Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Sevgili Koçlar, tutumlarınızdaki değişiklik zaman zaman birlikte olduğunuz kişiyi şaşırtıyor. Bu konularda aranızda problem çıkmasını istemiyorsanız, ona bu konuda yardım etmeli, dengeyi tutturmalısınız. Aksi takdirde onun güvenini kaybetmeniz mümkün. İşinizde enerjik olun ve hızlı hareket edin. Bugün, riskleri göze alarak kaybetmekten korkmayın. Kaybedeceklerinizi daha sonra fazlasıyla geri alacaksınız. Geçmişte ciddiye almadığınız bir para sorunu, bugün karşınıza yeni bir boyutuyla çıkabilir.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevgili Boğalar,  aşkınız ile az görüşmek sizi rahatsız etse de, bu sayede birbirinize daha çok bağlanıyorsunuz. İşinizle ilgili bazı görüşmeleriniz olacak. Bağladığınız işlerin yüksek kapasitesi, üstleriniz arasında memnuniyetle karşılanıyor. Bugünlerde maddi sıkıntı yaratabilecek her şeyden uzak durmanızda yarar var. Bazı harcamalarınız gerçekten çok lüzumsuz. ?u sıralar sağlık sorunlarıyla da karşılaşabilirsiniz, yediklerinize dikkat edin.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Sevgili İkizler, kendinizi çok mu yalnız hissediyorsunuz? Sanki her şeyi yitirdiğinizi zannediyorsanız arkanıza dönüp bakın. Kendinizi bir an önce toplayıp yeni başlangıçlar yapabileceğinizi göreceksiniz. Duygusal hayatta olsun, maddi meselelerle ilgili olsun, hepsinde arzuladığınızdan da iyi neticeler almanız mümkün. Mesleğinizle ilgili sıkıntılı günler de artık geride kaldı. İşleriniz oldukça yolunda ve verimli geçecek. Uzun zamandır beklediğiniz para, elinize ulaşacak ve maddi açıdan çok rahatlayacaksınız.


Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Sevgili Yengeçler, aşk hayatınızda kendinize sahip çıkarak kararlı bir tutum içinde bulunacak, düşüncelerinizi uygulamayı başaracaksınız. Ufak tefek sorunlar çıksa bile, bunların üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz. Yakınlarınıza karşı öfkeli tavırlar sergilememeye dikkat edin. Bu şekilde sorunlarınıza karşı çözümcü bir yaklaşım sergilemeniz mümkün olabilir. Paranızın kıymetini bilmenizle ilgili uyarıları dikkate almalısınız. Kendinizi yoğun baskı altında hissetmeniz özellikle mide rahatsızlıkları ve baş ağrısı gibi problemler yaratabilir..

