Geçtiğimiz günlerde Şişli'de yolun karşısına geçmeye çalışan Türk sinemasının efsane jönlerinden Engin Çağlar'a motosiklet çarpmış ve kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Sanatçı gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlanırken usta oyuncu Salih Güney de meslektaşı hakkında konuştu.

Sözcü’nün haberine göre, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen Salih Güney, Engin Çağlar'ın vefatıyla ilgili "Kendi hatası. Yaya geçidi varken! Orası hızlı bir yer. Çok tehlikeli. Trafik ışığı yok" dedi.

Güney, kendi sağlığıyla ilgili de "Zamanında çok sigara içtiğim için nefes alma sorunum var. 5-6 ay önce KOAH başladı. Sigara içenlere tavsiyem; sakın içmeyin. Geçenlerde katıldığım baloda bir doktor beni çağırdı, şimdi ona gidiyorum. Aslında bırakmıştım ama akşam yemeklerinden sonra dayanamıyorum. 60 senedir içiyorum" şeklinde konuştu

Fatih Ürek'in sağlık durumuna ilişkin yeni gelişme
Fatih Ürek'in sağlık durumuna ilişkin yeni gelişme
İçeriği Görüntüle

Kaynak: HABER MERKEZİ