TUGAY CAN / İZ GAZETE - AKP Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nın hesap hareketleri ortaya çıktı. AKP Karşıyaka İlçe Başkanlığının hesap hareketlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Vahap Yılmaz’ın AKP Karşıyaka İlçe Başkanlığı’na 25 bin lira bağışta bulunduğu öğrenildi.

AKP Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nın hesap hareketlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Vahap Yılmaz'ın AKP Karşıyaka İlçe Başkanlığı’na 25 bin lira bağışladığının ortaya çıkmasının ardından Yılmaz’ın AKP'ye başka bir yardımda bulunup bulunmadığı ile ilgili herhangi bir bilgiye ulaşılamadı. Yılmaz’ın ayrıca 24 Haziran akşamı AKP Karşıyaka İlçe Binası’nda kutlamalara katıldığı iddia edilirken, Yılmaz’ın AKP Karşıyaka İlçe Başkanlığı'na 25 bin lira bağışlaması akıllara gazetemizin gündeme taşıdığı Yılmaz‘ın AKP Karşıyaka İlçe Başkanlığı’ndan aldığı plaketi getirdi.

GAZETEMİZ GÜNDEME TAŞIMIŞTI

Öte yandan Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Vahap Yılmaz'ın AKP Karşıyaka İlçe Başkanlığı'ndan plaket aldığını gazetemiz gündeme taşımış, ancak Vahap Yılmaz konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmamıştı. 

KEFENİM İLE GELDİM DİYEN AKP’Lİ İLE YAN YANA GELMİŞTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Vahap Yılmaz’ın daha önce kefen giyen AKP Aydın İl Başkan adayı Aydın Arabacı ile aynı kareye girmiş, bu fotoğraflar Cumhuriyet Halk Partisi kamuoyunda çok konuşulmuş, ancak Yılmaz konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapmamıştı.

Editör: Haber Merkezi