Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Sevgiliniz bugün sizi çok sevdiğini belirtecek bir davranış sergileyebilir. Bunu karşılıksız bırakmanız yanlış fikirlere neden olabilir. Bu sıralar kısa ve samimi ilişkiler sizin için daha tatmin edici olabilir. İşyerinde yaşadığınız ve altından kalkması zor gibi görünen sorunları bir arkadaşınızın desteği sayesinde aşacaksınız. Aileden birinin kişisel sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Uzun süredir beklediğiniz ekonomik gelişmeler bugün olumlu şekilde sonuçlanıyor. Fazla cereyanda kalmayın.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevgilinizi ve ilişkinizi o kadar gözünüzde büyütüyorsunuz ki, bazen gerçeklerin tamamını göz ardı edebiliyorsunuz. Biraz daha gerçekçilik ona da size daha iyi gelebilir. İşsiz kalma korkunuzdan dolayı eliniz kolunuz bağlanmış vaziyette. Bu endişelerinizi bir kenara bırakıp fırsatları değerlendirmeye çalışın. Son günlerdeki ödemeleriniz sizi bunalttı. Vaktiyle ne kadar gereksiz harcamalar yaptığınızı düşünmek için artık çok geç! İş yerinde yaşayacağınız stresin sağlığınızı etkilemesine izin vermeyin. 

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Bugün yıldızların kötü etkileri altında kalabilirsiniz. Bazı ters durumlar, arzularınızın aksi davranışlar ile karşılaşmanız mümkün. Sadece bugünlük olan bu durum karşısında sabır! Sevgilinizi istemeden kırabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkileriyle iş ilişkilerini karıştırmak bazen çalışma yaşamınızı zorlaştırıyor. Bugün çevrenizdeki herkesle hararetli tartışmalardan kaçının. Epeydir yaşadığınız ekonomik sorunlar bitecek gibi görünüyor. Sağlık konularını gereğinden fazla abartıyorsunuz. 

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Gerilimsiz, sakin ve rahat bir gün sizi bekliyor. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı bilerek hareket edin. Bugün sezgileriniz de çok oldukça güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Ani kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz. Yeni gelişmeleri dikkatli değerlendirmeniz, kariyerinizi de belirleyebilir. Sağlığa gelince, spor yaptığınız taktirde kendinizi bomba gibi hissetmemeniz için hiçbir neden yok.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Duygusallığınızdan çok pratik zekanızı kullanmanız gereken bir gün. Sevgilinizden farklı şeyler bekleyebilir, onun sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Ancak, sizin de ona karşı daha anlayışlı ve hoşgörülü olmanız gerekiyor. Olumlu ve dengeli davranmayı başarabilir, böylece ilişkinizi güçlü tutabilirsiniz. İşinizde kafanızı karıştıran durumları çok fazla büyütmeyin. Aslında gelişmeler istediğiniz gibi olacak. Fakat olabilecekler üzerinde yoğun beklentiler içine girmekten kaçının. Maddi kararlarınızı verirken başkalarına imkan tanımayı

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Sevgilinizle ilişkinizi yeniden gözden geçirmeli ve onunla daha çok vakit geçirmelisiniz. Ona sadık kalın, yapacağınız en ufak bir kaçamak aranızı bozabilir! Bugün iş yerinde sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına almaya çalışın. Yoksa bugün hiç olmadık yere arkadaşlarınızın kalbini kırabilirsiniz. Para konusundaki sıkıntılarınızı yakın çevrenizdeki dostlarınızla paylaşıp onlardan yardım almaya çalışın. Her ne kadar enerjiniz yerinde olsa da, hava değişimlerine karşı dikkatli olmanızda fayda var. 

