Serenay Sarıkaya da New York'tan paylaştığı fotoğrafların ardından dikkatler eski sevgili Cem Yılmaz’ın paylaşımlarına çekildi. Komedyen Yılmaz, o gönderilerin üzerine İngiliz oyuncu Marty Feldman'ın fotoğrafını paylaşmıştı. Cem Yılmaz'ın durduk yerde Marty Feldman'ın fotoğrafını paylaşması, eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'ya bir gönderme olarak yorumlandı.

Ancak Yılmaz, bunun Seranay’a gönderme olmadığı gözlerindeki rahatsızlığı olduğunu söyledi. Yılmaz, göz muayenesine gittiğini, kontrollerde sağ gözünün yüzde 50 oranında görmediğini açıkladı. Retina problemi yaşadığını anlatan komedyen, doktorun lazerle işlem uyguladığını ve 6 ay ile 1 sene arasında düzeleceğini belirtti. Yılmaz, Marty Feldman paylaşımını da bu nedenle yaptığını ifade etti.

Seranay da açıklamaya inanmadı

Görünen o ki Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz'ı bu açıklamasından pek de tatmin olmadı. Zira, New York'tan bir fotoğraf paylaşarak eski sevgilisinin sözlerine inanmadığını gözler önüne serdi. Sarıkaya, sağ gözüyle yarım bakarak çektirip paylaştığı fotoğrafla, Yılmaz'ın sağ gözünün yüzde 50 oranında görmediği yönündeki açıklamasını ti'ye aldı.

Cem Yılmaz’dan yanıt gecikmedi

 Serenay Sarıkaya’nın misillemesi ardından komedyenden de bir paylaşım daha geldi. Cem yılmaz bir ısırık aldığı ikili Acıbadem kurabiyelerinin fotoğrafını paylaşarak, “Acıbadem deyim :) ama iyiyim. Küçük mutluluklar” notunu düştü.

Serenay Sarıkaya ise magazin sayfalarının iddialarına göre göğüs estetiğini Acıbadem hastanesinde olmuştu.

Cem Yılmaz buna ateş püskürdü

Cem Yılmaz, sosyal medyada yapılan paylaşımlara ateş püskürdü. Yılmaz son paylaşımında, paylaşımlara yorum yapanları bir iki geri zekalı olarak nitelendirerek şu ifadeleri kullandı:  

Editör: Esra Seyirden