İzmir’in Torbalı ilçesinde arkadaşlarıyla oynadığı sırada Fetrek Deresi’ne giren ve akıntıya kapılarak kaybolan 8 yaşındaki Berivan Bozan’dan acı haber geldi. Küçük çocuğun cansız bedenine ulaşıldı.
Olay, akşam saatlerinde Torbalı ilçesine bağlı Çaybaşı Mahallesi’ndeki Fetrek Deresi’nde yaşandı. Arkadaşlarıyla birlikte dere kenarına giden Berivan Bozan, bir süre suda oynadıktan sonra iddiaya göre derenin daha derin kısmına doğru ilerledi. Suyun sığ olduğu bir noktada çamura saplanan talihsiz çocuk, dengesini kaybederek akıntıya kapıldı ve kısa sürede gözden kayboldu.
Berivan’ın yaşadığı son anlar, çevrede bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye AFAD, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından başlatılan geniş çaplı arama kurtarma çalışmaları sonucunda, küçük kızın cansız bedeni kaybolduğu noktadan yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta bulundu.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.





