Beş yıl boyunca Karşıyaka ve İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis üyeliği görevini sürdüren Murat Aydın, seçimle birlikte görevi yeni meclis üyelerine devrederek tamamladığını aktardı. Aydın, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla görevine veda etti.

Beş yıl boyunca bütün emeğini, bilgisini, zamanını daha iyi bir İzmir ve Türkiye için ortaya koyduğunu söyleyen Aydın, "Elimden ne geliyorsa, nerede katkı verebiliyorsam orada olmaya çalıştım. Kendi konumumu, siyasi kariyerimi öncelemeden, üstlendiğim işleri iyi yapmaya gayret ettim. Elbette eksiklerim, hatalarım, yapamadıklarım ve yetişemediklerim de oldu. Ama ben inanç, samimiyet ve gayretle çaba sarf ettim.Beş yıl boyunca bir çok yeni insan tanıdım. Hepsine minnettarım. Çünkü hepsinden bir şeyler öğrendim, bakış açıma yeni ufuklar kattılar, beni geliştirdiler. Üzüldüğüm, kırıldığım, yorulduğum anlar da oldu elbette ama bu yolu yürümekten onur ve sevinç duydum." dedi.

Umarım kendisini mahcup etmedim

Cemil Tugay'a teşekkürlerini ileten Aydın, "Beş yıllık görev sürem boyunca bana Karşıyaka Belediye Meclisinde önemli görevler veren ve şimdi de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Sayın Cemil Tugay'a çok teşekkür ederim. Verdiği görevleri en iyi şekilde yapmak için gayret ettim ve umarım kendisini mahcup etmedim. Yine beş yıllık görev sürem boyunca İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinde, önce Hukuk Komisyonu'nda sonra İmar ve Bayındırlık Komisyonu'nda görev veren, son iki yılımda İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekilliğini üstlenmemi isteyen, son dört aylık dönemde de İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği görevini veren Sayın Tunç Soyer'e çok teşekkür ederim. Tüm bu görevleri en iyi şekilde yapmaya gayret ettim ve umarım onu da mahcup etmedim." şeklinde konuştu.

CHP'nin ülke genelinde elde ettiği seçim başarısı ile huzur ve mutluluk içinde olduğunu aktaran Aydın, "Üstlendiğim bu görevleri, CHP'nin ülke genelinde elde ettiği seçim başarısıyla birlikte tamamlamış olmanın huzuru ve mutluluğu içindeyim. Özgür ve refah içinde yaşayan bir toplum için yapılacak daha çok iş var. Bu işleri yapmak için siyaset içinde kalmaya, elimden gelen gayreti göstermeye, her zaman dediğim gibi doğru bildiğim yolda yürümeye devam edeceğim" dedi.

Murat Aydın sözlerini şu cümlelerle noktaladı:

"Yolda karşılaştığım, birlikte yürüdüğüm, tanıştığım herkese içtenlikle teşekkür ederim" 

Editör: Tuğkan Üsküp