HD Analog Teknolojisinin sunmuş olduğu HD Analog Teknolojisinin sunmuş olduğu AHD Kamera Sistemleri, geleneksel Analog CCTV nezaret uygulamaları için kullanılan RG59 kodlu koaksiyel kablolar üstünden 488 mt iletim mesafesi ile yüksek tanımlı HD (Analog High Definition) videoyu 5 MP ve üstü çözünürlükte ileten Güvenlik Kamera Sistemleri çeşitleridir. Güvenlik Kamera Sistemlerinin aynı zamanda IP Kamera Sistemleri çeşidi de bulunmaktadır. Güvenlik Kamera Sistemlerinin aynı zamanda IP Kamera Sistemleri çeşidi de bulunmaktadır.

AHD Kameraların Görüntü Kalitesi HD ve Full HD olacak halde yapılmıştır.AHD Kameralar, yüksek çözünürlükte görüntü ve kayıt çözümleri sunmaktadır. Ayrıca renk ayrımları mevzusunda da oldukça başarı göstermiş bir teknolojidir.

Güvenlik Kamera Sistemleri içerisinde oldukça yaygın bir yere sahip olan AHD Kamera Sistemlerinde kaliteli kablo kullanıldığında 500 metreye kadar görüntü alınabilmektedir ve sistem alt yapısında kullanılan kabloların bakır olması sebebiyle görüntüde yaşanacak görüntü ve ses parazitleri engellenmektedir. AHD Kameraların içinde sinyal iyileştirici, sinyal iletim birimi ve görüntü işlemcisi bulunmaktadır. Böylece sahip olunan bu teknoloji ile daha kaliteli ve yüksek çözünürlükte olan görüntüleme imkanı elde edilmektedir.

Analog AHD Kamera Sistemleri, Gecikmesiz Anında Görüntü Aktarımı sağlayarak birebir kontrol sağlanabilir ve oynatma modunda ise video yakınlaştırma özelliği ile de istenilen alan yakından takip edilebilmektedir.

Analog Güvenlik Sistemleri ile aynı alt yapıyı kullanıyor olması sebebiyle geriye dönük uyumluluk göstermektedir. Kullanılan CCTV Analog Kamera Sistemlerinin kablolamasını değiştirmeden AHD Kameralar ve kullanılan DVR Kayıt Cihazlarını da AHD-DVR Kayıt Cihazı ile değişiklik yapmak yeterli olacaktır. Böylece kullanım alanları olan işyerlerinde, evlerde, otoparklarda, okullarda ve avmler şeklinde daha birçok zeminin iç ve dış mekanında daha evvel kullanılan Analog Kamera Sistemine ilişkin kablolar aracılığıyla AHD Kameraların bağlantısı yapılabilmektedir.

AHD Kamera Sistemlerindeki yüksek çözünürlükteki kayıtlar internet erişimi yardımıyla değişik konumlardan da takip edilebilmektedir. Sistemin kurulum sırasında talep edilmesi doğrultusunda mevcut alanda bulunan wifi erişimi sistem ile entegre edilerek, değişik mesafelerden AHD Kamera Sistemleri telefon yahut bilgisayar şeklinde teknolojik cihazlar ile kayıtlar izlenebilmektedir. Bu nedenle, mekandan bağımsız olarak istedikleri alanı izleyebilir ve olağanüstü bir durum söz konusu olmadan müdahale edilebilir.

AHD Analog Sistemleri birçok değişik formatta tüketicinin beğenisine sunulmuştur.Kullanıcı isteğine göreAHD Kameralar; HD-SDI Kameralar; HD-CVI Kameralar; ve HD-TVI Kameralar şeklinde birçok değişik HD Analog kamera çeşitleri vardır.

AVANTAJLARI

Kablolama maliyetinin düşük olması, geniş açılı görüntü kaydı alabilme, IP özelliğine sahip olması, üzerinde aydınlatma sistemi ile gece de geniş görüş alanına sahip olması, negatif dış etkenlere karşı dayanıklı olması, öteki Analog Kameralara nazaran daha uzak bölgeleri görüntüleyerek kayıt elde edebilmesi ve Görüntü Kalitesi bakımından ihtiyaçlara göreHD Kamera Sistemleri, Full HD KameraSistemleri,2 MP Kamera Sistemleri,3 MP Kamera Sistemleri,4 MP Kamera Sistemleri ve 5 MP Kamera Sistemlerine kadar geniş bir ürün çeşitliliğine sahip olması şeklinde AHD Güvenlik Kamera Sistemlerinin Avantajları vardır. AHD Kameraların bir diğeravantajı ise, Analog Kamera Sistemlerinde kabloların dış cephede kalmış olarak dikkat çekmesi güvenlik kaybına sebep olurken, AHD Kameralar ile kablo görünürlüğünü ortadan kaldırılarak Güvenlik Kamerasının amacına uygun, en çok düzeyde güvenliği sağlayacak halde kullanabilmesidir. HD Kalitesinde Yüksek Çözünürlükte Görüntüleme fırsatı sunması ve ekonomik bir sistem olması sebebi ile birçok iç ve dış mekanda tercih edilmektedir.

“Daha ayrıntılı bir görüntü elde etmek için canlı ve kayıtlı videoyu yakınlaştırmanız için ihtiyaç duyulan her alanda Gazi İnformation Teknolojisi AHD Kamera Sistemlerini tercih edin.”

Editör: Haber Merkezi