bir bilgiyi çok yerinde değerlendirmeniz gerekiyor. Parasal konularda tutarlı olmanız gereken bir dönem. Kalbinizi fazla zorluyorsunuz, dikkat edin.


Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos


Aşk hayatınız genellikle heyecanla dolu ama kısa ömürlü oluyor. Özgürlüğüne düşkün biri olmanız, kalıcı beraberliklere fırsat tanımıyor. Ama bu fırsatlara istekli de görünmüyorsunuz. İş yaşamınızın sorunlarını dışarıya taşımamaya gayret gösteriyorsunuz. Fakat önemli bir konu, siz kurcalamaktan çekindikçe istemediğiniz boyutlarda biçimleniyor. Bu konuda yapabileceğiniz çok şey var, ama siz tersine inanmak istiyorsunuz. Kısa bir dönem nakit sıkıntısı çekmeniz mümkün.


Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül


Gururunuz yüzünden sevgilinizin size olan ilgisi yok oldu, ama henüz her şeyi kaybetmediniz. Göstereceğiniz yaklaşım ve candan konuşmalar, aşk hayatınızı canlandıracak. İş çevrenizde yarardan çok zarar getiren hoşgörülerle sürdürdüğünüz dostluklar var. Önümüzdeki günlerde bu konudaki bazı birikimler patlamalara neden olabilir. Etrafınızdaki bazı yararlı niyetlerin sizi de içine alması çok yararlı olacak. Para bir dönem için hayatınızda önemli bir unsur haline gelebilir. Son günlerde kilo aldınız.


Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim


Sevgilinizle çok romantik bir gün sizi bekliyor. Biraz daha paylaşımcı olursanız, partneriniz hem ona değer verdiğinize inanacak hem de üzerine düşeni yapmakta tereddüt etmeyecektir. İş hayatında şanslı olduğunuza inanıyorsunuz. Fakat bu günlerdeki girişkenliğinizden yararlanma eğiliminiz, sizi bazı yanılgılara sokabilir, sınırlarınızı zorlamayın. Para durumuzdaki eksilmeye ayak uydurmanız gerekiyor. Katı diyetlere son verip, sebze, meyve yiyin ve düzenli jimnastiğe başlayın.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım


Sevgilinizin arkadaşlarını biraz kıskanmaya başladınız. Taşıdığınız kaygılar sizi daha da sevimli yapıyor. İlginiz yokmuş gibi görünen bir mesele, mantıklı yaklaşabilirseniz beklenmedik iş kapılarını açabilir. Önümüzdeki günlerde çok ilgileneceğiniz teklifler var. ?artlarınızı değiştirme yoluna giderseniz, yaşadığınız parasızlık sorunu ortadan kalkabilir. Para durumunuzun iyileşeceğine dair sinyaller var. İş yerinde yaşayacağınız stresin sağlığınızı etkilemesine izin vermeyin.


Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık


Başkalarına ilgi göstermeniz, partnerinizin kıskançlık duygularını kamçılıyor. Mutlu bir beraberlik içinde olmanıza karşılık, tartışmalı günlerin sayısı gittikçe artabilir. İşbirliği yaptığınız insanların düşünceleri size fazla yenilikçi ve iyimser geliyor. Bunlara hemen karşı çıkmak yerine konular üzerinde biraz daha düşünmeli ve kararınızı vermek için fazla aceleci davranmamalısınız. Önünüze çıkacak yeni harcamalar sizi sıkıntıya düşürebilir. Önünüze çıkacak yeni harcamalar sizi sıkıntıya düşürebilir.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak


Aşk hayatınızda meydana gelen olaylar ilişkinizde istediğiniz yönde olmayabilir. Partnerinizle ilgili fikirlerinizi yeniden gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Bu dönemde karar vermekten kaçının. Suların biraz durulmasını beklemelisiniz. İşinizle ilgili acele kararlardan uzak durmanız gereken bir dönem. Kaybettiğinizi düşündüğünüz şanslar, imkanlar, başka biçimlerde yeniden karşınıza çıkabilir. Para ilişkileriniz genellikle sizin zararınıza oluyor. Kalorisi bol yiyecekler ve alkol tüketiminizi azaltın.


Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat


Duygularınızla, mantığınız arasında yaşadığınız çatışma üzerinizde baskı oluşturuyor. Siz de bu durumun sevgilinizden kaynaklandığını düşünerek onu suçluyorsunuz. Bugün duygularınızı açıkça ortaya koymayı denerseniz birlikteliğiniz farklı boyutlara taşınacak. Çalışma yaşamınızda gerçekleşen istikrarda büyük pay sahibisiniz. Bunun size sık, sık hatırlatılması düşündüğünüz kadar gereksiz olmayabilir. Para hesaplarında biraz zayıf görünüyorsunuz.


Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart


Sürprizlerle dolu bugünde sevdiğiniz insana karşı duygularınızın ne kadar derin olduğunu göstermelisiniz. Belki vaktinizin daralmasına neden olabilir, ama bu sevgi gösterinizi hiçbir zaman unutmayacak. İş yaşamınızdaki tok gözlülüğünüz, başka konularda doyumsuzluğa dönüşmeye başladı. Mesleğinizdeki olumluluklar, olumsuzluklardan ağır basarken çok daha doyumlu olabilirsiniz. Para akışını başkasına emanet etmeyin. İçinde bulunduğunuz koşuşturma içerisinde vücut direnciniz sarsılabilir.

Editör: Esra Seyirden