Aşk-ı Memnu dizisi yayınlandığı döneme damga vurmuş ve tekrarı da defalarca yayınlanmış bir dizi oldu. Şimdi ise Aşk-ı Memnu'nun filmi çekilecek. Bihter karakterini Farah Zeynep Abdullah'ın canlandıracağı filmde son olarak Adnan karakterini de kimin oynayacağı belli oldu.

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya ve Nebahat Çehre'nin oynadığı Aşk-ı Memnu dizisi, yayınlandığı döneme damga vurmuştu. Günümüzde bile tekrar bölümleri büyük bir ilgiyle izlenen dizi "Bihter" adıyla film olacak. Filmin merak edilen kadrosu ise netleşmeye başladı.

YENİ ADNAN BEY NETLEŞTİ

Bihter, Behlül, Firdevs Hanım, Nihal, Beşir ve Peyker'in ardından dizide Beşir rolünü oynayacak isim de belli oldu. Filmde Adnan Bey'i daha önce sayısız projede rol alan 43 yaşındaki başarılı oyuncu Osman Sonant oynayacak. Merakla beklenen filmde Bihter'i Farah Zeynep Abdullah, Behlül'ü Boran Kuzum, Nihal'i Helin Kandemir, Firdevs Hanım'ı Hande Ataizi, Peyker'i Nezaket Erden, Beşir'i Lorin Merhart, Matmazel'i ise Ebru Özkan oynayacak.

Editör: Özlem Çimen Durmaz