Cezaevinde görev yapan 28 yaşındaki Cem Eren Yaylagül’ün cansız bedenine Çatalarmut mevkiindeki Göyne Barajı’nda ulaşıldı. Ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

IBAN yoluyla kira gönderenler dikkat: Bunu yapmazsanız borçlu çıkarsınız!
IBAN yoluyla kira gönderenler dikkat: Bunu yapmazsanız borçlu çıkarsınız!
İçeriği Görüntüle

36 saattir kayıp olarak aranıyordu

Erzincan'da cezaevinde sosyal hizmet uzmanı olarak görev yapan 28 yaşındaki Cem Eren Yaylagül, önceki gece otomobiliyle evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Ailesinin durumu güvenlik güçlerine bildirmesi üzerine başlatılan arama çalışmaları Göyne Barajı’nda yoğunlaştırıldı.

Soruşturma başlatıldı

Erzincan İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde yürütülen çalışmalara, Tunceli’den gelen Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timleri de destek verdi. Barajda yapılan kapsamlı aramalarda, bugün öğle saatlerinde önce Cem Eren Yaylagül’e ait otomobil, ardından da Yaylagül’ün cansız bedeni suyun içerisinde bulundu. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından Yaylagül’ün cenazesi, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaylagül’ün ölüm nedeni yapılacak otopsiyle netleşecek. Güvenlik güçleri, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü açıkladı.

Kaynak: İHA