Binlerce kişinin takip ettiği Yeraltı dizisi setinde flaş bir olay yaşandı. Dizide Melek rolünü üstlenen Ülkü Hilal Çiftçi’nin babası, kızının dizideki partneri Hakan Çelebi’yle aşk ilişkisi yaşadığını ifade ederek, Kızının 17 yaşında olduğunu ve kendisinden 10 yaş büyük bir erkekle sevgili olduğuna ilişkin suç duyurusunda bulundu.

SEVGİLİLİK YAŞIYORLAR

Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre, uzun yıllardır dizi film sektöründe catering, cast gibi alanlarda çalışan Ünal Çiftçi, henüz reşit olamayan kızının kendisinden onay alınmadan projelerde çalıştırıldığını ve Yeraltı dizideki partneri Hakan Çelebi’yle de sevgililik yaşadığını öne sürdü.

WHATSAPP MESAJLARINI GÖRDÜM

Eşiyle boşanma aşamasında olan ve asıl mesleği pastacılık olan Ünal Çiftçi ifadesinde şunları söyledi:

“Benim 17 yaşında Ülkü Hilal Çiftçi adında bir kızım vardır. Kızım OnTalent Menajerlik şirketi bünyesinde oyunculuk yapmaktadır. Ancak oyunculuk yaptığı sette kendisinden 10 yaş büyük bir erkek şahısla sevgili olduklarını kızımın WhatsApp mesajlaşmalarında gördüm ve bu durumdan rahatsız oldum.

Yer altı dizisinde flaş olay!: Babadan suç duyurusu

“EŞİM BU DURUMA KARŞI GÖSTERMEMEKTEDİR”

“Eşim Kader Çiftçi’yle evliliğimiz devam etmektedir ancak kendisi bu duruma karşı tepki göstermemektedir” diyen Çiftçi, “Menajerlik şirketinin sahibi Gözde Yılmaz adındaki şahıstır. Kızımın oyunculuk faaliyetinde bizden onay alınması lazımken şirket tarafından asla rızamı almamıştır. Bu durum nedeniyle OnTalent Menajerlik şirketi sahibi Gözde Yılmaz ve kızımla reşit olmadığı halde sevgili boyutunda iletişim halinde olan set arkadaşı Hakan Çelebi hakkında şikayetçiyim” diye konuştu.

'Anne Yarısı' dizisi sete çıktı! Burcu Özberk ve Cihangir Ceyhan'dan kareler paylaşıldı
'Anne Yarısı' dizisi sete çıktı! Burcu Özberk ve Cihangir Ceyhan'dan kareler paylaşıldı
İçeriği Görüntüle

Kaynak: HABER MERKEZİ