Sanayi sektöründen su krizi açıklaması: Havza bazlı çözümlere el atılmalı!
Sanayi sektöründen su krizi açıklaması: Havza bazlı çözümlere el atılmalı!
İçeriği Görüntüle

İz Gazete Genel Yayın Yönetmeni Ümit Kartal’ın İzmir gündemini değerlendirdiği KAYIT programının 14’üncü bölümü 13 Ocak Salı günü (bugün) saat 20.30’da İz Gazete Youtube kanalında izleyiciyle buluşacak.

Kartal, kentin öne çıkan gelişmelerini değerlendirdiği KAYIT’ın bu bölümünde CHP’nin İzmir’de gerçekleştirdiği yerel medya buluşmasını ele aldı. Kartal, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi’nin çalıştayda eleştiri alan sözleri ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın basın özgürlüğüne dair açıklamasını değerlendirdi.

Kartal, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ndeki ödeme krizi ve havuz sistemi hakkında CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu’nun, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ile görüşmesinin ardından yaptığı açıklamayı da yorumladı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal ile Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay arasındaki gerilime değinen Kartal, önceki dönem Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın geçmişteki açıklamasını hatırlattı.

İzmir’de CHP’nin eski ilçe başkanlarının bir araya geldiği buluşma ve buradaki mesajları değerlendiren Kartal, CHP Genel Merkezi ile ilgili eleştirilerini sıraladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