Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde 2. haftasındaki Galatasaray-Barcelona maçı 13 Ekim Salı günü oynanacak. Maçı İtalyan hakem Marco Guida yöneteceği öğrenildi. Rams Park'taki karşılaşma 22.00'de başlayacak.
MARCO GUİDA YÖNETECEK
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray, lig etabının ikinci haftasında sahasında LaLiga temsilcisi Barcelona ile karşı karşıya gelecek.
Cumhuriyet'in haberine göre, Karşılaşma öncesinde UEFA, Galatasaray-Barcelona maçında görev alacak hakemleri duyurdu. UEFA'dan yapılan açıklamaya göre Galatasaray-Barcelona maçını İtalya Futbol Federasyonu'ndan Marco Guida yönetecek.
YARDIMCI HAKEMLER DE BELİRLENDİ
Guida'nın yardımcılıklarını yine aynı federasyondan Giorgio Peretti ve Giuseppe Perrotti yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Fabio Maresca, VAR hakemi olarak Marco Di Bello ve AVAR'da Aleandro Di Paolo görev alacak.




