UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, son 16 turunda deplasmanda 2-0 mağlup olduğu ilk maçın rövanşında İspanya temsilcisi Sevilla'yı konuk edecek.

Peki, Fenerbahçe Sevilla maçı hangi kanalda, şifresiz mi? UEFA Avrupa Ligi Fenerbahçe Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta?
 

Fenerbahçe Sevilla maçı hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Sarı Kanarya, Sevilla'yı elediği takdirde adını çeyrek finale yazdıracak. Peki, Fenerbahçe Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? İşte, FB maçı canlı yayın kanalı, tarihi, saati ve muhtemel 11'leri hakkında merak edilen tüm detaylar…
UEFA Avrupa Ligi Fenerbahçe Sevilla maçı, 16 Mart Perşembe günü Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 20.45'te başlayacak. Şampiyonlar Ligi, Konferans Ligi ve Avrupa Ligi maçları EXXEN ve TV8,5 üzerinden taraftarlar ile buluşuyor.
İngiltere Futbol Federasyonu'ndan hakem Michael Oliver'ın yöneteceği Fenerbahçe Sevilla maçı da Exxen platformundan naklen yayınlanacak.
Müsabakada Oliver'in yardımcılıklarını Stuart Burt ve Simon Bennett yapacak.

FENERBAHÇE SEVİLLA MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE: Altay, Osayi, Samet, Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Arao, Crespo, Arda Güler, Rossi, King, Valencia

FENERBAHÇE SEVİLLA MAÇI CANLI İZLE!

https://www.exxen.com/tr

FENERBAHÇE'DE EKSİKLER

Fenerbahçe, Sevilla karşısına, sakatlığı devam eden Luan Peres ve ilk maçta sakatlanarak oyundan çıkan Lincoln Henrique'den yoksun çıkacak.
Sarı-lacivertlilerin kadrosunda, isimleri UEFA'ya bildirilmeyen Nazım Sangare, Gustavo Henrique, Ezgjan Alioski ve Serdar Dursun da yer almayacak.
Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Jayden Oosterwolde ise şans verilmesi durumunda Avrupa Ligi'nde ilk kez sarı-lacivert formayı giyecek.

FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin çeyrek finale yükselmesi için İspanyol ekibi Sevilla'yı rövanş maçında 3 farklı mağlup etmesi gerekiyor.

Deplasman golü uygulamasının kaldırılması nedeniyle sarı lacivertli ekibimiz, rakibini 2 farklı mağlup etmesi halinde umutlarını uzatmalara taşıyacak. Uzatmalarda da iki farkın korunması halinde turu geçen tarafı seri penaltı atışları belirleyecek.

AVRUPA LİGİ'NDE 136. MAÇ

Fenerbahçe, eski adıyla UEFA Kupası, yeni adıyla ise UEFA Avrupa Ligi'nde 136. maçına çıkacak.

Sarı-lacivertliler, daha önce, bu kulvarda 135 müsabakada 59 galibiyet, 33 beraberlik ve 43 mağlubiyet yaşadı.

Fenerbahçe rakip filelere 190 gol gönderirken, kalesinde 171 gol gördü.

Sarı-lacivertliler, yeni adıyla düzenlenmeye başladıktan sonra UEFA Avrupa Ligi'nde ise 81 maça çıktı. Bu müsabakalarda 41 galibiyet, 23 beraberlik ve 17 yenilgi yaşayan Fenerbahçe, 118 gol atarken, 80 gol yedi.

Editör: Murat Attila