Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Koçlar, partnerinize ilişkiniz zorlu bir dönemden geçiyor. Ortamı değiştirebilmek ve kontrolünüzün gelişen olaylar hakkında elinizden bir şey gelmemesi sizi üzüyor. Öte yandan, tüm bunları sizi yıldırmasın kendinize güvenin ve tartışmalardan uzak durun. Bugün dikkatli olursanız, büyük bir iş fırsatıyla karşı karşıya gelebilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın. Önünüzde parlak bir gelecek görünüyor. Acil ödemeniz gereken borçlarınız var, ihmal etmeyin. Stres; boğaz ve gırtlağınızda problemler yaratabilir, fazla soğuk su içmeyiniz ve kendinizi soğuktan daha fazla korumalısınız.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevgili Boğalar, sevgiliniz ya da eşinizle aranızda sorunlar var. Aranızdaki çelişkileri çözemiyorsanız, yıpranan ilişkiye son verin. Ne kadar çok beklerseniz o kadar çok üzülürsünüz. Uzun zamandır tereddütte kaldığınız mesleki bir olayı alacağınız bir haberle iyi bir şekilde sonuçlandırıp, bu durumdan çok karlı çıkabilirsiniz. Bazı harcamalar konusunda kendinizi kontrol etmekte güçlük çektiğiniz bugünlerde bir yakınınız sizden borç para isteyebilir. Şu sıralar kendinizi bitkin hissetmenizin nedeni kafeinli içecekler

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Sevgili İkizler, etrafınızdaki tüm insanlarla bir aradayken, yani yalnız değilken bile sevgilinize ihtiyacınız olduğunu ve onu çok sevdiğinizi hissedebilirsiniz. İş yerinde ortaya çıkan problemin bir art niyetten değil küçük bir dikkatsizlikten kaynaklandığını öğrenip rahatlayacaksınız. Bu aralarda yaşanan finansal gelişmeler moralinizin yükselmesini ve hayata daha ılımlı yaklaşmanızı sağlayacak. Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu ile ciddi biçimde ilgilenmeniz gerekiyor.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Sevgili Yengeçler, aşk yaşamınızda uyumluluk şu anda sizin içinde olduğunuz ilişkinin anahtarı. Amaçlarınızı tartışıp onların üzerinde anlaşın ve ne yapacağınızı planlayın. Yakın çevrenizden biriyle ilgili olaylar gündeminizi doldurabilir. Bu durum karşısında sorunların üstesinden gelebilmek için, sabırlı olmalı ve olayları alttan almalısınız. Üstlerinizle aranızda çıkabilecek sürtüşmelerde de sakin olun. Borçlarınızı ödemekte gecikebilir veya hiç hesapta olmayan harcamalar yapabilirsiniz. Fazla kilolarınızla vedalaşma vakti!

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Aslanlar, aşk yaşamınızın büyük bir potansiyeli olduğunu düşünüyorsunuz, fakat partneriniz henüz ikna olmuş değil. Onu zorlamadan, sabırlı olun. İşinizle ilgili uzun zamandır kafanızı kurcalayan probleme çözüm bulacaksınız. Uygun bir anı bekleyip sonra harekete geçin. Eğer harekette acele ederseniz, can sıkıcı bir karşı tepkiyle karşılaşmanız mümkün. Bugün bütçenizle ilgili endişe duyabilir, yeni çözümler aramaya çalışabilirsiniz. İhmal ettiğiniz bir rahatsızlığınız keyfinizi kaçıracak gibi.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Sevgili Başaklar, son günlerde aşkta amacınıza ulaşmak için yapmanız gerekenleri biliyorsunuz. Fakat partneriniz aynı düşüncede olmayabilir. Sabırlı olmak sizin avantajınız olacaktır. Mesleğinizle ilgili sizi rahatsız eden bir durum söz konusu. Bugün iş arkadaşınızla konuşmayı ve omuz omuza sorunu telafi etme yolunu seçeceksiniz. Bu günlerde cömertliğiniz üzerinizde ancak bunu yakın arkadaşlarınıza sunmanız faydalı olacak. Sağlığınıza karşı da sorumluluklarınız olduğunu unutmayın

