Selçuk Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Okan Kamak ve Selçuk Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Akgünoğlu, 2022 yılını değerlendirdi. Her iki Oda Başkanı da; “Ülkenin içince bulunduğu ekonomik kriz nedeniyle zaman zaman zor dönemlerden geçen esnaflara bu yıl nefes olan etkinliklere imza atıldı. Gerek şoför esnafının gerek ilçe esnafımızın yüzleri güldü” dediler. Oda Başkanları Okan Kamak ve Aziz Akgünoğlu, yerli ve yabancı yüzlerce kişiye ev sahipliği yapan Pamucak’taki festivaller sayesinde ilçe esnafının para kazanmasına vesile olan, ilçenin tanıtım atağına güç katan Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e tüm esnaflar adına teşekkür ettiler.

d7d72f96-e9f6-4277-8c7b-5133d77703d5

FESTİVALLER ESNAFIMIZA BÜYÜK KATKI SAĞLADI

Son zamanlarda yaşanan ekonomik kriz başta vatandaşların bütçesini etkilerken, ilçe esnafını da zaman zaman zor durumda bıraktı. İlçenin gerek tanıtım çalışmaları açısından, gerekse esnafların para kazanması açısından Efes Selçuk’a kazandırılan hareketliliğin önemine dikkat çeken Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Okan Kamak; “2022 yılında Pamucak’ta ve ilçe merkezimizde düzenlenen Festivaller; esnafımıza inanılmaz katkı sağladı. Gerek restoran gerek sandviççi, gerek hediyelik eşya satıcıları ve daha sayamadığımız birçok esnafımızın bu yıl yapılan etkinliklerden son derece memnun kaldıklarını gördük” dedi.

585ca561-6d96-4f72-bc55-c8596ed9bee2

2022 YILI ŞOFÖR ESNAFININ EN BEREKETLİ YILI OLDU

Son yıllara bakıldığı zaman şoför esnafının en hareketli ve bereketli sezonunun 2022 yılı olduğuna vurgu yapan Selçuk Şoförler ve otomobilciler Odası Başkanı Aziz Akgünoğlu, “Bana göre 2022 yılı esnafın yılı olmuştur. Bu yıl içerisinde özellikle Pamucak bölgesinde yapılan festivaller sayesinde taksici esnafımızdan, dolmuş ve minibüs esnafımıza kadar herkes para kazandı. Bunda da Sayın Belediye Başkanımızın katkıları son derece önemli olduğunu düşünüyorum. Tüm esnaflarımız adına kendisine teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

2022 yılını değerlendiren ve yaptıkları değerlendirmede gerek ilçe tanıtımını güçlendiren, gerekse ilçe ekonomisini canlandıran Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e teşekkür eden Selçuk Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Okan Kamak ve Selçuk Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Akgünoğlu, “Aynı çalışmaların daha da artırılarak devam etmesini, 2023 yılının tüm esnaflarımıza bolluk ve bereket getirmelerini diliyoruz” mesajını verdiler.

Editör: Duygu Kaya