DEM Parti İmralı Heyeti üyeleri Pervin Buldan, Mithat Sancar ve Özgür Faik Erol, siyasi partilere ziyaretleri kapsamında yarın CHP Genel Merkezi'nde Genel Başkan Özgür Özel ile görüşecek.

Heyetin CHP'ye hafta başında yapmayı planladığı görüşme Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay'ın vefatı nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti.

EMEP ZİYARETİ DE PROGRAMDA

Heyet, CHP ziyaretinin ardından EMEP Genel Merkezi'ni ziyaret ederek, EMEP heyetiyle de görüşecek.

DEM HEYETİ, MHP'Yİ DE ZİYARET ETMİŞTİ

DEM Parti İmralı heyeti ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 11 Kasım'da Meclis'te görüşme gerçekleştirmişti.

20 kilo vermişti: Tanju Özcan hastalığını açıkladı
20 kilo vermişti: Tanju Özcan hastalığını açıkladı
İçeriği Görüntüle

Görüşmenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan DEM Parti İmralı Heyeti üyelerinden Pervin Buldan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini söylemişti. Buldan, süreçte ikinci aşamaya geçildiğini artık yasal bir zemine ihtiyaç duyulduğunu ifade etmişti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de "Pervin Hanım her konuyu açıklıkla ifade ettiler. Her cümlesine imzamı atıyorum." ifadelerini kullanmıştı.

DEM PARTİ, ERDOĞAN'DAN RANDEVU İSTEYECEK

DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Mithat Sancar, daha önce yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan görüşmek için randevu isteyeceklerini söylemişti. Sancar, “Pek çok konuyu ayrıntılı olarak konuşma imkanı bulduğumuz bir görüşme oldu. Sürecin geldiği aşama ve bundan sonraki evreleri konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Önümüzdeki dönem hassasiyetle yürütülmesi gereken bir dönem. Hukuksal zemini birlikte oluşturmanın önemi çok açık. Ziyaretlerimiz devam edecek sonrasında Adalet Bakanı, Meclis Başkanı ile görüşmelerimiz olacak sonrasında da Sayın Cumhurbaşkanı ile bir görüşme planlıyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