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Bugünü iyi değerlendirmeli ve kariyer hedeflerinize adapte olmalısınız. Amaçlarınıza ulaşmak için üstlerinizle görüşebilir ve onlara planlarınızdan bahsedebilirsiniz. Olumlu gelişmeler çok yakında. İş yaşamınızdaki performansınız üstlerinizin gözünden kaçmıyor. Birlikte olduğunuz kişiyle ailesi yüzünden ufak bir tartışma yaşamanız mümkün. Büyütmeyin çünkü haksız olduğunu hemen anlayacak. İyi planlarla bol gelir sağlamanız mümkün. Bu günler içinde sağlık konuları gündeminizi biraz meşgul edebilir. 

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Aşk hayatınızın monotonlaştığından şikayet ediyor ve her şeyi karşı taraftan bekliyorsunuz. İlişkinize heyecan ve lezzet katmak için sizin de harekete geçmeniz gerekiyor. Çalışma arkadaşlarınıza karşı biraz daha düşünceli ve toleranslı davranmanız her şeyin yoluna girmesini sağlayacak. Onların size engel değil, aslında destek olmak istediklerini bugün daha iyi anlayacaksınız. Para durumunuzda beklemediğiniz gelişmeler olmaya başladı, sırtınızdan büyük bir yük kalkacak.


Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Birlikte olduğunuz kişiyle gereksiz ve şiddetli bir tartışma yaşamışsınız. Fakat zaman size yanlışı gösterecek. İlişkinizi tekrar gözden geçirme fırsatı bulabilirsiniz. Unutmayın, yeni bir ilişki için eskinin tamamen bitmesi gerekli. Biraz daha anlayışlı olabilirsiniz. İş yerindeki arkadaşlarınızla ortak projelere yönelmek için pek de iyi bir zaman değil; çünkü ılımlı ve anlaşmacı bir tutum izlemekte zorlanmanız olası. Mali durumunuzda beklemediğiniz sürpriz gelişmeler gündemde. Gün içinde tansiyonunuz düşebilir.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

  • Sevgili Oğlak burçları,  aşk hayatınızda bazı sıkıntılar yaşıyorsunuz. Partneriniz aşka sizin gibi bakmıyor! Aslında gayet açık sözlü, rahat bir insan olmanıza rağmen, gereksiz yere ketum olmaya çalışıyorsunuz. İşinizde daha yüksek bir performans elde etmek aslında elinizde. Biraz daha planlı ve programlı hareket etmeli, strateji kurmaya çalışmalısınız. Paranızı çok dikkatli bir şekilde harcamanız sizinle ilgili haksız yorumlara yol açıyor. Bulaşıcı hastalıklara karşı dikkatli olun.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sevgili Kova burçları, özel hayatınızla ilgili güvensizliğiniz, son günlerdeki genel güvensizliklerinizin bir parçası gibi. İlişkinizi, partnerinizi ve kendinizi daha iyi tanımanız için fırsatlarla dolu bugünü değerlendirin. Önümüzdeki günlerde işinizle ilgili sevineceğiniz gelişmeler var. Bu gelişmeleri bekliyor olmanıza rağmen, küçük bir şaşkınlık yaşayabilirsiniz. Küçük yatırımlarınız bugünlerde büyük bir hareketlilik içine giriyor. Gözlerinizi kontrol ettirin. Çektiğiniz baş ağrıları göz problemlerinin bir belirtisi olabilir.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Sevgilinize karşı gösterdiğiniz iyi niyet, sorunların çözümünde yeterli olmuyor. Partneriniz, çok kararlı kuşkular içinde. Bağlılığınızı yeniden ispat etmekten kaçınmayın. İş yaşamınızda karamsarlıktan vazgeçin. Kısa süre içerisinde, standardınızı çok yükseltebilecek bazı teklifler gelecek. Bir iş konusunda verdiğiniz bir kararı geri almak zorunda kalacaksınız. Maddi konuda beklenmedik harcamalarınız nedeniyle biraz zorlanabilirsiniz. Hazımsızlık probleminiz, sağlıksız beklenmenizden kaynaklanıyor.

Editör: Esra Seyirden