23 Mart Cumartesi günü için tüm burçlara özel hazırlanan günlük yorumlar. Günlük burç yorumunu okumadan geçme!

Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Değerli Koçlar, çok duygusallaşıyorsunuz. Sizden beklenmeyecek kadar güvensiz, onaya muhtaç bir tavır geliştiriyorsunuz. Bu onu çok şaşırtıyor. Çalışma yaşamında beraber olduğunuz insanların ikna edilmek için beklemeleri artık sizin de canınızı sıkmaya başladı. En azından bugün bırakın, nasıl istiyorlarsa öyle düşünsünler. Bugünlerde maddi sıkıntı yaratabilecek her şeyden uzak durmanızda yarar var. Yediğiniz her şeye dikkat etmenize rağmen kilo veremiyorsunuz. Uzmana başvurun.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Merhaba sevgili Boğalar, ilişkilerde yalnız hissediyorsunuz, ama ne olursa olsun yoğun bir duygusallık yaşamadıkça bu durumun üstesinden gelmeniz mümkün değil. İş yerinde kendinizi göstermeniz için çaba harcamanız gerekebilir. Eğer konumunuzu yükseltmek istiyorsanız duruma göre hareket etmelisiniz. Para sıkıntısı içine düşmek istemiyorsanız harcamalarınıza dikkat edin. Yiyeceklerinize dikkat etmeniz gereken bir dönem. Yeme alışkanlığınızı değiştirmediğiniz müddetçe aşırı kilo alabilirsiniz.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Sevgili İkizler burçları, sevdiğiniz kişiye gereksiz yere sinirlenmezseniz keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Hayal dünyanız o kadar geniş ki, fanteziler bir türlü peşinizi bırakmıyor. Zaman zaman sadakatinizi kolaylıkla yitirebileceğinizi düşünüyorsunuz. Sevdiğiniz iki dostunuz arasında sizi düşündüren bir sorun var. Bu sorunu çözmek için diğer arkadaşlarınızdan yardım almanız gerekebilir. Parayla ilgili haklı olduğunuz bir konuda haksızlığa uğrayabilirsiniz. Yaşadığınız sağlık sorunlarını siz pek kafanıza takmasanız da sizi sevenler bu konuda endişeli gibi.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Değerli Yengeçler, sevdiğiniz kişiyle yapacağınız konuşma sorunlarınızın çözümünde etkili olacaktır. Onun da sizinle benzer görüşte olması, ilişkinizde bir rahatlamanın yaşanmasında çok etkili olacak. Yaptığınız işle ilgili hiç etki altında kalmamalısınız. Yakında çok zorlanacağınız bir kararınız olabilir. Yalnız karar alıp sorumluluğunu da yalnız göğüslemeniz gerekecek. Parayla ilgili sıkıntılı dönem geride kaldı. Paranın önemini anladınız. Zihinsel yorgunluğunuz kendini bedensel olarak da belli etmeye başladı.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Aslan burçlar, İlişkinizde bazı şeyleri yeniden gözden geçirmeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Böylece daha dengeli bir beraberlik yaşamaya şansınız olacak. İş arkadaşlarınız arasındaki yapay, geçici sürtüşmeler nedeniyle endişelenmeniz yersiz. Sizin dışınızda oluşan bu sürtüşmeler, kendiliğinden hallolabilir gibi görünüyor. Paraya ihtiyacı olan bir yakınınıza yardım edin, karşılığını göreceksiniz. Zihinsel yorgunluk ve stres sinirlerinizin bozulmasına, uykularınızın kaçmasına neden olabilir.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Değerli Başaklar, gönül işlerinde kırılganlığınız yüzünden sevdiğiniz kişi sizinle nasıl konuşması gerektiğine ya da nasıl davranması gerektiğine bir türlü karar veremiyor. Bu kadar kuralcı olmak, ilişkinizin zedelenmesine neden olabilir. İş yaşamınızda rahatsız edici bir tatminsizlik yaşamıyorsunuz. Ama yine de pek huzurunuz yok. Bugün bir iş görüşmesi randevunuz var. Bu görüşmeyi fazla istekli karşılamayacaksınız. Yaptığınız akıllı yatırımlar, maddi olarak güçlenmenizi sağlayabilir. Zayıflık saplantınızdan vazgeçin, o kadar da zayıf değilsiniz.

