Ünlü market zinciri Migros birçok üründe indirim yaptı. Bu ürünlerden ilki deterjan ve temizlik ürünleri oldu. Migros sıvı bulaşık detarjanlarında yüzde 25 indirim yaptığını duyurdu. İndirimler 5-8 Şubat 2024 tarihleri arasında geçerli olacak.

Sosis ve salamlarda yüzde 50 indirim

Migros'un bir diğer indirimli ürünleri ise sosis ve salamlar oldu. Market, tüm sosis ve salamlarda aynı ürünün ikincisine yüzde 50 indirim kampanyası yaptı. İndirim 5-8 Şubat 2024 tarihinde geçerli olacak. İndirimden faydalanmak isteyenlerin Money Kart veya Mones Bonus kartlarının olması gerekiyor.


Çaylarda yüzde 30 indirim

Migros'un indirim yaptığı ürünlerden biri de demlik poşet çay, bardak poşet çay, bitki, meyve, yeşil, form çaylar oldu. Market bu ürünlerde de yüzde 30 indirim kararı aldı. İndirimler 5 ile 8 Şubat 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. İndirimden yararlanmak isteyen vatandaşların Money Kart ve Money Plus kartlarının olması gerekiyor.


Kahvelerde yüzde 30 indirim


Migros iki markanın kahve ürünlerinde yüzde 30 indirim yaptı. Jacobs ve Lor ürünlerindeki indirim ise sadece 5 Şubat 2024 tarihinde geçerli olacak. İndirimden yararlanmak isteyenlerin Money Kartı olması şart.

Editör: Özlem Çimen Durmaz