Bornova Belediyesi Altındağ Atatürk Sivil Toplum Kuruluşları Yerleşkesi, dayanışma ve ortak üretim kültürünü görünür kılan çok özel bir sergiye İzmirlilere kapılarını açtı. Yerleşkeden yararlanan sivil toplum kuruluşlarının fotoğraflarından oluşan “Birlikte Mümkün” isimli sergi, her derneğin kendi etkinliklerinden bir kare ile katılımıyla hazırlandı.

CHP Kadın Kolları’ndan Bornova’ya yerinde inceleme: Kadın emeği toplumu güçlendirir
CHP Kadın Kolları’ndan Bornova’ya yerinde inceleme: Kadın emeği toplumu güçlendirir
İçeriği Görüntüle

Stk’ların Ortak Hikâyesi Bornova’da Sergilendi

STK’LARDAN DAYANIŞMANIN FOTOĞRAFI

Sergideki fotoğraflar, Bornova’daki sivil toplum kuruluşlarının ortak çalışmalarını ve dayanışma kültürünü yansıtırken; her derneğin kendi hikâyesini ortaya koydu. Ziyaretçilerin ilgi gösterdiği sergi, görsel anlatımıyla dikkat çekti.

Stk’ların Ortak Hikâyesi Bornova’da Sergilendi (1)

“BORNOVA’DA DAYANIŞMA KÜLTÜRÜNÜ BÜYÜTÜYORUZ”

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Altındağ STK Yerleşkesi’nin, kentteki dayanışmanın ve ortak aklın en önemli merkezlerinden biri olduğunu ifade ederek, “Birlikte Mümkün sergisi de tam olarak bu ruhu yansıtıyor. Bornova’da birlikte üretmeyi, birlikte çözüm üretmeyi ve dayanışmayı büyütmeye devam edeceğiz. diye konuştu.

Kaynak: BORNOVA BELEDİYESİ