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Sevgili Teraziler, özel hayatınızda sevgilinizin sizi anlamadığını düşünüyorsunuz. İhtiyaçlarınızı açıkça anlatma ve tartışma yolunu seçin. Her ikiniz içinde uyumlu olan bir planı uygulamaya koymalısınız. İş yerinizde özgür olma ve yaratıcılığınıza izin verilmesini istiyorsunuz. Ancak istekleriniz gerçekleşmediğinde de çabuk öfkelenebilirsiniz. Kendinizi iş yerinizde güvende hissetmemekle ilgili duygularınız da oluşabilir. Bugün bir harcama konusunda kararsızlık yaşayabilirsiniz.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Sevgili Akrepler, son zamanlarda sevgilinizle sorunlarınız var. Bugünü onun sorunlarını çözmek için kullanın. Bunu yaptığınız takdirde partnerinizle birbirinize sıkı bir şekilde bağlı olduğunuzu hissedeceksiniz. ?u sıralar iş hayatınızda serinkanlı ve sabırlı olmanız gerekiyor. Başkalarının tartışmalarında taraf tutmayın. Yaptığınız her işte, ufkunuzu geniş tutun. Bugünlerde geçici maddi sıkıntılarınız var, ama önümüzdeki günlerde epey rahatlayacaksınız. Sağlığınız için kolesterollü besinlerden kaçının.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Sevgili Yaylar, sevgilinizin düşüncelerine saygı duymazsanız, ilişkiniz uzun sürmez. Çelişkide olduğunuz konuların sizin için olan önemini değerlendirin. Bir-iki gündür sinirleriniz biraz gergin. Bu gerginlik size yanlış işler yaptırabilir. Bugün tartışmalardan uzak durmanızda yarar var. Duygularınızın karmaşıklığı ve aceleciliğiniz, maddi konularda hatalı davranmanıza yol açabilir. Yapacağınız spor ve aktiviteler sizi daha da canlı ve hayata bağlı biri haline getirecek.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Sevgili Oğlaklar, ilişkinizin önemli sorunları olabilir. İlişkiyi olduğu gibi kabullenip, ilişkinin tadını çıkarmaya bakın. Büyük olasılıkla kısa dönemli bir ilişki olacak! Bugün işinizle ilgili zamanınızı iyi değerlendirmeye çalışın. Verimli programlar yapabilir, iradenizi güzel kullanabilir ve sabırla çalışabilirseniz, üstlerinizden övgü alabilirsiniz. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın. Sağlık konusunda biraz ihtiyatlı davranmanız lazım.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sevgili Kovalar, partnerinizin ilgisiz ve soğuk davranışları sizi hayrete düşürüyor. Cesaretsiz davranıyor, bunu onunla oturup konuşma vaktini geçiriyorsunuz. Konuşursanız, onun da sizden yakınmaları olduğunu göreceksiniz. Masanızda birikmiş tüm işleri tamamlamış olmanız, bugünü rahat geçirmenizi sağlayabilir. Elinizde istemediğiniz paraların çıkması söz konusu olacak. Maddi konularda çıkmazlara girmek istemiyorsanız büyük borçların altına girmemelisiniz. Tatlı yiyeceklerden kaçının.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Sevgili bekar balıklar, kalbiniz yeni ve güzel bir aşka hazır. Akıllıca davranarak ve gönlünüzün gösterdiği yöne giderek, aşk dolu ve yaşam boyu sürecek bir ilişki kurabilirsiniz. Çalışma hayatının genel sorunları iş yerinizde bolca yaşanıyor. Bu durumdan memnun değilsiniz. Biraz daha dişinizi sıkmanız gerekecek. Finansal konularda yaşanabilecek beklenmedik gelişmeler, motivasyonunuzu kaybetmenize neden olabilir. Sakın kendinizi bırakmayın. Uykunuza dikkat ederseniz kendinizi daha sağlıklı hissedebilirsiniz.

Editör: Esra Seyirden