İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü “Uyuşturucu” soruşturması kapsamında geçtiğimiz günlerde ifadeye çağrılan Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli’nin yarın ifade vermek için İstanbul'da olacağı öğrenildi.

Cumhuriyet'in haberine göre, Lal Denizli'nin 20 Şubat (bugün) saat 13:00 sıralarında Çağlayan Adliyesi’nde ifade vereceği öğrenildi.

Denizli, 16 Şubat tarihinde ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturması kapsamında ifadeye çağırılmasının ardından ilk açıklamasında, tebligatının adliyeye bırakıldığını ve çağrı nedenini bilmediğini belirtmişti.

Denizli, "Konunun ne olduğunu bilmiyorum. Beni aradılar, ‘İfade vermeniz lazım’ dediler. Tanık mıyım, sanık mıyım, hiçbir bilgim yok. Çağrılırsak gideriz. Benim herhangi bir sıkıntım yok." ifadelerini kullanmıştı.

İzmirliler dikkat: Ege'ye fırtına uyarısı!
İzmirliler dikkat: Ege'ye fırtına uyarısı!
İçeriği Görüntüle

Denizli'nin 1 hafta içinde müracaat etmesini isteyen Başsavcılık, konu hakkında yaptığı açıklamada şöyle söylenmişti:

“İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığımız Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosunca yürütülmekte olan 2025/280882 sayılı soruşturması kapsamında; şüpheli Lal Deniz’in, ifade işlemleri için, çağrı kağıdı çıkartılmıştır.“

Kaynak: HABER MERKEZİ