Filmleri aratmayacak o hikaye: Bir klip, bir telefon ve bir gece! Gökhan Türkmen anlattı
Filmleri aratmayacak o hikaye: Bir klip, bir telefon ve bir gece! Gökhan Türkmen anlattı
İçeriği Görüntüle

Sanatçı Zuhal Olcay, İzzet Çapa’nın YouTube kanalında yayınlanan “Paşa Paşa Muhabbetler” programına konuk oldu. Sorulara samimi yanıtlar veren Olcay, eski eşi Haluk Bilginer ile yaşadığı ayrılık sürecine ilişkin çarpıcı ifadeler kullandı.

İHANETİ İTİRAF ETTİ

Cumhuriyet’in haberine göre Olcay, program sırasında İzzet Çapa’nın, “Yanlış hatırlamıyorsam Haluk seni boynuzladı…” sözlerine, “Tam olarak, evet! Bundan daha açıklayıcı bir cümle olamaz” yanıtını verdi. Olcay’ın açıklamaları, magazin dünyasında geniş yankı uyandırdı.

DOSTLUKLARI SÜRDÜ

Zuhal Olcay 1992 yılında oyuncu Haluk Bilginer ile evlenmiş, çift 2004 yılında ayrılık kararı almıştı. O dönem ayrılığın nedeni olarak Bilginer’in ihaneti iddiaları gündeme gelmiş, ancak konuya ilişkin net bir açıklama yapılmamıştı. Olcay ve Bilginer ayrılık sonrası dostluklarını sürdürmüş ve geçmiş yıllarda birçok tiyatro oyununda birlikte çalışmıştı. İkili 1988 yılında Kara Sevdalı Bulut ve 1992’de İki Kadın adlı filmlerde de beraber rol almıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