Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Yıldızınızın kısmet, şans yağdıracağı bir gün. Sevdiğiniz kişiye, geleceğe yönelik güçlü arzularınızdan, beklentilerinizden söz ederken olumlu davranmaya özen gösterin. Akşam saatlerinde heyecan verici gelişmeler olabilir. İşinizde değişik ve farklı konularda çalışmalar yapmanız mümkün. Sorumluluk almanızı gerektiren bazı olaylar zaman zaman zorlayıcı olsa da hepsinin altından kolaylıkla kalkacaksınız. Maddi konularda küçük bazı sorunlar yaşasanız da, yeni parasal kaynaklar yardımınıza koşuyor.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Duygusal anlamda canınızı sıkacak bir olayın ne kadar geliştiğini görmüyorsunuz. Bir an önce bu olayı fark ederek, zamanında önlem alın! İş yaşamınızdaki sezgileriniz çok güçlenecek ve doğru zamanda doğru işler yapacaksınız. İşinizde, yeteneklerinizin gittikçe daha fazla ortaya çıkması, fark edilmesi ve sonuç yaratması muhtemel görünüyor. Para konularında yeni bir girişimde bulunmamaya dikkat edin. Bugünlerde yemekle ilgili sorunlarınız var. Yediklerinize dikkat edin, kilo almaya başladınız.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Sevdiğinizle aranızda bazı sorunlar olduğu bir gerçek. Ancak canınızı sıkmayın, çünkü her şey yoluna girecek. Yalnızsanız mükemmeli aramaktan artık vazgeçmelisiniz. İdari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabileceğiniz bir gün. Eğer iş arkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışın. Düşünmeden hareket etmekten kaçınmalısınız. Para durumunuzdaki dengeleri iyi ayarlamanıza rağmen bazı sıkıntılar yaşamanız mümkün. Düzensiz beslenme yüzünden sağlığınız bozulmaya başladı.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Uzun zamandır beklediğiniz mutluluk şimdi avuçlarınızın içinde. Yeni aşkınızla öyle mutlusunuz ki, artık hiçbir şey sizi sarsamıyor. Böylesi daha iyi. İş yerinde meydana gelen bazı tartışmalarda sizi pek ilgilendirmeyen konulara fazla giriyor, tepki çekiyorsunuz. Bugün yapacağınız bir görüşme iş ilişkilerinizdeki çoğu problemi çözebilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz sizi tasarrufa yöneltiyor. Biraz soğuk almış gibisiniz, kendinizi olumsuz hava şartlarından korumaya çalışın.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Aşk yaşamınız bu günlerde çalkantılarla dolu. Sevdiğiniz kişiyle aranızda süregelen huzursuzluk bugün de sürecek. Kendinizi dinlemeye ve duygularınızı kontrol etmeye çalışın. İşyerindeki söylentilerden fazla etkileniyorsunuz. İş hayatınız yakında düzene girecek ve eski sıkıntıları çabucak unutacaksınız. Bir ödemeyle ilgili evrak işlerini ihmal ediyorsunuz. Üzerinizde baskı hissetmenize neden olacak olaylardan uzaklaşmazsanız sağlığınız bozulabilir.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Özel hayatınızda yaşadığınız çözümsüz gibi görünen sorunlar bir bir ortadan kalkıyor. Yetenekleriniz iş alanınızda kendini göstermeniz için yeterli. Ama bazı insan ilişkileri sizin huzurlu bir çalışma ortamı içinde olmanızı engelliyor. Bunun nedenlerini kendinizle yeniden tartışmanızda yarar var. Frenleyemediğiniz savurganlığınız size maddi sıkıntı yaşatıyor. Çikolata hayatınızın vazgeçilmezleri arasında. Ancak bundan uzak durmalısınız çünkü kilo yapabilir.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Özel hayatınızdaki sorunların çalışmalarınızı olumsuz etkilememesi için duygusal ilişkinizi dengelemeye çalışın. İşteki başarısızlıklarınızdan ders çıkarmayı biliyorsunuz. Ama bu hataların altında ezilmeyin, herkes yapabilir. Olayları akışına bırakmak ve fazla zorlamamak en iyisi. Çok gereksiz kişisel harcamalarınız yüzünden nakit sıkıntısı çekiyorsunuz. Hava şartlarından etkilenerek böbrekleriniz veya sindirim sisteminizle ilgili hafif rahatsızlıklar hissetmemek için tedbirli olun.


Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Son günlerde sevdiğiniz insanla aranızda iletişim kopukluğu var. Bugün geleceğe yönelik kaygılar taşımanız söz konusu olsa da, önümüzdeki günlerde kendinizi duygusal açıdan rahatlamış hissedeceksiniz. İşinizle ilgili bir grup çalışması gündemde. Fikirlerinizi uygulamaya başlamadan önce yakınlarınızın bilgilerine başvurmanız daha iyi olur. Kuruntularınızı bir tarafa bırakın. Bu sağlığınızı olumsuz etkiliyor. Gereksiz yere üzüyor ve üzülüyorsunuz. Maddi sıkıntınız bitmek üzere.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Oldukça keyifli ve hareketli bir güne hazır olun. Hareketliliğiniz ve canlılığınız çok zaman partnerinizi şaşırtıyor. Size ayak uydurmakta zorlandığını hissettiği zaman, içine dönmeyi tercih ediyor. Zihinsel gücünüz çok yüksek olmasına rağmen, üzerinizdeki gevşeklik ve çalışmaya isteksizlik, performansınızın çok düşmesinde etken olabilir. En azından temel günlük işleri ihmal etmemeye çalışın. Parasal açıdan şanslı dönemdesiniz. Kendinizi daha sağlıklı hissetmek için spora başlayın.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Aşk hayatınızla ilgili rahatsız olduğunuz durumları değiştirmek için bir şeyler yapmanız gerekiyor. Son günlerde sevgilinize duyduğunuz küskünlük, birtakım sorunlarınıza teslim olmanıza yol açabilir. İşiniz çok yorucu, fakat mutlu bir ortam içinde çalışmanız yorgunluğunuzu unutturuyor. Uzun zamandır devam eden bir para meselesi bugünlerde sonuçlanabilir. Yakın bir arkadaşınız sağlık sorunuyla ilgili sizden destek isteyebilir, yardımınızı esirgemeyin.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Aşk hayatınızla ilgili bir dileğiniz var. Dileğinizle ilgili zorluklar yaşamanız mümkün. Bencil bir tutum göstermemeli, iddialı olmaktan kaçınmalısınız. Bu şekilde dilediğinize daha çabuk kavuşabilirsiniz. Mesleğinizde sizi kıskanan ve rekabet halinde olan birçok kişi var, ancak onlarla savaşacak gücünüz var. Faturalar ve ortak mallar konusunda daha fazla dikkatli olmalı ve harcamalarınızı kontrol etmelisiniz. Şu günlerde kendinizi çok bitkin hissetmenizin nedeni kafeinli ve asitli içecekler.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Aşk işleri yolunda gidiyor, onun varlığı içinize huzur dolduruyor. Ama kızdığınız ve tartıştığınız huyları da yok değil. Endişelenmeyin, her beraberlikte olur bu. Kendi doğrularınızı ona da empoze etmeyin. İş ve özel yaşantınızda sorumluluk almaktan hiç çekinmiyorsunuz. Ama biraz da kendinize dikkat edin! Yakın bir gelecekte para endişeniz kalmayacak. Sağlığınız konusunda vurdum duymaz davranışlarınız, hastalığa yakalanmanıza sebep olabilir.

Editör: Esra Seyirden