Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Hoşlandığınız kişiyle aranızdaki yakınlaşma artarak devam ediyor fakat henüz beklediğiniz sonuç gerçekleşmedi. Bugün yine aynı ortamda olabilirsiniz, bu harekete geçmek için çok fazla düşünmeyin. İşinizle ilgili bir konuda çıkış yolu arıyorsunuz. Bunu paylaşmanız gerekecek. Problemin içinde tek başınıza biraz bocalamanız sinirlerinizi gerebilir. Bugün beklediğiniz parasal gelişmeler ile ilgili bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Beslenme alışkanlığınız kilo almanıza sebep oluyor.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Aşkınızdaki ufak tefek problemleri aşmanız mümkün. Umudunuzu beslemeyi sürdürmelisiniz. Biraz daha alçakgönüllü yaklaşımlar, birtakım hayal kırıklıklarının önüne geçebilir. Yakında sevinçli haberleriniz var. İşle ilgili konularda aldığınız bazı kararlar olumlu sonuç vermeyebilir. Bu nedenle dikkatli ve düşünerek davranmanızda fayda var. Evinizde yapmak istediğiniz değişimler için parasal kaynaklara ihtiyacınız olabilir. Bir yakınınızın sağlık sorunuyla ilgili iyi haber almak keyfinizi yerine getirecek.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Kalbiniz kırgın ve aşka küskünsünüz; bitmiş ilişkinizi tekrar başlatmak mantıklı gözükmüyor. Bugünlerde ilginç biri dikkatinizi çekebilir, bu kişiye ilgisiz kalamayabilirsiniz. Önemli mevkilerde olan kişilerle yaptığınız görüşmeler sonuçlarını vermeye başladı. Uzun süredir işinizde beklediğiniz terfi haberi bugünlerde size ulaşacak. Alım satımla ilgili işleriniz gündeme gelebilir. Beslenmenin önemine fazla dikkat ettiğiniz söylenemez. Dikkatli olmazsanız bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Aşk hayatınızda iniş çıkışlar sürüyor. Sevgilinizle aranız şimdilik iyi, ama en ufak bir hatanızda tekrardan bozulacak gibi. Çalışma hayatında çok değişken bir kişiliğiniz var. Bugün davranışlarınızı kontrol etmeyi bilmelisiniz. Bazı kimselerle gereksiz tartışmalara girerek, sinirlerinizin yıpranmasına izin vermeyin. Yapacağınız gereksiz harcamalar ilerleyen günlerde sizi sıkıntıya sokabilir. Değişen hava şartları nedeniyle soğuk algınlığı, grip gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz.

Burçlar Neler

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Gün içinde aşk hayatınızda karşılaşacağınız sürpriz olaylar bazı endişe ve korkularınızın tekrar gün yüzüne çıkmasını sağlayabilir. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınız arasında yumuşaklığınızı istismar edenler var. Ezilmek istemiyorsanız, gereken yerde karşı çıkmasını bilin. İstemeden de olsa içinde bulunacağınız bir para tartışması sizi olumsuz anlamda etkileyecek. Dikkatli olun! Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinden kurtuldunuz, şimdi sıra kilolarda 

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Partnerinizin bazı şikayetleri size biraz dış kaynaklı geliyor. Birkaç arkadaşının size pek olumlu bakmadıklarını biliyor ve ilişkinizin onlardan etkilendiğini düşünüyorsunuz. Etrafınızdakilere yardım etmek ve bilgilerinizi paylaşmak sizi mutlu ediyor, fakat çalıştığınız kişileri iyi tanımaya çalışın. Bazı işlerinizin yarım kalması tasarruf planlarınızı da etkilemiş olabilir. Yeni kaynaklar yaratmaya çalışın. Egzersiz size çok iyi geliyor. Mutlaka kendinize zaman ayırın, rahatladığınızı hissedeceksiniz.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Aşırı iyimser bir gününüzdesiniz. Bu iyimserliğiniz ilişkinize de yansıyacak. İyimserliğiniz işinize de yansıyacağından tatsız konuları fazla büyütmeyeceksiniz. Parasal açıdan yapacağınız değişiklikler ve yenilikler, işinizde de hedeflerinize daha rahat erişmenize yardımcı olacak. Ama bu arada doğabilecek başka fırsatları da göz ardı etmeyin. Sağlık alanında biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor. Kimi zaman yaşadığınız stres ve sıkıntı sizi kabul edilemeyecek kadar güçsüz bırakabilir. 

