Almanya’dan 9 Kasım’da turistik amaçlı İstanbul’a gelerek 13 Kasım’da ‘zehirlenme’ şüphesiyle anne Çiğdem Böcek (27), baba Servet Böcek (38) ile 3 yaşındaki Masal ve 6 yaşındaki Kadir Muhammet Böcek’in ölümlerine ilişkin yürütülen soruşturma sürüyor.

4 ŞÜPHELİYE TAHLİYE

Soruşturma kapsamında ilk etapta tutuklanan kokoreç ve midye satılan iş yerinin sahibi E.E., kafe işletme sahibi F.M.O., lokumcu sahibi şüpheli F.T. ve midye tezgahı bulunan şüpheli Y.D. tahliye edildi.

Yaklaşık 50 bin mahkumun yararlanacağı tahmin ediliyor:  11. Yargı Paketi yarın Meclis'e sunulacak
Yaklaşık 50 bin mahkumun yararlanacağı tahmin ediliyor: 11. Yargı Paketi yarın Meclis'e sunulacak
İçeriği Görüntüle

6 ŞÜPHELİNİN TUTUKLULUK HALİ DEVAM EDİYOR

Öte yandan, soruşturma kapsamında otel sahibi Hakan O., 2 otel görevlisi olan Muhammad M.U.D.C. ile Rustemsha B., ilaçlama firma sahibi Zeki K. ile 2 çalışanı olan Serkan K. ile Doğan C. olmak üzere toplam 6 şüphelinin ise tutukluluk halinin devam ettiği bildirildi.

Kaynak: İHA