CHP İl Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleşti. Toplantıda hangi yöneticinin hangi ilçeden sorumlu olacağı belirlendi. Aynı zamanda 6'lı masayı oluşturan liderlerin İzmir'i ziyaret edeceği açıklanmıştı. Bu ziyaret için de bir komisyon kurulması kararı alındığı açıklandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Yönetim Kurulu haftalık olağan kurul toplantısını, İl Başkanı Şenol Aslanoğlu idaresinde gerçekleştirdi.

Yönetim kurulunun gündeminde ilçelerden sorumlu il yöneticilerinin belirlenmesi, sandık ve sandık örgütlenmesi sunumu ve öbek eğitimleri değerlendirme raporu vardı.

CHP İzmir’de geçen hafta yapılan kurul toplantısında görevlendirmeler tamamlanmış ve il yönetim kurulu üyelerinin yeni görevleri kamuoyu ile paylaşılmıştı. Yapılan son kurul toplantısıyla da yöneticilerin sorumlu oldukları ilçeler belirlendi.

Hangi yönetici hangi ilçeden sorumlu olacak?

1-16

2-10

Altılı masa için özel komisyon

Yönetim kurulu toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Yıldız, yönetim kurulu toplantısının bir diğer gündeminin de, Altılı Masayı oluşturan partilerin liderlerini İzmir’de buluşturacak olan program olduğunu dile getirerek, “Millet iktidarı için son derece önemli bir buluşma Şubat ayı içinde İzmir’e gerçekleştirilecek.  Altılı Masa’nın liderleri İzmir’de bir araya gelecekler ve ortak bir program dahilin de İzmirlilerle buluşacaklar. Yönetim kurulumuzda programın oluşturulması ve gerekli çalışma ve görüşmelerin yürütülmesi için bir komisyon kurmaya karar verdik. Hem bizler hem de İzmir için son derece önemli bu buluşmaya eksiksiz hazırlanmak için titiz bir çalışma yürüteceğiz. Bu konuda da ilerleyen günlerde kamuoyu ile gelişmeleri paylaşacağız” dedi.

Editör: Özlem Çimen Durmaz