Burçlar Evlilik

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Teraziler, hayatınızdaki kişiyi çok ciddiye alıyorsunuz. Biraz daha az önem vermeniz, sevmediğiniz anlamına gelmez ki. Sevdiğiniz insanlarla birlikte olabilir, sadece eğlenmek için bir şeyler yapabilirsiniz. İş hayatınızda karşılaşacağınız negatif görevlerde kendi ilkelerinizden vazgeçmeyin. Kafanızı meşgul eden konuları çözmek için yavaş davranırsanız, zarar görebilirsiniz. Savurganlığınız para durumunuzla orantılı olarak büyüyüp küçülüyor. Yorucu faaliyetlerden uzak durun, hafif yemekleri tercih edin.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Sevgili Akrepler, sevdiğiniz kişiye gösterdiğiniz anlayış onu çok etkileyecek. Size karşı hissettiği duygularını açıklayabilir. Böylece beraberliğiniz çok daha güçlü ve yoğun olabilir. Farklı istekler içinde bulunabilirsiniz. Son günlerde işinize odaklanmakta zorluk çekiyorsunuz. Sanki sizi engelleyen bir şeyler var. Bunun adını koymanız gerekiyor. Size yapılan tasarruf uyarılarını biraz ciddiye almalısınız! Zihninizi bugünlerde meşgul eden sağlık endişeleriniz, biraz kuruntu gibi görünüyor.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Yay burçları, aşk hayatında çok yönlü bir insan olmanız, ilişkinizin zenginleşmesine yardımcı oluyor. Birlikteliğinizde giderek daha tatminkar ve mutlu günler yaşayacaksınız. Otoriter bir yapıya sahip olmanız iş ilişkilerinizde sıkıntılar yaratabilir. Kendinizi kontrol edin ve yapıcı olun. İsteklerinizin gerçekleşmesi için yalnız gerekenleri belirleyin. Sizden borç isteyecek insanlardan uzak durmaya çalışın. Yeni alışverişlerden önce bütçenizi gözden geçirmeniz faydalı olacak.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Sevgili Oğlaklar, özel hayatınıza sevdiğiniz kişiye karşı biraz daha anlayışlı olmanız gereken bir gün. Gerçekten sizin sevginize, desteğinize ve anlayışınıza şiddetle ihtiyacı var. İşinizde sabırsız bir tutum içine girmeniz gerekmiyor. Sabırlı olmalısınız. Destek aradığınız konuyla ilgili olarak başvurduğunuz önemli bir yerden, çok umutlanacağınız haberler var. Sizden borç isteyecek insanlardan uzak durmaya çalışın. Yemek yerken acele etmeniz, sindirim sisteminizi etkiliyor. Yemekleri çok çiğnemeden yutmayın.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sevgili Kovalar, mutluluğunuz açısından sevdiğiniz kişi ile düşünsel paylaşımları da ihmal etmemeniz gerekiyor. Birlikte olduğunuz insan da en az sizin kadar entelektüel paylaşım ihtiyacında, meraklanmayın. İş yaşamınızda yeterince doyumlu olmanıza rağmen aklınızdan yeni atılımlar geçiyor. Risk almaktan çekinmiyorsunuz, ama acele davranmak sizi bazı risklerle karşı karşıya bırakabilir. Yeni bir alanda yatırım yapmamaya dikkat etmek sizi karlı çıkaracak. Yediklerinize ve miktarına dikkat ederseniz, çok çabuk kilo verebilirsiniz.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Değerli Balık Burçları, son günlerde sevdiğiniz kişinin sizden sakladığı bazı sorunları var. Bu sorunlar maddi veya ailesiyle ilgili olabilir. Onunla bu konuyu gündeme getirmek için konuşmanız gerekli. İş yaşamınızda iddialı sayılabilecek beklentileriniz var. Temponuz ve verimli çalışmanız, bu beklentilerinizin kısa bir süre sonra gerçekleşmesine yardımcı olacak. Para konularındaki mutsuzluğunuz, veriminizi etkileyebilir. Yemek için yaşayanlardansınız. Fakat unutmayın ileride bu kilolar başınıza dert olur.

Editör: Esra Seyirden