CEMRE YUVARLAK/İZ GAZETE - İzmir Büyükşehir Belediyesi Temmuz ayı birinci birleşimi bugün meclis toplantı salonunda İZBB Başkanı Cemil Tugay başkanlığında gerçekleşti. Meclis açılışında CHP’den istifa eden meclis üyelerinin dilekçeleri okundu.

ESHOT duyurdu: O hatta güzergah değişikliği olacak
ESHOT duyurdu: O hatta güzergah değişikliği olacak
İçeriği Görüntüle

O İSİMLER CHP’DEN İSTİFA ETTİ

Mustafa Özuslu, Mehmet Atilla Baysak ve Erdal Karagöz CHP’den istifa etti.

2 İSİM KOMİSYONDAN İSTİFA ETTİ

Mustafa Genç ise İmar komisyonundan istifa etti, CHP grubu Genç’in yerine Semiha Memiş’i önerdi. Hukuk komisyondan istifa ederek İmar ve Bayındırlık Komisyonuna geçen Semiha Memiş’in yerine CHP grubundan İpek Kul önerilerek seçildi.

MECLİSLER YENİDEN CANLI YAYINLANACAK

Daha önceki mecliste alınan gündem dışı konuşmaların canlı yayınlanmaması ve konuşmalara süre verilmesine yönelik kabul edilen önergenin iptali ile ilgili CHP grubundan önerge teklifi geldi. AKP meclis üyeleri ise ilgili önergeyi meclis gündemine alarak kabul etti. Gündem dışı konuşmalar da artık canlı yayından verilecek.

Muhabir: CEMRE YUVARLAK