Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Kalamış Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlendi. Gündem konuşmalarının ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kürsüye çıkarak açıklamalarda bulundu.

Melissa Vargas, Fenerbahçe’ye dönüyor

Fenerbahçe’nin milli voleybolcusu Melissa Vargas’ın durumu ile ilgili konuşan Ali Koç, geri döneceği müjdesini vererek şunları söyledi:
"31 Ocak’ta voleybol transfer sezonu sona eriyor. Kendisi biliyorsunuz sezonun ilk yarısı Çin’de, daha sonra bize geliyor. Fakat bu sezon takvime baktığınız zaman Melissa’nın ülkemize gelebilmesi için Tianjin takımının final serisinin 3-0 bitmesi gerekiyordu. 31 Ocak işlemlerini yetiştirebiliyorduk. Tianjin takımı 55 maçtır yenilmemiş, dedik ki Melissa’mız orada. Ancak 55 maç sonra Tianjin ilk yenilgisini aldı. Final serisi 4 maça uzadı, lisans yetiştirme işlemlerimiz imkansız hale gelmişti. Voleybol şube yetkililerimizin olağanüstü çabaları Vargas’ın menajerlik şirketinin biraz konuyu itmesiyle, Tianjin'ın da anlayışı ile Melissa’nın takımımıza geri döneceğini burada sizlerle paylaşmak istiyorum. Kendisi hala sakat, yeni yeni oynamaya başladı. Mart-nisan ayında ona en çok ihtiyacımız olduğu dönemde inşallah takımımıza katkı sağlayacak. Bunun gerçekleşmesinde de bir maliyeti oldu, bu maliyeti karşılamamızda emeği olan sponsorlarımıza da teşekkür ediyorum."

Editör: Özlem Çimen Durmaz