TFF 2. Lig ekiplerinden Altınordu, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Olcay Şahan’ı teknik direktörlük koltuğuna oturtan İzmir ekibi, sonrasında Hüseyin Bulut, Bahattin Karahan ve Emre Aydınel’in ardından bu defa da Alman ekiplerinden TS Dortmund takımında forma giyen stoper Ali Çırak ile üç yıllık sözleşme imzaladı.

Güzel bir sezon bizi bekliyor

1.97’lik stoper Ali Çırak Altınordu’da olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Bana bu imkanı sunan başta başkanımız olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Burada bulunmayı büyük bir şans olarak görüyorum. Buradaki tesis ve imkanları görünce karar vermek zor olmadı. Tüm antrenmanlarda ve maçlarda en iyi şekilde mücadele edeceğim. Güzel bir sezon bizi bekliyor” dedi.

Murat Korkmaz: Altınordu’nun şampiyon takımını kuracağız

A Takım Sportif Direktörü Murat Korkmaz da “Altınordu 2024 projemiz kapsamında transfer çalışmalarımız devam ediyor. Hüseyin Bulut, Bahattin Karahan, Emre Aydınel’in ardından Ali Çırak’ı kadromuza dahil ettik. Sol ayaklı stoper olmasına rağmen fiziği ve olgunluğu ile ön planda olan bir futbolcu. Kendisini zaten yakından takip ediyorduk. Oynadığı takımla şampiyonluk yaşadı, İnşallah darısı gelecek sezon Altınordu’muzun başına. Bizler de şampiyonluk için güçlü bir takım kurmak için çalışıyoruz. Birkaç transferimiz daha olacak” diye konuştu.

Ege Arslan Milli Takımda forma giydi

Öte yandan Altınordu’nun genç futbolcularından Ege Arslan, U18 Milli Takımımızın Hırvatistan’da düzenlen Dostluk Turnuvası’nda Karadağ ile oynadığı maçta forma giydi. Maça ilk 11’de başlayan Altınordu’nun genç oyuncusu Karadağ, maçında 61 dakika sahada kaldı.

Kaynak: BÜLTEN