Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Enerjik bir gün sizi bekliyor.Çok istediğiniz bir şey var, onun için çaba harcayacaksınız. Hiç önemsemediğiniz biri, kalbinize girmek için çareler arıyor! Ummadığınız bir anda kendinizi güzel bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. Çalışma hayatınızda yeni fikirler ve projelerle kendinizi ortaya koyacaksınız. Gününüz oldukça yoğun geçecek ama verimli çalışmalar sizi bekliyor. Karşınıza çıkacak para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Uykusuzluk performansınızı etkiliyor.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

İkiniz de birbirinizden çok hoşlanıyorsunuz. Birbirinize açılmanız için koşullarınız hazır, cesaretsizliğinizi atıp bir hamle yaparsanız her şey istediğiniz gibi olacak. İşinizi değiştirme fikri ağır basmaya başladı ama bazı sebepler yüzünden ayrılamıyorsunuz. Birkaç gün içinde yeni umutlar var. Yeni atılım niyetlerinizi bir süre daha ertelemeniz gerekebilir. Kısa vadede maddi durumunuzda endişe duyulacak bir şey bulunmuyor. Bir süredir çektiğiniz baş ağrılarının tek sebebi aşırı stres.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Yıldızların birbirleri ile zıt tesirleri altında kalacaksınız. Bazı ters durumlar, arzularınızın aksi davranışlar ile karşılaşabilirsiniz. Sabır gösterin, bu durum yalnız bugünlük! Sevgilinizi istemeden kırabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkileriyle iş ilişkilerini karıştırmak bazen çalışma yaşamınızı zorlaştırıyor. Bugün çevrenizdeki herkesle hararetli tartışmalardan kaçınmalısınız. Uzun süredir yaşadığınız ekonomik sorunlar bitecek gibi görünüyor. Sağlık konularını gereğinden fazla abartıyorsunuz.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Düşüncesiz davranışlar sergilemeniz ilişkinize zarar veriyor. Sevgilinizin sorunları karşısında, sabırlı davranmaya çalışmalı ve atacağınız adımlara dikkat etmelisiniz. İş disiplininiz mükemmel. Bugün çevrenizdeki kişileri etkileyecek ve biraz da baskıcı bir tutum sergileyeceksiniz. Kendinize güvenmenize rağmen, üstlerinizle konuşurken, daha temkinli olmanızda fayda var. Paraya ihtiyacı olan bir yakınınıza yardım edeceksiniz. Aileden birinin sağlık sorunu bugünlerde sizin en büyük sorununuz haline gelebilir.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Her bakımdan çok şanslı bir gün. Yapacağınız jestler ve küçük sürprizlerle partnerinizin kalbini fethedebilir, ilişkinize yeni heyecanlar katabilirsiniz. İş yerinizde yaşayacağınız olayların sizin için ne kadar iyi ve olumlu sonuçlar vereceğine siz bile şaşıracak, hayalinizdeki çalışma ortamını yakalayabileceksiniz. Ailenize daha fazla zaman ayırmanız gerektiğini unutmayın. Yakında para durumlarınızda gözle görülür düzelmeler söz konusu. Gereksiz uykusuzluklar son günlerde sizi halsiz bırakmış.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Aşk ilişkilerine karşı barındırdığınız gizli güvensizlik sizi frenlemeye çalışabilir. İnsan ilişkilerinizdeki duyarlılığınız dikkat çekici. Bu yanınızla etkilediğiniz insanlar var. Kendinizi geliştirme anlamında bazı girişimleriniz olabilir. Bununla ilgili araştırmalar içine girebilirsiniz. Yakın bir zamanda sorun olarak karşınıza çıkabilecek bir oluşumu engelleme hazırlıklarına başlamanız gerekiyor. Buna zaman ayırmalısınız. Bugün kullanmak zorunda kaldığınız ilaçlara dikkat edin.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Duygularınızın yoğun olacağı bir gün. Aşk hayatınızla ilgili alacağınız bazı haberlerden etkilenebilirsiniz. Ancak, sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler giderek daha sıcak olacak. Olayların üzerine fazla gitmemeli, gelişmeleri beklemelisiniz. Çalışma hayatınızda sinirlerinizi yeniden oynatacak bir durumla karşılaşmanız mümkün. Soğukkanlılığı elden bırakmayın. Hiçbir şey kalp kırmaya değmez. Maddi çalışmalarınız beklediğiniz gibi gelişiyor. Eklem ağrıları biraz da hareketsizlikten.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Özel hayatınızla ilgili bazı önemli problemleri çözmenin huzurunu yaşıyorsunuz. Önümüzdeki günler sizin için stressiz ve sakin geçecek. Uzun zamandır böyle huzurlu bir ortama ihtiyacınız vardı. İş çevresinde memnuniyet verici yenilikler olabilir. Görevleriniz yüzünden tatilinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Yapmanız gereken ve sizi düşündüren bazı borçlarınız varsa onlarla ilgili ferahlatıcı gelişmeler olabilir. Son günlerde aldığınız kilolarınızı önemsemiyorsunuz.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Başkalarının etkisinde kalarak kendinizde kusur bulma huyu var sizde. Güzelliklerinizin farkına varın! Bu yüzden aşka da küsmüş gibisiniz. Bu akşam tanıştırılacağınız bir kişi bu halinize son verebilir. İşinizde bir türlü istediğiniz başarıyı gösteremiyorsunuz. Bu huzursuz haliniz göze batıyor. Arzuladığınız iş için araştırmalar yapmanın zamanı geldi. Mali problemler yüzünden, verdiğiniz bir karardan vazgeçebilirsiniz. Bir süredir ihmal ettiğiniz sağlık problemleriyle ilgilenmek için uygun bir gün.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Sevgilinizin ilişkinizi daha ciddi boyutlara taşıma niyeti gözünüzü korkutmaya başladı. O acele ederken, siz birbirinizi daha yakından tanımaya ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz. İşinizle ilgili küçük bir söylenti keyfinizi kaçıracak. Düşündüklerinizi hemen söylemekten yanasınız, ama bu kez hızlı davranmak sizi yanılgıya düşürebilir. Maddi konuların ön planda olabileceği bugün, fazla para kazanabilirsiniz ancak lükse harcama yapmayın. Bedensel ve ruhsal olarak gücünüz yerinde.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Moraliniz bozuk da olsa neşeli havanızla her zaman çevrenizi etkiliyorsunuz. Bugün de gülümsemenizi yüzünüzden eksik etmeyin. Kendinize ve arkadaşlarınıza zaman ayırmak için fırsatlar yaratın. İkili ilişkilerinizde iletişim yoluyla tüm problemlerinize çözüm bulabilirsiniz. Bir zamanlar kenara ayırdığınız küçük bir para, bugünlerde imdadınıza yetişecek. Sağlığınızla ilgili küçük aksilikler yakanızı bırakmıyor. Acılı ve yağlı yemekleri azaltmanızda fayda var.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Sezgilerinizin ne kadar kuvvetli ve yerinde olduğunu bugün daha iyi anlayacaksınız. Aşk hayatınızda mutlu ve yeni gelişmeler var. Bunlar, hayal ettiğinizden daha ileri boyutlu gelişmeler olabilir. İşinizle ilgili yeteneklerinize, yenilerini eklemek gerektiğinin siz de farkındasınız. Aile içi önemli bir kararın eşiğindesiniz. Sezginize güvenerek vereceğiniz karardan pişman olmayacaksınız. Maddi bir konuda bir müjde var. Baş ağrılarınız artabilir, açık havada dolaşın.

Editör: Esra Seyirden