Aydın’ın Efeler ilçesinde trajik bir kaza yaşandı. Ovaeymir Mahallesi’ndeki bir hayvan çiftliğinde 3 yaşındaki E.A.A., geri manevra yapan süt toplama kamyonunun altında kalarak hayatını kaybetti. Olay, ailesi ve çevredekiler için büyük bir şok oluşturdu.
Çiftlikte oyun oynuyordu
Edinilen bilgilere göre, çiftliğe süt toplamak için gelen kamyon, tankere yanaşarak sütleri yükledi. Bu sırada çiftlikte oyun oynayan minik E.A.A., kamyonun önünde bulunuyordu. Araç sürücüsü, aracına binip çiftlikten ayrılmak istediğinde Ali’ye çarptı.
Olayın ardından şoför gözaltına alındı
Kaza sonrası minik E.A.A. olay yerinde yaşamını yitirirken, sürücü kazayı fark etmeden olay yerinden ayrıldı. Yapılan kamera incelemeleri sonucu şoför, Koçarlı ilçesi Çakırbeyli Mahallesi’nde yakalandı.
Soruşturma başlatıldı
Polis ve savcılık ekipleri olay yerinde gerekli incelemeleri gerçekleştirdi. Minik E.A.A.’nın cenazesi morga kaldırılırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Ailenin ve çevrenin yasa boğulduğu kazanın detayları araştırılmaya devam ediyor.