Yeni Parti sözcüsü Zeynel Emre, TBMM’de gündeme ilişkin basın açıklaması yaptı. Emre, Yeni Parti’ye üye olan kişi sayısının 300 bini aştığını ifade etti.
Emre, Menderes Belediyesi, MHP'yle birlikte iktidar safına geçmiş oldu. Cumhur İttifakı'nın bir parçası olarak ilerliyorlar” dedi.
236 BELEDİYE YENİ PARTİ’YE KATILDI
Öte yandan Emre, toplam 236 belediyenin de YENİ Parti'ye katıldığını duyurdu. Emre, Menderes Belediyesi’nin AKP safına geçmesi ile ilgili de konuştu.
CUMHUR İTTİFAKININ BİR PARÇASI OLARAK İLERLİYORLAR
Zeynel Emre şunları söyledi:
"Etimesgut'ta da Menderes'te de gördüğümüz tablo açık. CHP'de görev yapan meclis üyelerinin AK Parti adayına oy vermesi sonucunda Menderes Belediyesi, MHP'yle birlikte iktidar safına geçmiş oldu. Siyaseti bilen, okuyan, anlayan herkes çok rahat görebilir ki aralarında bir anlaşma var. Cumhur İttifakı'nın bir parçası olarak ilerliyorlar."