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Sevgili aslanlar, Sevgilinize karşı öfkeli davranışlardan kaçınmaya çalışmalısınız. İş hayatınızda hızla ilerleyip basamakları kolay çıkabileceğiniz bir dönem. Aldığınız kararlar ve olumlu pozitif yönünüz size her zaman kazandıracaktır. Tüm bunları yaparken hızlı gelişen olayları kabullenmekte zorlanabilirsiniz ama tüm gerçekler ortada. Başarınızı kabullenin, hoş sürprizler sizi bekliyor. Yakın çevrenizden birine maddi destek vermeniz söz konusu.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Sevgili Başaklar, sizin hayatınızda kariyer son derece önemli bir yere sahip. Ancak ufak tefek başarısızlıkları herkes gibi siz de yaşayabileceğinizi kabul etmelisiniz. Bu problemlerin dünyanın sonu olmadığını kabul etmeniz gerekiyor. Mesleki problemlerinizi birlikte olduğunuz kişiyle de paylaşabilirsiniz. Onun size vereceği destekten güç alacaksınız. Bugün alacağınız müjdeli bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak. Kilo vermek için diyetisyenin uygun gördüğü diyeti uygulayın, başkalarını dinlemeyin.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Sevgili Teraziler, telaş, acele ve ısrar işte, parada veya sevgide hep aleyhinize sonuçlar verebilir! Bugün olayların gelişmesine seyirci kalırsanız daha iyi yapmış olursunuz. Mesleğinizle ilgili uzun vadeli kararlar alma fırsatınız doğacak. Sonradan üzülmemek için kararlarını verirken aceleye getirmeyin ve çevrenizdekilere danışın. Ödemeyi unuttuğunuz bir fatura veya borç gündeme gelecek. Gelirinizi artırmanın yollarını bulun. Farkında değilsiniz ama düzensiz ve yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Sevgili Akrepler, ilgi çekmek için hiç yeri ve aslı olmadığı halde kıskançlık yaratmanız tehlikeli bir oyun! Son bir damla, bardağı taşırabilir. İş yerinde bir konu hakkında yanlış bilgilendirildiniz. Bir an önce doğruyu arayıp bulmazsanız, prestijiniz sarsılacak gibi! Kazancınız yerinde, ama büyük ödemeleriniz yüzünden paraya çok ihtiyacınız var. Evinize almak istediğiniz bir eşyayı ertelemeniz gerekebilir. Uzun saatler masa başında bilgisayar kullanmak göz sağlığınızı bozuyor.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Sevgili Yay burçları, aşkta sabırsız olabileceğiniz bugün, beklentilerinizin karşılanmadığını düşünebilirsiniz. Olayları kontrol etmeye çalışmak yerine serbest bırakmaya çalışın. Bir konuda iş arkadaşlarınızdan hiç beklemediğiniz tepkiler almanız mümkün. Planlı ve programlı hareket ettiğiniz takdirde yaşayacağınız problemleri en aza indirmiş olursunuz. Hesapta olmayan bir harcama gündeme gelebilir. Küçük harcamalar bile bütçenizi etkilemeye başladı! Size endişe veren sağlık probleminiz için doktora gidin.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Sevgili Oğlak burçları, sevgilinize karşı tepkili yaklaşmanız onun kalbini kırmanıza neden olabilir. Eğer yalnızsanız bugün sizi oldukça etkileyebilecek biriyle tanışmanız mümkün. İş ortamında bazı konularda haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz. Adalet duygunuz ön plana çıkacak. Bazı yanlış anlaşmalar yüzünden yatırımlarınızın yönünü değiştirebilir, bambaşka sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Zinde olmaya ve güç toplamaya ihtiyacınız var. Açık havada yapacağınız yürüyüşler size iyi gelecek.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sevgili Kova burçları, düşüncelerinizi bir araya toplamalı, aralarında ilişkisi olanları gruplandırmalısınız. Ancak bu şekilde yararlı şeyler üretmeniz mümkün. Değişikliği pek de önemsemeyen ya da sevmeyen bir kimseyseniz, yaşadığınız ortam içinde edindiğiniz yer size yeterli geliyor demektir. Oysa bu düşüncelerden kendinizi arındırmalı, hatta bu konuda yardım alabileceğiniz kimselerle görüşmelisiniz. Birdenbire karşınıza çıkan maddi fırsatlar size büyük güç verecek.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Sevgili Balık burçları, bugünlerde partnerinizden fazla beklentiniz olmasın. Onun düşüncelerini değiştirmeye çalışmamalı ve ikna etme yeteneğiniz etkisiz olduğundan süre gelen olayları fazla zorlamamalısınız. İş yerinizdeki pozisyonunuzu ya da çevrenizi sorgulamakta aceleci davranmayın. Olumlu davranışlarınızdan ötürü ödüllendirileceksiniz. Borçlarınızın bir kısmını ödediniz, parasal açıdan rahat bir dönem. Rahatsızlığınız iyice artmadan doktora gitmeniz gerekiyor.

Editör: Esra Seyirden