burclar ask

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

İçinizde fırtınalar kopuyor, her şeyi kestirip atmanız işten bile değil. Ama ayrılıklar canınıza tak etti. Ona biraz daha şans tanıyın. Duygusal beraberliğinize dışardan sorun taşımamalısınız. Uzun süredir düzene sokmaya çalıştığınız iş ilişkileriniz için ciddi destekleriniz olacak. İş yaşamınızda sabrınızın size getireceği maddi kazanımlar söz konusu. Hesapsız harcamalarınız yüzünden bazı sorunlar çekiyorsunuz. Birilerinden borç isteyin. Göz ağrılarınız büyük bir ihtimalle yorgunluktan kaynaklanıyor.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Duygularınızı paylaşmakta zorlanıyor, söylemek istediklerinizi bir türlü dile getiremiyorsunuz. Kullandığınız vücut diline dikkat etmelisiniz. Etrafınızdakiler sizi yanlış anlayabilir ya da sizi anlamakta güçlük çekebilirler. İşinizdeki sorumluluklarınızın artması gerginlik yaratmakla beraber, sizi hareketli bir çalışma ortamına itecek. Parasal konularda tutarlı olun. Ağır diyetler yapmak yerine kalorisi düşük yiyeceklerden bolca yiyerek, formunuzu koruyabilirsiniz. 

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Aşk hayatınız yeni birtakım gelişmelerle yön değiştirebilir. Bununla ilgili belirtiler var, ama biraz daha dikkat kesilmeniz gerekiyor. Uzun süredir boğuştuğunuz sorunlar bugün yine gündeme gelebilir. İş yaşamınızda yeni oluşumlara açık olmalısınız. Üzerinde çalıştığınız projeyle ilgili aradığınız destek ummadığınız birinden gelecek. Kişisel harcamalarınız dışında çok fazla harcamanız var, sıkıntı çekmemek için dikkatli olmanız gerekiyor. Biraz spora ihtiyacınız olduğunu siz de biliyorsunuz.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Bu günlerde sevgilinizle tartışmaktan mümkün olduğunca uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyice saptadıktan sonra harekete geçin. İş ilişkilerinizde bazı güvensizlikler söz konusu. Bu güveni oturtmaya yönelik girişimlerinizde yalnız kalabilirsiniz. Çevrenizdekilere karşı dikkatli olmanız gereken bir dönem! Kuruntu yaptığınız bir harcamayla ilgili kısa vadede hiç bir sorun gözükmüyor. Bir yakınınızın önemsiz bir sorununu büyütebilirsiniz. 

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Güzel ve uzun dönemli bir ilişki kurma zamanı geldi. Akıllıca davranarak ve gönlünüzün gösterdiği yöne giderek, aşk dolu ve yaşam boyu sürecek bir ilişki kurabilirsiniz. Çalışma hayatında, dik başlı ve inatçı biri olarak tanınmanız, sizin davranışlarınızdan kaynaklanıyor. Uyumlu olduğunuzu kanıtlamak için önünüze çıkacak fırsatı iyi kullanmalısınız. Maddi birikiminizi değerlendirmek konusunda, bir yakınınız size destek olacak. Böbreklerinizle ilgili şikayetlerinizi önemsemelisiniz.

Editör: Esra Seyirden