İstanbul'da en çok kullanılan toplu taşıma araçlarından biri olan Marmaray'da yine bir intihar vakası yaşadı. Yenikapı istasyonunda bir kişi canına kıydı. Konu ile ilgili açıklama yapılmazken, seferlerin aksayacağı duyuruldu.

Marmaray'da iki günde ikinci intihar vakası yaşandı. Marmaray tarafından seferlerin aksayacağı ve alternatif ulaşım yollarının tercih edilmesine ilişkin duyuru yapıldı.

‘Ölü Deniz’ gösterisi dillerde düşmüyor... BBP, Deniz Göktaş hakkında hukuki süreç başlatacak
‘Ölü Deniz’ gösterisi dillerde düşmüyor... BBP, Deniz Göktaş hakkında hukuki süreç başlatacak
İçeriği Görüntüle

MARMARAY SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Marmaray sosyal medya hesabından Halkalı-Gebze arasında tren seferlerin aksayacağını ifade eden paylaşımı yaptı: "Yenikapı istasyonunda yaşanan üzücü bir olay nedeniyle tek hat işletmeciliği yapılmakta olup, Marmaray seferlerinde gecikmeler yaşanmaktadır. Yolcularımızın gecikmelerden etkilenmemesi için alternatif ulaşım seçeneklerini de değerlendirmeleri önemle duyurulur"

Marmaray Intihar

Muhabir: EYLÜL EMEK KILINÇ