Kandilli Rasathanesi duyurdu: 4.0 büyüklüğünde korkutan deprem
Kandilli Rasathanesi duyurdu: 4.0 büyüklüğünde korkutan deprem
İçeriği Görüntüle

Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanı Tuğgeneral Selami Akşit, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Acı haberi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanı Tuğgeneral Selami Akşit için başsağlığı diledi.

Bakan Yerlikaya, X hesabından paylaştığı mesajında şunları kaydetti:

"Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanımız Tuğgeneral Selami Akşit geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat etmiştir. Kendisine Allah'tan rahmet; ailesine, kahraman Jandarma Teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı ali olsun."

Muhabir: ALEYNA ARSLANBAŞ